filipposfj Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ...<στραβωθηκα> και εκανα λαθος -Firmware Upgrade-το οποιο ηταν για DVP3142/12 στο DVP3040/12.....φυσικα το player δεν αντιδρα ...τι κανω τωρα ; το στελνω στην Philips...το πεταω ; υπαρχει καποια λυση reset ; ευχαριστω πολυ !
parsifal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έγινε μεταφορά του θέματος στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν δημοσιεύετε νέο θέμα, να διαβάζετε τις mini-περιγραφές της κάθε ενότητας στον κυρίως κατάλογο (index) του forum, για να καταλάβετε ποια είναι η κατάλληλη ενότητα για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
petrosped Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Aκριβως την ιδια "εξυπναδα" έκανα κι εγώ αλλά δεν καταφερα να βρω λύση. Aνοίγοντάς το όμως είδα το εξής περίεργο: ο μηχανισμός που διαβάζει το dvd είναι της SONY. Eίναι το ίδιο και σε εσένα;
filipposfj Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ..θα το ανοιξω αυριο και θα σου πω...θελει καποιο ιδιαιτερο κατσαβιδι,τελικα το εχεις ακομα ; η εταιρια τι σου ειπε ;
talisman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω ποσο καιρο το εχεις αλλα αν δεν ειναι μεσα στην εγγυηση παρε καποιο αλλο Philips.Yπαρχουν αυτη τη στιγμη 2 αξιολογα μοντελα το 3260 (59euro)και το 5990(75euro) που υποστηριζουν ελληνικα εχουν θυρα USB 2.0 και δεχονται αναβαθμισεις και εχουν αναλυθει επαρκως σε αντιστοιχα τοπικ μεσα εδω
filipposfj Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω talisman ...το εχω κοντα 3 χρονια,εστειλα σημερα ενα mail στην philips ετσι για να δω τι θα μου πουν...τελικα δεν βλεπω αλλη λυση και μαλλον θα παω για ενα απο τα δυο που εγραψες. Τι παθαινουμε γι΄'αυτην την Ελληνικη γλωσσα....(τους υποτιτλους) εννοω.
petrosped Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Απλο κατσαβίδι χρειάζεται. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την αντιπροσωπία. Το έβαλα στην αποθήκη και πήρα κι εγώ το 3260 αλλά κι αυτό είχε πρόβλημα. Δεν διάβαζε τίποτα από τη θύρα USB. Ότι flashaκι έβαλα το έκαψε. Τωρα το έχω πάει στο service για επισκευή. Τελικά το άνοιξες? Εχει και το δικό σου SONY μηχανισμό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.