Προς το περιεχόμενο

Εισαγωγή σε πανεπιστήμια χωρίς πανελλαδικές εξετάσεις.

NIXZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω σε τί μήκος κύματος δουλέυεις ρε bro...

Αφού είσαι φραγκάτος όπως λές και ο μπαμπάς δεν θα δυστάσει να σε στείλει εξωτερικό γιατί αγχώνεσαι??? Γραφτα όλα στα @@ σου, όχι οτι δεν το κάνεις... γιατι αυριο γράφεις Γεωμετρία και δεν πρέπει να έχεις διαβάσει ΣΤΑΛΑ όλη μέρα βρίζοντας και ειρωνεύοντας άτομα ΠΟΛΥ μεγαλύτερά σου και κυρίως με ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πιο όρημο μυαλό απο το δικό σου (δεν συγκαταλέγομαι σε αυτούς, γιατι έιμαι πρωτοετής φοιτητής πολυτεχνικής σχολής) που προσπαθούν να σε ξυπνήσουν απο τον ύπνο που κοιμάσε...

Δεν είναι όλα έτοιμα σε αυτόν τον κόσμο φίλε μου, ζεις στην Ελλάδα και γι'αυτό θα πρέπει 3η λυκείου να ξεσκιστείς στα 6-7 μαθήματα που θα έχεις!!!

Υ.Γ. Στα σπουδαία πράγματα που σκοπεύεις να κάνεις έχω να σου προτίνω κάτι. Σαν σπουδαίος Αρχιτέκτωνας που θες να γίνεις (με παράδειγμα τον Bill Gates) σου προτίνω να ισιώσεις τον πύργο της Πίζας, θα είναι κάτι πολύ καλό!!!!

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειμαι κι εγω μαθητης της 2ας Λυκειου και κουραστηκα τοση ωρα να διαβαζω αυτο το thread αυτο που ξερω εγω ειναι πως ετσι οπως ειναι σημερα τα πραγματα για να περασεις καπου και στη συνεχεια να βρεις μια δουλεια με ενα καλο εισοδημα η μονη λυση ειναι το ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

Και στο κατω κατω δεν ειναι και τοσο τραγικο να διαβαζεις 3-4 ωρες την ημερα εφοσον δε γινεται διαφορετικα και ειναι ο μονος τροπος για να καταφερεις κατι. Μπορει να με πεις προβατο η φυτο η δε ξερω και εγω τι αλλο αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα και πρεπει να τη δεχτεις. Σιγουρα σε κανεναν δεν αρεσει αλλα προσωπικα πιστευω πως η κατασταση που βρισκεται αυτη τη στιγμη η Ελλαδα δεν ειναι καταλληλη για ενα διαφορετικο συστημα παιδειας το οποιο θα πετυχει.

Αυτα απο εμενα καληωυχτα και καλη επιτυχια αυριο στο διαγωνισμα σου.

Δημοσ.

Αφού είσαι φραγκάτος όπως λές

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

που προσπαθούν να σε ξυπνήσουν απο τον ύπνο που κοιμάσε...

proceed to next line...

Δεν είναι όλα έτοιμα σε αυτόν τον κόσμο φίλε μου

πίστεψε με το ξέρω απο πρώτο χέρι. (όσο τρελό και αν ακούγετε: "Αφού είσαι φραγκάτος")

ζεις στην Ελλάδα

σκοπεύω να το διωρθώσω αυτό.

Υ.Γ. Στα σπουδαία πράγματα που σκοπεύεις να κάνεις έχω να σου προτίνω κάτι. Σαν σπουδαίος Αρχιτέκτωνας που θες να γίνεις (με παράδειγμα τον Bill Gates) σου προτίνω να ισιώσεις τον πύργο της Πίζας, θα είναι κάτι πολύ καλό!!!!

awesome :confused: μόνο που ο bill gates δεν είναι αρχιτέκτωνας...
Δημοσ.
Ειμαι κι εγω μαθητης της 2ας Λυκειου και κουραστηκα τοση ωρα να διαβαζω αυτο το thread αυτο που ξερω εγω ειναι πως ετσι οπως ειναι σημερα τα πραγματα για να περασεις καπου και στη συνεχεια να βρεις μια δουλεια με ενα καλο εισοδημα η μονη λυση ειναι το ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

Και στο κατω κατω δεν ειναι και τοσο τραγικο να διαβαζεις 3-4 ωρες την ημερα εφοσον δε γινεται διαφορετικα και ειναι ο μονος τροπος για να καταφερεις κατι. Μπορει να με πεις προβατο η φυτο η δε ξερω και εγω τι αλλο αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα και πρεπει να τη δεχτεις. Σιγουρα σε κανεναν δεν αρεσει αλλα προσωπικα πιστευω πως η κατασταση που βρισκεται αυτη τη στιγμη η Ελλαδα δεν ειναι καταλληλη για ενα διαφορετικο συστημα παιδειας το οποιο θα πετυχει.

Αυτα απο εμενα καληωυχτα και καλη επιτυχια αυριο στο διαγωνισμα σου.

free hugs!!!

Το οτι ο Bill Gates δεν είναι αρχιτέκτωνας να το καταλάβεις εσύ. Τέσπα Στρώσε κόλο!!!! Και τίποτες αλλο

δεν περίμενα και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου

μεχρι 1 λυκειου δεν πολυδιαβαζα,αλλα φυσικες και μαθηματικα ημουνα καλος λογω μυαλου,1λυκειου ψιλοστρωθηκα,2 ακομα πιο πολυ,3 διαβασα πολυ και εβγαλα 15,600 μορια,με 8 αρχες οργανωσης,12 ιστορια και 125,εκθεση,φυσικες και μαθηματικα πανω απο 17

ξαναεδωσα εξετασεις και πιεστικα πολυ,εβγαλα 16,450,μηχανολογους μηχανικους στην κυπρο δεν περασα για 100 μορια,πολικους μηχανικους για 1150μορια,και ιστορια εκθεση εγραψα παλι 12,5 και αρχες οργανωσης 11,μαθηματικα φυσικες πληροφορικη πανω απο 18,5.

