S.M.Greek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Γειά σας!! Θέλω κάποιο (κατα προτίμηση free)πρόγραμμα με το οποίο να ελέγχω τα 5.1 ηχεία μου. Δηλαδή να κάνω τα πίσω ηχεία να παίζουν πιο δυνατα (σε volume)απο τα μπροστινα κτλ... Βασικά μόνο αυτή η λειτουργία που περιγράφω με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο απο την εταιρεία της κάρτας μου.Η κάρτα μου είναι sb audigy 4 οπότε αν υπάχει κάποιο πρόγραμμα πείτε το μου thx!!
parsifal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δε σε βολεύει ο μείκτης (Volume Control) των Windows... ;
S.M.Greek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δε σε βολεύει ο μείκτης (Volume Control) των Windows... ; Όχι, έχει γενικό volume.Όταν το ανεβάζω ή το κατεβάζω μεγαλώνει η μικρένει αντίστοιχα η ένταση όλων των ηχείων... (δεν ξέρω αν στα xp το κάνει αυτό που θέλω , αλλα σε εμένα στα vista δεν το κάνει...οπότε δεν βολεύει:/)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 το control panel που έχει η Creative για την Audigy 4 ZS δεν σου κάνει?
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Όντως αν έχεις την audigy 4 υπάρχει σχετικό control panel που εγκαθίσταται μαζί με τους drivers.
S.M.Greek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Για ποιο control panel μιλάς?Δεν έχω τίποτα τέτοιο εγκατεστημένο... Μπορείς να μου δώσεις μήπως κανένα link?... -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 08 : 34 : 28----- Αν λέτε το Creative Audio Console (που εγκαθιστάτε μαζί με τους drivers) δεν κάνει τίποτα το σχετικό... Να σκεφτείτε ούτε καν το γενικό volume δεν μπορείς να ελέγξεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 πηγαίνεις στο site της creative και κατεβάζεις τους τελευταίους drivers και τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων της creative που αντιστοιχούν για την κάρτα σου... στο τέλος αν δεν μπορείς να ρυθμίσεις κάτι από τα panels που σου προσφέρει η creative δεν νομίζω ότι θα βρεις άλλο πρόγραμμα...
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 περιεργο το βρησκω να μην έχει ειδικο πανελ σε εμενα έχει ...(μου φενεταΙ ΌΜΩς ΟΤΙ ΈΧΩ ΆΛΛΟ ΜΟΝΤΈΛΟ)
parsifal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Όχι, έχει γενικό volume.Όταν το ανεβάζω ή το κατεβάζω μεγαλώνει η μικρένει αντίστοιχα η ένταση όλων των ηχείων...(δεν ξέρω αν στα xp το κάνει αυτό που θέλω , αλλα σε εμένα στα vista δεν το κάνει...οπότε δεν βολεύει:/) Τσέκαρε μήπως δεν έχεις επιλέξει την εμφάνιση όλων των διαθέσιμων ρυθμίσεων. Στο Volume Control των XP πρέπει να πας Options > Properties και να βάλεις ένα «τικ» στα Front, Rear, Center κλπ για να εμφανιστούν αντίστοιχες volume bars:
S.M.Greek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τσέκαρε μήπως δεν έχεις επιλέξει την εμφάνιση όλων των διαθέσιμων ρυθμίσεων. Στο Volume Control των XP πρέπει να πας Options > Properties και να βάλεις ένα «τικ» στα Front, Rear, Center κλπ για να εμφανιστούν αντίστοιχες volume bars: Δεν έχω xp...vista έχω...ξέρεις πως θα το κάνω αυτό στα vista? Παιδιά έβαλα τελευταίους drivers και προγράμματα και τπτ... Φίλε @ nickarmy τράβα ένα screenshot απο το control που λές να το δω αν δεν είνα κόπος... -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 09 : 43 : 12----- ίσως την δουλειά να την κάνει και κανένα mixer (όχι της kenwood:P)
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 για καποοιο λογο δεν μπορω να ανεβασω στο ιντ τα printscreen ωστε να τα κανω παστε εδώ υπάρχει άλλος τροπος ?
S.M.Greek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ανέβαστα σε rapidshare να τα κατεβάσω απο εκει...
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 πηγαινε στο πανελ του οδηγου της creative μετά consol launcher - speaks and headphone - επιλεγεις το συστημα ειχιων μετα πάς στο χ-fi cmss-3d και ρυθμίζεις ετσι είναι σε εμενα -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 10 : 18 : 10----- -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 10 : 19 : 15----- to δευτερο βημα
S.M.Greek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 lol καν panel δεν έχω...μόνο εκείνο που είπα έχω το οποίο είναι τελείως άσχετο κα ιδεν έχει καμιά τέτοια επιλογή... Κάπου είχα διαβάσει οτι μπορώ να ξεκλειδώσω στην audigy το crystalize και να χρησιμοποιήσω console της x-fi ξέρει κανείς πως γίνεται??Ένας φίλος μου λέει οτι αυτό το έχει κάνει ενας daniel και έχει οδηγίες στο itnernet...εγώ έψαξα αλλα δεν βρήκα τίποτα...:/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.