Προς το περιεχόμενο

Sapphire 4850

gaspazet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι:)

Συγνωμη για τις πολλες και διαφορες αποριες μου......απλος επειδη διαβαζω και ακουω διαφορα θελω να ειμαι σιγουρος....!

Σημερα που "ζορισα" λιγο την εν λογο καρτα(3 client σε L2) αρχισε να κανει ενα ελαφρη θορυβο-σφυριγμα οπου και φυσικα οταν το εκλεισα το game σταματησε!Εχω διαβασει για της θερμοκρασιες που σηκωνει η καρτα κτλπ.....ειναι φυσιολογικο αυτο το σφυριγμα;Απο που βλεπω της θερμοκρασιες της και ποτε αρχιζουν και γινεται επικυνδινα τα πραγματα...εαν γινονται!Κουτι εχω το HAF32 και h cpu temp κατω απο αυτο το φορτο ειχε 44C!

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος, οτι ο θορυβος, δεν ειναι απο το fan/ανεμιστηρι της?

Σα "σφυριγμα", μπορει να ακουγεται, και οταν ανεβαζει στροφες :P

Θερμοκρασιες, εκτος απο Catalyst, βλεπεις με:

Rivatuner, Everest, Gpu-z, κ.λπ. utilities B)

http://www.techpowerup.com/downloads/1304/TechPowerUp_GPU-Z_v0.3.1.html

Δημοσ.

προφανως πρεπει να ηταν απο το ανεμιστηρακι της....οποτε ειναι λογικο.....απ΄οτι καταλαβαινω;Γιατι οταν τα εκλεισα τα client.....σταματησε!

Idle ειναι στους 38C

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω θελω να αγοράσω αυτή 'η την 4830.

Παιζουν και οι2 σε Full HD?

Βασικα αγορασα σημερα μια 40 Full HD

και λεω να τη συνδέω με το PC, περα απο τα

vgames.

Ποια από τις 2 λοιπον λέτε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω στο site της εταιρίας οτι η συγκεκριμένη κάρτα έχει default χρονισμούς core: 625 και memory: 993, οκ;

Κοιτάζοντας όμως στο CCC, στο ATI Overdrive, βλέπω οτι γράφει core: 500 και memory: 993.

Τελικά ποιά είναι η default ρύθμιση, το 500 ή το 625; Γιατί άλλα λέει στο site, και άλλα γράφει το CCC;

Για να πάει 625, απ' ο,τι βλέπω, πρέπει να ξεκλειδώσω το overdrive και να το βάλω εγώ 625.

Δε θεωρείται overclocking αυτό;

Δημοσ.

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και ακουγοντας το τροφοδοτικο απο τον ανεμιστηρα του διαπιστωσα

πως ειναι το τροφοδοτικο.Σε full load του cpu χωρις να χρησημοποιητε η vga δεν κανει θορυβο,ενω σε αλλα screensaver κανει το θορυβο και σε αλλα οχι.Η καρτα μου ειναι 8800gt και ειδικα σε παιχνιδια ειναι ανυποφορος ο ηχος.

Δημοσ.

freedubus αυτό είναι το power play η κάρτα ρίχνει μόνη της τον πυρήνα στα 500 όταν είναι σε 2D για να μην ψήνετε

τώρα για το σφίριγμα εμένα 9 στης 10 κάρτες μου το κάνουμε όταν μονταριστούν και clockαριστούν δεν είναι τίποτα τρομακτικό απλά η ποιότητα των υλικών δεν είναι η καλύτερη πια

post-42566-12906298362_thumb.jpg

Δημοσ.

Εμένα πάντως η 4870 σφυρίζει όταν ζορίζεται.

Τροφοδοτικό έχω το TAGAN BZ series 700W, το modular.

Δεν νομίζω ο θόρυβος να είναι από το τροφοδοτικό.

Πάντως η κάρτα παίζει μια χαρά μέχρι και 1920x1080 που έχω δοκιμάσει.

Μιλάω για παιχνίδια όπως Race Driver GRID,Assassin's Creed,Prince of Persia,Tomb Raider,Devil May Cry 4 κλπ...

Ελπίζω το σφύριγμα να μην είναι κάτι ανησυχητικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...