Προς το περιεχόμενο

Εξαφάνιση του εικονιδίου του κάδου ανακύκλωσης

eliasp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαφανίστηκε χωρίς να καταλάβω πως, το εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου. Από τους δύο λογαριασμούς που είναι στον υπολογιστή αυτό έγινε μόνο στον ένα. Στον άλλο λογαριασμό ο Κάδος ανακύκλωσης εμφανίζεται κανονικά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον eliasp!antonl μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ;

:X

Όπως κοιτάς ευθεία (απ'ότι πολύ εύκολα έχω συμπεράνει), αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω, θα δεις τη βοήθεια έτοιμη...................:rolleyes:

Δημοσ.

Ναι,εγώ το παρατήρησα αλλά το πάτησα και με παραπέμπει σε άλλη συζήτηση του ίδιου θέματος!!!(ειμαι καινούρια στο insomnia και δεν το κατέχω καλά το σύστημά του)

Δημοσ.
Ναι,εγώ το παρατήρησα αλλά το πάτησα και με παραπέμπει σε άλλη συζήτηση του ίδιου θέματος!!!(ειμαι καινούρια στο insomnia και δεν το κατέχω καλά το σύστημά του)

Μα δεν έχει να κάνει με το σύστημα του Insomnia το γεγονός πως είναι απλά ευκόλως εννοούμενο πως το link σε παραπέμπει σε άλλη συζήτηση του ίδιου θέματος, επειδή απλούστατα έχει δωθεί εκεί η απάντηση...........................................................................

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα!!!ευχαριστώ παντως!!!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

αχ! τον επανέφερα...ευχαριστώ πολύ ntg1980 που μου έδωσες την ιδέα να ψάξω παρακάτω!!! :)

Δημοσ.
Ναι έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα!!!ευχαριστώ παντως!!!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

αχ! τον επανέφερα...ευχαριστώ πολύ ntg1980 που μου έδωσες την ιδέα να ψάξω παρακάτω!!! :)

You're welcome! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...