Προς το περιεχόμενο

Vodafone{ακυρωση συμβολαιου}

Spyrot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις αν θα πληρωσω κατι για ακυρωση συμβολαιου vodafone το οποιο ανανεωθηκε στις 3/2008.

Επισης το W302 αξιζει???

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

δεν παιζει ρολο ο χρονος?

δηλαδη δεν θα ειναι μειωμενη επειδη εχει 9,5 μηνες,απο το τοτε που ανανεωθηκε?δεν παιζει ρολο αυτο?

οταν το ανανεωσα πηρα το nokia 3500,δηλαδη αυτο ειναι η επιδοτηση.

Δημοσ.
Αν ακυρώσεις στο 1ο εξάμηνο δίνεις το 100% της τότε επιδότησης ενώ στο 2ο το 90% ή κάπου εκεί.

Για το α εξαμηνο ετσι ειναι αλλα για μετα δεν υπαρχει αναλογικοτητα ???

Δημοσ.

Αν ισχιει αυτο σε συμφερει να περιμενεις ακομα 2.5 μηνες τα παγια θα σου στιχισουν λιγοτερο απο το να δωσεις την επιδοτηση +τον τσαμπα χρονο ομλιας(μην ξεχναμε οτι το μοναδικο αρνητικο του συμβολαιου ειναι το υποχρεωτικο 12μηνο)

Δημοσ.

Όσο περνάνε οι μήνες πέφτει το ποσοστό επιδότησης που πρέπει να επιστρέψεις.

Το λέει πάνω στο συμβόλαιο αν δεν κάνω λάθος.

Τον τελευταίο μήνα νομίζω είναι 0% (ή κάτι πάρα πολύ χαμηλό όπως πχ 5%)

Διαφορετικά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της Vodafone και να ρωτήσεις το ποσό που πρέπει να επιστρέψεις σε περίπτωση διακοπής.

Ελπίζω να βοήθησα..

Δημοσ.
Όσο περνάνε οι μήνες πέφτει το ποσοστό επιδότησης που πρέπει να επιστρέψεις.

Το λέει πάνω στο συμβόλαιο αν δεν κάνω λάθος.

Τον τελευταίο μήνα νομίζω είναι 0% (ή κάτι πάρα πολύ χαμηλό όπως πχ 5%)

Διαφορετικά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της Vodafone και να ρωτήσεις το ποσό που πρέπει να επιστρέψεις σε περίπτωση διακοπής.

Ελπίζω να βοήθησα..

Για το πρωτο εξαμηνο σιγουρα επιστρεφεις ολο το ποσο.Πηρα πριν μερικες μερες ενα iphone και για να το δωσουν αναγκαστηκα να κανω συνδεση που θα κοψω σε λιγες μερες και το ρωτησα.

Δημοσ.

Είχα κάνει παλιότερα ένα συμβόλαιο vodafone με το χωρίς πάγιο.Ο υπάλληλος μου είχε πεί ότι επειδή μου χορηγήθηκε συσκευή θα πρέπει μέχρι το πρώτο εξάμηνο θα πρέπει να έχω κάνει λογαριασμούς αξίας 80 ευρώ.Έτσι και έκανα...Ο συγκεκριμένος υπάλληλος όμως δεν μου είπε ότι μετά το εξάμηνο θα έπρεπε να στέλνω έστω ένα sms κάθε μήνα για να θεωρείται ενεργός ο λογαριασμός μου.....Και τώρα η Vodafone μου ζητάει 50 ευρώ.Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για να πάω να τους τα πληρώσω κι εγώ αρνούμαι.Πήγα στο κατάστημα της vodafone για να βρώ τον υπάλληλο να τον βρίσω λίγο αλλά δεν δούλευε πια εκεί.

Και τώρα ερωτώ εγώ....Αν δεν τους τα πληρώσω υπάρχει περίπτωση να με κυνηγήσουν νομικά ή απλά άμα ξανακάνω σύνδεση vodafone(που τώρα πια δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει) θα μου πούν ότι χρωστάω 50 ευρώ?Μην πάρει και τόκο φοβάμαι....:fear:

Δημοσ.
Είχα κάνει παλιότερα ένα συμβόλαιο vodafone με το χωρίς πάγιο.Ο υπάλληλος μου είχε πεί ότι επειδή μου χορηγήθηκε συσκευή θα πρέπει μέχρι το πρώτο εξάμηνο θα πρέπει να έχω κάνει λογαριασμούς αξίας 80 ευρώ.Έτσι και έκανα...Ο συγκεκριμένος υπάλληλος όμως δεν μου είπε ότι μετά το εξάμηνο θα έπρεπε να στέλνω έστω ένα sms κάθε μήνα για να θεωρείται ενεργός ο λογαριασμός μου.....Και τώρα η Vodafone μου ζητάει 50 ευρώ.Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για να πάω να τους τα πληρώσω κι εγώ αρνούμαι.Πήγα στο κατάστημα της vodafone για να βρώ τον υπάλληλο να τον βρίσω λίγο αλλά δεν δούλευε πια εκεί.

Και τώρα ερωτώ εγώ....Αν δεν τους τα πληρώσω υπάρχει περίπτωση να με κυνηγήσουν νομικά ή απλά άμα ξανακάνω σύνδεση vodafone(που τώρα πια δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει) θα μου πούν ότι χρωστάω 50 ευρώ?Μην πάρει και τόκο φοβάμαι....:fear:

Αν η υποχρεωση σου απορρει απο την συμβαση που υπεγραψες τοτε φυσικα και μπορουν , και συνηθως το κανουν , να σε πανε δικαστικα. Εχουν εμισθους δικηγορους και δεν τους στοιχιζει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Έχει συμβεί να κυνηγήσουν κάποιον γνωστό σου ή απλά το υποθέτεις ή κάπου το διάβασες?Δεν σε αμφισβητώ,ρωτώ για να μάθω....δεν θέλω να παρεξηγηθείς

Δημοσ.

Εγω απο Γερμανια πριν μερικα χρονια που εφυγα διεκοψα συμβολαιο 2 χρονων στους 6 μηνες χωρις καμια κυρωση. Ειχα ομως σοβαρο λογο-αλλαγη χωρας. Εσυ για ποιο λογο θελεις να αλλαξεις?

Δημοσ.

Κοίταξε την σύνδεση την έκανα μόνο και μόνο για να πάρω την συσκευή.Πάντα cosmote είχα,έχω και θα έχω(είναι και ο χορηγός της ομάδας μου:P).Γι'αυτό και διέκοψα...

Δημοσ.

Ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις.

Μηπως ξερει κανεις το συγκεκριμενο τηλεφωνο που αναφερθηκε σε προηγουμενο Post?

Δημοσ.
Έχει συμβεί να κυνηγήσουν κάποιον γνωστό σου ή απλά το υποθέτεις ή κάπου το διάβασες?Δεν σε αμφισβητώ,ρωτώ για να μάθω....δεν θέλω να παρεξηγηθείς

Οχι...Εχει τυχει ομως να παω στο Ειρηνοδεικειο της Ομονοιας για ασχετο θεμα και στις εισοδους των αιθουσων που αναρτουν τις δικασιμες το 90 % αφορουσε εταιριες κινητης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...