Spyrot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μηπως ξερει κανεις αν θα πληρωσω κατι για ακυρωση συμβολαιου vodafone το οποιο ανανεωθηκε στις 3/2008. Επισης το W302 αξιζει??? Ευχαριστω προκαταβολικα.
ratnuhlar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Θα πληρώσεις το 90% της επιδότησης που είχες πάρει τότε νομίζω.
Spyrot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 δεν παιζει ρολο ο χρονος? δηλαδη δεν θα ειναι μειωμενη επειδη εχει 9,5 μηνες,απο το τοτε που ανανεωθηκε?δεν παιζει ρολο αυτο? οταν το ανανεωσα πηρα το nokia 3500,δηλαδη αυτο ειναι η επιδοτηση.
ratnuhlar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αν ακυρώσεις στο 1ο εξάμηνο δίνεις το 100% της τότε επιδότησης ενώ στο 2ο το 90% ή κάπου εκεί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αν ακυρώσεις στο 1ο εξάμηνο δίνεις το 100% της τότε επιδότησης ενώ στο 2ο το 90% ή κάπου εκεί. Για το α εξαμηνο ετσι ειναι αλλα για μετα δεν υπαρχει αναλογικοτητα ???
Mr V Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αν ισχιει αυτο σε συμφερει να περιμενεις ακομα 2.5 μηνες τα παγια θα σου στιχισουν λιγοτερο απο το να δωσεις την επιδοτηση +τον τσαμπα χρονο ομλιας(μην ξεχναμε οτι το μοναδικο αρνητικο του συμβολαιου ειναι το υποχρεωτικο 12μηνο)
Acid-Burn Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Όσο περνάνε οι μήνες πέφτει το ποσοστό επιδότησης που πρέπει να επιστρέψεις. Το λέει πάνω στο συμβόλαιο αν δεν κάνω λάθος. Τον τελευταίο μήνα νομίζω είναι 0% (ή κάτι πάρα πολύ χαμηλό όπως πχ 5%) Διαφορετικά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της Vodafone και να ρωτήσεις το ποσό που πρέπει να επιστρέψεις σε περίπτωση διακοπής. Ελπίζω να βοήθησα..
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Όσο περνάνε οι μήνες πέφτει το ποσοστό επιδότησης που πρέπει να επιστρέψεις.Το λέει πάνω στο συμβόλαιο αν δεν κάνω λάθος. Τον τελευταίο μήνα νομίζω είναι 0% (ή κάτι πάρα πολύ χαμηλό όπως πχ 5%) Διαφορετικά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της Vodafone και να ρωτήσεις το ποσό που πρέπει να επιστρέψεις σε περίπτωση διακοπής. Ελπίζω να βοήθησα.. Για το πρωτο εξαμηνο σιγουρα επιστρεφεις ολο το ποσο.Πηρα πριν μερικες μερες ενα iphone και για να το δωσουν αναγκαστηκα να κανω συνδεση που θα κοψω σε λιγες μερες και το ρωτησα.
Fronimitis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Είχα κάνει παλιότερα ένα συμβόλαιο vodafone με το χωρίς πάγιο.Ο υπάλληλος μου είχε πεί ότι επειδή μου χορηγήθηκε συσκευή θα πρέπει μέχρι το πρώτο εξάμηνο θα πρέπει να έχω κάνει λογαριασμούς αξίας 80 ευρώ.Έτσι και έκανα...Ο συγκεκριμένος υπάλληλος όμως δεν μου είπε ότι μετά το εξάμηνο θα έπρεπε να στέλνω έστω ένα sms κάθε μήνα για να θεωρείται ενεργός ο λογαριασμός μου.....Και τώρα η Vodafone μου ζητάει 50 ευρώ.Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για να πάω να τους τα πληρώσω κι εγώ αρνούμαι.Πήγα στο κατάστημα της vodafone για να βρώ τον υπάλληλο να τον βρίσω λίγο αλλά δεν δούλευε πια εκεί. Και τώρα ερωτώ εγώ....Αν δεν τους τα πληρώσω υπάρχει περίπτωση να με κυνηγήσουν νομικά ή απλά άμα ξανακάνω σύνδεση vodafone(που τώρα πια δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει) θα μου πούν ότι χρωστάω 50 ευρώ?Μην πάρει και τόκο φοβάμαι....
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Είχα κάνει παλιότερα ένα συμβόλαιο vodafone με το χωρίς πάγιο.Ο υπάλληλος μου είχε πεί ότι επειδή μου χορηγήθηκε συσκευή θα πρέπει μέχρι το πρώτο εξάμηνο θα πρέπει να έχω κάνει λογαριασμούς αξίας 80 ευρώ.Έτσι και έκανα...Ο συγκεκριμένος υπάλληλος όμως δεν μου είπε ότι μετά το εξάμηνο θα έπρεπε να στέλνω έστω ένα sms κάθε μήνα για να θεωρείται ενεργός ο λογαριασμός μου.....Και τώρα η Vodafone μου ζητάει 50 ευρώ.Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για να πάω να τους τα πληρώσω κι εγώ αρνούμαι.Πήγα στο κατάστημα της vodafone για να βρώ τον υπάλληλο να τον βρίσω λίγο αλλά δεν δούλευε πια εκεί.Και τώρα ερωτώ εγώ....Αν δεν τους τα πληρώσω υπάρχει περίπτωση να με κυνηγήσουν νομικά ή απλά άμα ξανακάνω σύνδεση vodafone(που τώρα πια δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει) θα μου πούν ότι χρωστάω 50 ευρώ?Μην πάρει και τόκο φοβάμαι.... Αν η υποχρεωση σου απορρει απο την συμβαση που υπεγραψες τοτε φυσικα και μπορουν , και συνηθως το κανουν , να σε πανε δικαστικα. Εχουν εμισθους δικηγορους και δεν τους στοιχιζει κατι τετοιο.
Fronimitis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Έχει συμβεί να κυνηγήσουν κάποιον γνωστό σου ή απλά το υποθέτεις ή κάπου το διάβασες?Δεν σε αμφισβητώ,ρωτώ για να μάθω....δεν θέλω να παρεξηγηθείς
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγω απο Γερμανια πριν μερικα χρονια που εφυγα διεκοψα συμβολαιο 2 χρονων στους 6 μηνες χωρις καμια κυρωση. Ειχα ομως σοβαρο λογο-αλλαγη χωρας. Εσυ για ποιο λογο θελεις να αλλαξεις?
Fronimitis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Κοίταξε την σύνδεση την έκανα μόνο και μόνο για να πάρω την συσκευή.Πάντα cosmote είχα,έχω και θα έχω(είναι και ο χορηγός της ομάδας μου).Γι'αυτό και διέκοψα...
Spyrot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις. Μηπως ξερει κανεις το συγκεκριμενο τηλεφωνο που αναφερθηκε σε προηγουμενο Post?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Έχει συμβεί να κυνηγήσουν κάποιον γνωστό σου ή απλά το υποθέτεις ή κάπου το διάβασες?Δεν σε αμφισβητώ,ρωτώ για να μάθω....δεν θέλω να παρεξηγηθείς Οχι...Εχει τυχει ομως να παω στο Ειρηνοδεικειο της Ομονοιας για ασχετο θεμα και στις εισοδους των αιθουσων που αναρτουν τις δικασιμες το 90 % αφορουσε εταιριες κινητης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.