pappous_soulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Sorry αλλά δε το κατάλαβα, το 2χ1275 κάτω από ποιες συνθήκες θα προκύψει; Έτσι λειτουργούν οι GDDR3. Όπως και στις DDR2 για παράδειγμα για ένα σετ μνημών στα 800Mhz θα δεις πως,αν κοιτάξεις το DRAM frequency στο CPU-Z θα δεις πως είναι στα 400Mhz. Ας πούμε απλώς πως διπλασιάζεται,το γιατί δε μπορώ να στο αναλύσω. Αν το εχεις δει στην πραξη δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω. Αλλα απάντησε μου το εξής. Γιατι σε διαφορα review λεγανε οτι για να τερματισεις το crysis σε αναλυσεις 22" και ανω θελεις sli, quad sli και πρασσινα αλογα ενω εγω ανετα το τερματιζω με μια απλη 9800. Αν δεν ειναι η ραμ η διαφορα τοτε τι είναι? Δύσκολο το βλέπω να ισχύει αυτό που λες. Πολλές φορές όταν στρεσάρεις τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και πας να παίξεις έχω προσέξει πως κατεβάζει το ΑΑ στο 0,ή χαμηλώνει την ανάλυση σε 1024x768. Πόσταρε μια pic να δούμε αν θες..
bigjohn1979 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δύσκολο το βλέπω να ισχύει αυτό που λες.Πολλές φορές όταν στρεσάρεις τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και πας να παίξεις έχω προσέξει πως κατεβάζει το ΑΑ στο 0,ή χαμηλώνει την ανάλυση σε 1024x768. Πόσταρε μια pic να δούμε αν θες.. 1680*1050 4xAA, 30-40fps dx10, enthusiast. Οχι δεν αλλαζει την αναλυση. Στου αδερφου μου που εχει 9800+, 3γβ @1600 triple channel, core i7 920 τρεχει ακομα καλλυτερα. Φωτο απο benchmark εννοεις?
gdp77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Kokaa μην περιμενεις κορυφαιες επιδοσεις με αυτες τις ραμ που εχεις. Για να παιξεις αυτα τα δυο παιχνιδια σε φουλ αναλυσεις χρειάζεσαι οπωσδηποτε 4 γιγα μνημη, και αρκετα πιο γρηγορη απο αυτη που έχεις. Πετα τη μητρικη, τη ραμ και παρε μια αλλη μητρικη και ραμ στα 1600+ epic fail...
kokaa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 μολις εκανα ενα update τους drivers απο το chipset του mobo,,,update το directχ 9 του νοεμβριου,,,update τους drivers της καρτας γραφικων και ειδα μια ανοδο στα FPS στο far cry 2...εβγαλε 42 fps...αλλα πολυ καλυτερα απο αυτα που εβγαζε πιο παλια.... οσο για την μνημη ram λεω να βαλω κι αλλα giga γιατι σε κανενα χρονο δεν θα την παλευω....την μητρικη την εχω 4 μηνες που την πηρα και δεν ξερω αμα την αλλαξω... ακομα ενας φιλος μου μου ειπε οτι για να κανω benchmarks θα ηταν καλυτερο να εχω εναν σκληρο δισκο raptor και οχι κατι απλο...
