Προς το περιεχόμενο

Πολυ Χαμηλα FPS!!!

kokaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το far cry 2 το εχω παρει απο ενα net τι μου λες τωρα για reinstall....

1000 αυτο στην gtx 280 Σου δεν ξερω τι ειναι....πρεπει να το ειχε και ενας φιλος μου αυτο

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 01 : 02 : 55-----

παιδια εχω βγαλει το 1.5 giga της παραπανησιας μνημης και αφησα τα 2 giga της corsair στα 800 mhz...στην αρχη ομως οταν οι μνημες ηταν στα slot 3 και 4 αργουσε να κανει boot και με το που εμπαινε στα xp εβγαζε μια μπλε οθονη για κλασματα του δευτερολεπτου και εκανε επανεκκινηση....υστερα οταν της μνημες τις εβαλα στα slot 1 και 3 δουλευε μια χαρα...

ξερετε μηπως γιατι μου το εκανε αυτο???

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 01 : 09 : 08-----

οσο για το pc πρεπει να ηρθε στα ισα του...θα του κανω και ενα format να στανιαρει λιγακι

γιατι εχει παρει αρκετους ιους,,θα περασω και τους τελευταιους drivers και πιστευω πως θα ειμαι πενα.....

οσο για τα FPS στο far cry 2 πρεπει να ηταν χαμηλα διοτι η εκδοση που εχω το far cry 2

ειναι απο net(κλεμμενη) ειναι και κακογραμμενη,,, δεν εχω εγκατεστημενο και το Patch 1.2 οπου δεινει μεγαλυτερες επιδοσεις και μαλλον αυτο θα φταιει....και στον σκληρο δισκο πιανει 3,5 giga (σε καποια site ειδα οτι πιανει 12) δεν ξερω αν αληθευει βασικα...

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
αυτα τα 50-60 fps τα ειδα σε αναλυση 1280 χ 1024 με ολα τα φιλτρα ενεργοποιημενα

http://www.guru3d.com/article/top-10-games-with-radeon-4870-1-gb--geforce-gtx-260-core-216-test/5

*

DirectX 9

*

All settings to Very HIGH

*

HDR / Bloom enabled

*

Anti-Aliasing 4x AA

*

Physics Medium

όχι λοιπόν δεν βγάζουν 50-60 με όλα τα φίλτρα enabled στο 8X όπως το είχες εσύ στην αρχή

Δημοσ.

Άρα τα fps που σου βγάζει είναι φυσιολογικά. Case closed.

@ 1000: η κάρτα σου δουλεύει στα 1275Mhz τις μνήμες της,άλλα έχει effective 2550Mhz. (1275 x 2 = 2550)

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτι ίσως να παίζει με τους drivers γιατί είπε ότι έριξε το AA στο 4Χ και δεν είδε βελτίωση

Δημοσ.

thresh μονο που το test που μοου εδωσες δεν εχει την gtx 260 αλλα την gtx 260 core216...

πιο παλια οταν ειχα κανε ενα τεστ στο far cry 2 ειχα κατεβασει το anti-aliasing στο χ4 αλλα τιποτα...ομως οταν εβγαλα το vsync και το HDR τοτε ειδα μια βελτιωση....

μην ξεχνας ομως οτι το far cry 2 που εχω ειναι απο net(αφου μου πιανει 3.5 gigabyte)

και δεν εχω εγκατεστημενο το patch 1.2 που ανεβαζει τις επιδοσεις......και εχω παρα πολλους ιους....

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 10 : 38 : 16-----

οσο για αυτο που ρωτησα πριν με τις μνημες μπορειτε να μου απαντησετε????

τα Slot 3 και 4 δουλευουν αλλα οταν αφησα τις corsair στα slot 3 και 4 μου εβγαζε μια μπλε οθονη οταν εμπενε στα xp και εκανε επανεκκινηση....οταν τις εβαλα στα Slot 1 και 3 δουλευαν μια χαρα

Δημοσ.

