Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασία επεξεργαστή?

giannis91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μετα απο 15 λεπτα 100%load εφτασε τους 78 ο ενας και τους 76 ο αλλος! το εκλεισα γιατι κρυμα ειναι να καψει επεξεργαστη τωρα!!

Δεν καίγεται, μια χαρά είναι και εκεί, αν και ψηλά για stock freq.

Τσέκαρε μη τυχόν είναι στο auto τα ρεύματα της μητρικής και δίνει ότι να'ναι...

thnxxx φιλε μου.οταν λες θα με κοψουν οι μνημες ?δηλ στα ποσα πρεπει να τρεχουν οι μνημες για να τον φτασω μεχρι εκει?

Εξαρτάται από τις μνήμες σου και τις επιλογές στους διαιρέτες που δίνει η μητρική σου.

Δημοσ.

εχω 3χ512Gb(667) και μια 1Gb(533) τι λες?θελω να τσιμπισω ενα κιτ των 4Gb τωρα που εχουν κατεβει οι τιμες..αλλα πριν παρω εκεινες λεω μπας κ κανω τπτ με αυτες..

Δημοσ.

και τελικα ειναι το ρευμα που εδινε οτι ναναι! γτ εχει η μητρηκη ενα συστημα energy saver και με το που το ενεργοποιησα επεσε η θερμοκρασια 2-3 βαυμους! αρα αυτο θα ηταν! πες μου πλζ για το κλοκαρισμα!

Δημοσ.
εχω 3χ512Gb(667) και μια 1Gb(533) τι λες?θελω να τσιμπισω ενα κιτ των 4Gb τωρα που εχουν κατεβει οι τιμες..αλλα πριν παρω εκεινες λεω μπας κ κανω τπτ με αυτες..

Δεν βλέπω και πολύ φως, δοκίμασε και όσο φτάσει...

Τι μητρική έχεις?

και τελικα ειναι το ρευμα που εδινε οτι ναναι! γτ εχει η μητρηκη ενα συστημα energy saver και με το που το ενεργοποιησα επεσε η θερμοκρασια 2-3 βαυμους! αρα αυτο θα ηταν! πες μου πλζ για το κλοκαρισμα!

Άλλο το energy saver, (δηλαδή πιθανότατα τo ΕIST), αυτό ρίχνει τον πολλαπλασιαστή για εξοικονόμηση, γιάυτό και η μικρή μείωση θερμοκρασιών..

Δες στο το Cpu voltage αν είναι στο auto, αν ναι, βάλε manual και δωστου 1,25V

Δημοσ.
εχω την ASRock ConRoeXFire-eSATA2

Δεν ξέρω η συγκεκριμένη, πάντως μία asrock που έχει περάσει από τα χέρια μου δεν ανέβαζε καθόλου, δεν έπαιζε unlinked το PCIxPress freq. ίσως λόγω bug, ενώ οι επιλογές για να πειράξεις ρεύματα ήταν αστείες...

:-(

Δημοσ.

τι να σου πω δν ξερω θα το κοιταξω και θα σου πω...απο τ bios που ειχα πειραξει λιγο ειχε απο οσο θυμαμαι επιλογι μονο να αλλαξω τον διαιρετη και οχι τα ρευματα..και φτανει μεχρι τα 2,7 μετα απο αυτα δειχνει μαυρη οθονη..παντος thnxxx

Δημοσ.
Δεν καίγεται, μια χαρά είναι και εκεί, αν και ψηλά για stock freq.

Τσέκαρε μη τυχόν είναι στο auto τα ρεύματα της μητρικής και δίνει ότι να'ναι...

Εξαρτάται από τις μνήμες σου και τις επιλογές στους διαιρέτες που δίνει η μητρική σου.

μπορεις να πεις που παω για να δω αν ειναι στο auto τα ρεύματα της μητρικής?

Δημοσ.

οκ θα το κοιταξω..thnx...

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 07 : 53 : 37-----

τι ακριβως κερδιζεις αν δεν το εχεις στο auto?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...