bigjohn1979 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Παράθεση:Kokaa μην περιμενεις κορυφαιες επιδοσεις με αυτες τις ραμ που εχεις. Για να παιξεις αυτα τα δυο παιχνιδια σε φουλ αναλυσεις χρειάζεσαι οπωσδηποτε 4 γιγα μνημη, και αρκετα πιο γρηγορη απο αυτη που έχεις. Πετα τη μητρικη, τη ραμ και παρε μια αλλη μητρικη και ραμ στα 1600+ epic fail... Γιατι? πιστευω οτι εκανα πολυ εποικοδομητικο σχολιο... Να ρε παιδια δειτε και αυτον τι λεει. Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από ThReSh απενεργοποίησε τα φίλτρα... και τα 2 games είναι αρκετά βαριά για να τους βάζεις φίλτρα στο "τέρμα"... btw βάλε και το τελευταίο DirectX Redis Κατι αλλο πρεπει να ειναι. Το Far Cry 2 το επαιξα ανετα με 8800gt στα 1680χ1050. Για καλο και για κακο, απενεργοποιησε τα και ξανατρεξ'τα. __________________ Main Pc: Antec Nine Hundred - Q6600 3,6Ghz - Asus P5K3 Deluxe - Cellshock 1800 7-6-6-18 - Sparkle 8800GT - Creative X-fi Xtreme Gamer - Etasis 750Watt Gaming - 1x160Gb Seagate 7200.10 - 2x640Gb WD AAKS - Asus VW222S DL Pc: NZXT Hush Black - E2180 2,5Ghz - Asus P5KPL-VM - Transcend 1000 5-5-5-18 - Thermaltake TR2 450Watt Q-Fan - 1x320Gb WD AAKS Μια χαρα παιζει ο ανθρωπος με μια απλή 8800gt που εχει τεραστιες διαφορες απο την 260. Γιατι αραγε? Μα γιατι εχει ραμ στα 1800. Τι αλλο θετε δηλαδη για να πειστειτε οτι το προβλημα του φιλου που εκανε το αρχικο ποστ ειναι η ραμ του? Μια δυνατη καρτα δεν μπορει να αποδωσει σωστα αν δεν εχει πολλυ και γρηγορη ραμ. Αυτο ειναι το συμπερασμα, και σε καμμια περιπτωση δεν φτανει η ραμ της καρτας, εκτος αν εχεις την 4870χ2 2 γιγα. Για αναλυσεις μεχρι 1680*1050 μην παιρνετε 280, τριπλα και τετραπλα sli και μπουρδες, αλλα γρηγορη ραμ και θα παιζετε τα παντα με μια mainstream καρτουλα.
kokaa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 αλλα μην ξεχνατε και οτι εχω αρκετους ιους και μειονετε η αποδοση στα games -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 12 : 06 : 59----- η μεγιστη αναλυση που υποστηριζει το Monitor Μου ειναι 1280 χ 1024...
bigjohn1979 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ακομα ενας φιλος μου μου ειπε οτι για να κανω benchmarks θα ηταν καλυτερο να εχω εναν σκληρο δισκο raptor και οχι κατι απλο... Ενας γρηγορος δισκος εκκινησης αξίζει, αλλα δεν βλεπεις αισθητη διαφορα στο πως τρέχουν οι εφαρμογες σου. Η διαφορα ειναι στο χρονο που κανουν για να φορτώσουν. Ενδεικτικα σου λεω οτι με τον δισκο τις υπογραφης μου το crysis φορτώνει τις πιστες περιπου στον μισο χρονο απ οσο έκανε πριν οταν χρησιμοποιούσα συμβατικο δισκο. Γνωμη μου ειναι οταν μπορεσεις κανε μια συνολικη αναβαθμιση (ραμ, μητρικη, δισκος εκκινησης) και βαλε vista ultimate x64 και τοτε θα καταλαβεις τι θα πει high end pc.
kokaa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 σκεφτομαι για μητρικη,μνημες και εναν σκληρο δισκο εκκινησης.... περιμενω να μου προτεινετε κατι οσο για ολο το συστημα μπορεις να το πεις high end αλλα με εξαιρεση την μητρικη και τα 2 giga ram
bigjohn1979 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ενα καλο παραδειγμα ειναι τα παρακατω κατα τη γνωμη μου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523343 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554043 Συνολο 290 ευροπουλα και το συστημα σου θα πεταει. Οσο για sli ουτε που να το σκεφτεσαι, εγω πηρα την καλλυτερη sli mobo που επαιζε τοτε (περασμενος Ιουνιος) και κλαιω τα λεφτα μου γιατι απλα το sli den χρειαζεται παρα μονο αν εχεις κανα 30αρι μονιτορ. Κοιτα μηπως σκωτωσεις και τη μητρικη που εχεις μαζι με τις ραμ και παρεις κανα φραγκο πισω. Επισης παρε και μια οθονη να αξιοποιησεις το σύστημά σου, κριμα ειναι να το χαραμίζεις σε αυτη την αναλυση. Αυτη που εχεις μην την πεταξεις, βαλτη για δευτερη. Οποιαδηποτε 22" ειναι μια χαρα κατα τη γνώμη μου. 200-250 ευρω ακομα και εισαι αρχοντας. Τον δισκο εκκινησης αστον τελευταιο, εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον δικο μου, αλλα ειναι +160 ευρω. Αυτα, να ρυθμισεις σωστα τις μνημες απο το bios, και μην χρησιμοποιεις κανενα αλλο λειτουργικο εκτος απο 64μπιτα βιστα.
kokaa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 καλες λυσεις κατα την γνωμη μου ειναι και αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522642 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522629
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.