eliasp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εξαφανίστηκε χωρίς να καταλάβω πως, το εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου. Από τους δύο λογαριασμούς που είναι στον υπολογιστή αυτό έγινε μόνο στον ένα. Στον άλλο λογαριασμό ο Κάδος ανακύκλωσης εμφανίζεται κανονικά.
eliasp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εντάξει, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, τον επανέφερα στην επιφάνεια εργασίας.
fotobave Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον eliasp!antonl μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ;
ntg1980 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον eliasp!antonl μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ; Όπως κοιτάς ευθεία (απ'ότι πολύ εύκολα έχω συμπεράνει), αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω, θα δεις τη βοήθεια έτοιμη...................
fotobave Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ναι,εγώ το παρατήρησα αλλά το πάτησα και με παραπέμπει σε άλλη συζήτηση του ίδιου θέματος!!!(ειμαι καινούρια στο insomnia και δεν το κατέχω καλά το σύστημά του)
ntg1980 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ναι,εγώ το παρατήρησα αλλά το πάτησα και με παραπέμπει σε άλλη συζήτηση του ίδιου θέματος!!!(ειμαι καινούρια στο insomnia και δεν το κατέχω καλά το σύστημά του) Μα δεν έχει να κάνει με το σύστημα του Insomnia το γεγονός πως είναι απλά ευκόλως εννοούμενο πως το link σε παραπέμπει σε άλλη συζήτηση του ίδιου θέματος, επειδή απλούστατα έχει δωθεί εκεί η απάντηση...........................................................................
fotobave Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ναι έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα!!!ευχαριστώ παντως!!! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** αχ! τον επανέφερα...ευχαριστώ πολύ ntg1980 που μου έδωσες την ιδέα να ψάξω παρακάτω!!!
ntg1980 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ναι έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα!!!ευχαριστώ παντως!!!***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** αχ! τον επανέφερα...ευχαριστώ πολύ ntg1980 που μου έδωσες την ιδέα να ψάξω παρακάτω!!! You're welcome!
fotobave Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδιά τι κάνετε;Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει msn messenger για nokia 5610;Ευχαριστώ!!!!
fotobave Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδιά,τι κάνετε; Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει msn messenger για nokia 5610;Ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.