Giannis.Epic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Είναι ένα πρόγραμμα που βρήκα τώρα τελευταία είναι σαν το My IRC Chat αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως παρα το τόσο απλοικό design του είναι τόσο δημοφιλές... You can download it here: http://www.sendspace.com/file/68d3zz
soturin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 το απλϊκό ντιζάιν υποθέτω είναι ο λόγος που έχει επιτυχία
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω από πού συμπέρανες πως είναι τόσο δημοφιλές και από πού το κατέβασες αφού δεν έχεις το link του
Giannis.Epic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω από πού συμπέρανες πως είναι τόσο δημοφιλές και από πού το κατέβασες αφού δεν έχεις το link του Το είχα δει σε ένα forum και ψάχνω να βρώ το link λέει πως είναι πολύ μεγάλο για attachment... είναι συνέχεια κάπου στα 40-50 άτομα online τι δεν είναι επιτυχία αυτό ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το είχα δει σε ένα forum και ψάχνω να βρώ το link λέει πως είναι πολύ μεγάλο για attachment... είναι συνέχεια κάπου στα 40-50 άτομα online τι δεν είναι επιτυχία αυτό ? έχεις μπει ποτέ IRC? πχ στο GRnet...
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το είχα δει σε ένα forum και ψάχνω να βρώ το link λέει πως είναι πολύ μεγάλο για attachment... είναι συνέχεια κάπου στα 40-50 άτομα online τι δεν είναι επιτυχία αυτό ? lol Με κάλυψε ο προλαλήσαντας
Giannis.Epic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 έχεις μπει ποτέ IRC? πχ στο GRnet... ξέρω τι είναι αλλά το GRnet μου διαφεύγει τώρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 το ελληνικό δίκτυο πες στο IRC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.