Και ρωταω,στην περιπτωση μου δεν ειναι αδικο το συστημα?ξερω παιδεια που μπηκαν στης σχολες που ηθελα με πολυ χαμηλοτερους βαθμους απο εμενα στα θετικα μαθηματα.

Επειδη ετυχε να μπορει να με στηριξει ο πατερας μου στο εξωτερικο,το σπουδασα αυτο που ηθελα,αλλα παλι με στερησεις,και οποιος εχει σπουδασει εξω μπορει να με καταλαβει.

Το δικο μου συμπερασμα ειναι,οτι ναι το συστημα sucks,αλλα μεσα απο αυτη την διαδικασια γινεσαι καλυτερος ανθρωπος,αλλα αμα δεν περασεις και εκει που θες τοτε τι να το κανεις?

Δημοσ.
να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου

μεχρι 1 λυκειου δεν πολυδιαβαζα,αλλα φυσικες και μαθηματικα ημουνα καλος λογω μυαλου,1λυκειου ψιλοστρωθηκα,2 ακομα πιο πολυ,3 διαβασα πολυ και εβγαλα 15,600 μορια,με 8 αρχες οργανωσης,12 ιστορια και 125,εκθεση,φυσικες και μαθηματικα πανω απο 17

ξαναεδωσα εξετασεις και πιεστικα πολυ,εβγαλα 16,450,μηχανολογους μηχανικους στην κυπρο δεν περασα για 100 μορια,πολικους μηχανικους για 1150μορια,και ιστορια εκθεση εγραψα παλι 12,5 και αρχες οργανωσης 11,μαθηματικα φυσικες πληροφορικη πανω απο 18,5.

Και ρωταω,στην περιπτωση μου δεν ειναι αδικο το συστημα?ξερω παιδεια που μπηκαν στης σχολες που ηθελα με πολυ χαμηλοτερους βαθμους απο εμενα στα θετικα μαθηματα.

Επειδη ετυχε να μπορει να με στηριξει ο πατερας μου στο εξωτερικο,το σπουδασα αυτο που ηθελα,αλλα παλι με στερησεις,και οποιος εχει σπουδασει εξω μπορει να με καταλαβει.

Το δικο μου συμπερασμα ειναι,οτι ναι το συστημα sucks,αλλα μεσα απο αυτη την διαδικασια γινεσαι καλυτερος ανθρωπος,αλλα αμα δεν περασεις και εκει που θες τοτε τι να το κανεις?

Η αδερφή μου διάβαζε απο τότε που γεννήθηκε με βαθμό 17,8 στις πανελλήνιες αλλά δεν περασε για 0,7 το σχέδιο και την κόψανε (ελεύθερο: 9,3,γραμμικό: 15,7)

για αρχιτεκτωνική τι να το κάνει τώρα το τοπογράφος...

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται παιδιά που είτε θέλουν να περάσουν στο πολυτεχνείο, είτε -ακόμη χειρότερα- είναι μέσα σ' αυτό, να μην ξέρουν πώς γράφεται ο αρχιτέκτονας (και όχι μόνο).

Στην τελική, να καταργηθούν όλες οι εξετάσεις και να δίνουμε μόνο ορθογραφία για να μπούμε πανεπιστήμιο. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται παιδιά που είτε θέλουν να περάσουν στο πολυτεχνείο, είτε -ακόμη χειρότερα- είναι μέσα σ' αυτό, να μην ξέρουν πώς γράφεται ο αρχιτέκτονας (και όχι μόνο).

Στην τελική, να καταργηθούν όλες οι εξετάσεις και να δίνουμε μόνο ορθογραφία για να μπούμε πανεπιστήμιο. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα.

τσκ τσκ τσκ, κακίες :P

Δημοσ.

who needs grammar when google exists?

Δημοσ.

εγω απο το πολυ greeklish εχω ξεχασει και το ονομα μου στα ελληνικα

Δημοσ.
εγω απο το πολυ greeklish εχω ξεχασει και το ονομα μου στα ελληνικα

τα ελληνικά είναι η χειρότερη γλώσσα αγγλικά ftw

(έτσι κι αλλιώς θα είναι η γλώσσα του μέλοντος):

1:20 Dr. Michio Kaku απλά Obey απλά ΟΒΕΥ!!!

(Αν δεν σας λένε τίποτα αυτά δείτε το The Day the Earth Stood

still, 2012, Star Wars, The Fantastic Four όλα είναι based

στο παραπάνω video...)

Δημοσ.
who needs grammar when google exists?

Ναι είναι ο αρχιτέκτων και ο αρχιτέκτονας. Οποιοδήποτε μπέρδεμα με τα ο/ω είναι ανορθογραφία, πράγμα που θα ήξερες αν παρακολουθούσες το μάθημα της γλώσσας.

Με τα γκρηκλις το πρόβλημα λύνεται εύκολα: απλά πατάς shift+alt και γράφεις στα ελληνικά.

Δημοσ.
Ναι είναι ο αρχιτέκτων και ο αρχιτέκτονας. Οποιοδήποτε μπέρδεμα με τα ο/ω είναι ανορθογραφία, πράγμα που θα ήξερες αν παρακολουθούσες το μάθημα της γλώσσας.

θεωρητική?

"Μήπως εννοείτε: αρχιτεκτονική" (cough cough)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...