Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για διαχείριση 5.1 ηχείων

S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι θα έχεις πάρει καμιά bulk έκδοση της Audigy 4 ZS και είτε δεν θα έχεις installάρει όλα τα πράγματα που έχει το cd για την κάρτα είτε ότι δεν θα τα έχει όλα το cd επειδή είναι bulk

Δημοσ.

Δεν είμαι βέβαιος αλλά παίζει να συμβαίνει αυτό στα vista (με το ελλιπές control panel της creative). Νομίζω πως η όλες πλην των X-Fi έχουν κάποιους περιορισμούς. Δεν ξέρω αν το αλλάξανε.

Δημοσ.
Δεν είμαι βέβαιος αλλά παίζει να συμβαίνει αυτό στα vista (με το ελλιπές control panel της creative). Νομίζω πως η όλες πλην των X-Fi έχουν κάποιους περιορισμούς. Δεν ξέρω αν το αλλάξανε.

Φίλε και εγώ έτσι νομίζω,γιατί τώρα που το είπες θυμήθηκα οτι όταν την είχα πάρει την κάρτα το είχα κάνει εγκατάσταση όλο το cd και είχε κάτι σχετικά προγράμματα.

Τώρα όμως στα vista τπτ...τι να πω...έχω χάσει και το cd...μήπως ξέρει κανείς αν παίζει να μπορώ να το κατεβάσω απο πουθενά?

Και ναι bulk είναι η κάρτα μου

-----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 01 : 28 : 34-----

Παιδιά βαράτε με...είμαι πολύ βλάκας...μόλις την βρήκα την λύση...

Καλά που μου ανοίξατε τα μάτια και αφοσιώθηκε στο control panel των windows...και λέω παράξενο να μην έχει...μα δεν μπορεί να με έχουν αποχαυνώσει τόσο οι υπολογιστές:lol:

Ορίστε και ένα screenshot:

8m5i981npx1gpke1fplg.jpg

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!!:-D

Δημοσ.

Αμ, εκεί το έβαλαν τελικά στα Vista;

Τελικά δίκαια παραπονιούνται αρκετοί χρήστες ότι η MS έβαλε χέρι σε πολλά πράγματα, κάνοντας τους ερχόμενους από XP να ψάχνονται ώρες μέχρι να ξετρυπώσουν ρυθμίσεις που ήξεραν απ' έξω κι ανακατωτά στα XP...

Δημοσ.

Ακριβώς φίλε μου...

Κι εγώ γι'αυτό το πόσταρα γιατί είναι σχετικά καλά κριμένη αυτή η χρήσιμη (στην περίπτωσή μου τουλάχιστον) λειτουργία...

Οπως το είπες...κι εγώ τέλεια τα ήξερα τα xp και τ΄ρα μου έβγαλε την πίστη αλλα οκ τώρα:D

• Super Moderators
Δημοσ.
Τώρα όμως στα vista τπτ...τι να πω...έχω χάσει και το cd...μήπως ξέρει κανείς αν παίζει να μπορώ να το κατεβάσω απο πουθενά?

δυστυχώς μόνο από άλλον που έχει την ίδια κάρτα...

μαλακίες της creative που δεν βάζεις τους αρχικούς "βασικούς" drivers στο site...

κλασικά στα Vista οι drivers της Audigy 4 είναι πετσοκομμένοι

Δημοσ.

Πάντως όταν είχα πάρει την κάρτα και τότε τα vista αν δεν ήταν ιδέα ήταν στην πρώτη beta θαύμαζα την creative...τώρα το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή της...

Άθλιοι drivers άθλια υποστήριξη...τι να πω....:/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...