μην ξεχνας ομως οτι το far cry 2 που εχω ειναι απο net(αφου μου πιανει 3.5 gigabyte)

και δεν εχω εγκατεστημενο το patch 1.2 που ανεβαζει τις επιδοσεις......και εχω παρα πολλους ιους....

Και σε μένα 3.5gb ήταν η εγκατάσταση και δεν είχα βάλει το patch 1.2,το παιχνίδι μου'τρεχε όπως έπρεπε να τρέξει με την κάρτα μου.

Για τους ιούς αν και δεν έχουν σχέση με τις επιδόσεις του game,απλά άλλαξε antivirus.

οσο για αυτο που ρωτησα πριν με τις μνημες μπορειτε να μου απαντησετε????

τα Slot 3 και 4 δουλευουν αλλα οταν αφησα τις corsair στα slot 3 και 4 μου εβγαζε μια μπλε οθονη οταν εμπενε στα xp και εκανε επανεκκινηση....οταν τις εβαλα στα Slot 1 και 3 δουλευαν μια χαρα

Τι σημασία έχει? Αφού τώρα δουλεύουν είσαι εντάξει,και λειτουργούν σε dual channel.

Δημοσ.

Παιδια στις φωτογραφιες που ανεβασα μπορειτε να μου πειτε ακριβως ποιο ειναι το score μου????

Ειναι 14097 3d marks,,,14739 3d marks,,,12973 3d marks ή 14000 virtual marks?????

πειτε μου παρακαλω γιατι εχω μπερδευτει με τοσα νουμερα γυρω μου....

Α και οι ιοι πρεπει να παιζουν ρολο στις επιδοσεις των παιχνιδιων με βαση καποια θεματα που ειδα στο internet

post-112042-129062980823_thumb.jpg

Δημοσ.

Εκανα και ενα test στο F.E.A.R για να δω τι FPS βγαζει αλλα το αποτελεσμα ηταν χαλια

Εβγαλε 76 FPS σε αναλυση 1280 χ 960,,,antisoroping filter x16,,,FSAA x4 και ολα στο Maximum....

Αυτα τα FPS ειναι φυσιολογικα????:-(:-(:-(

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 04 : 36 : 26-----

ας μου απαντησει καποιος γιατι εχω αγανακτησει με αυτο το pc

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 04 : 37 : 09-----

??? ??????

Δημοσ.

Kokaa μην περιμενεις κορυφαιες επιδοσεις με αυτες τις ραμ που εχεις. Για να παιξεις αυτα τα δυο παιχνιδια σε φουλ αναλυσεις χρειάζεσαι οπωσδηποτε 4 γιγα μνημη, και αρκετα πιο γρηγορη απο αυτη που έχεις. Πετα τη μητρικη, τη ραμ και παρε μια αλλη μητρικη και ραμ στα 1600+ και θα βρεις την υγεια σου! Εμενα πάντως με χειροτερη καρτα γραφικων απο τη δική σου μου παιζουν σε 35++ fps σε αναλυση 1680*1050, με 4-8* ΑΑ σε DX10 φυσικα. Μουαααααααχαχαχα

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι DDR3 @ 1600Mhz έχουν μεγάλη διαφορά απο ένα set DDR2 @ 1000Mhz? :o

kokaa,ποιά είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει το μόνιτόρ σου?

Δημοσ.

εαν τρεχεις το παιχνιδη με εναν σκληρο δισκο στο συστημα σου δοκιμασαι να βαλεισ εναν 2 δισκο στησε το παιχνιδη σε αυτον χωρισ να βαλεις τιποτα αλλο και πες μας τι κανει βελτιωθηκαι η κατασταση η οχι?

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι DDR3 @ 1600Mhz έχουν μεγάλη διαφορά απο ένα set DDR2 @ 1000Mhz?

kokaa,ποιά είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει το μόνιτόρ σου?

Αυτο που λες δεν το εχω δοκιμάσει, αλλα σιγουρα έχει σημαντικη διαφορα. Αυτό που δοκίμασα προσφατα είναι το εξης. Ειχα 2 γιγα της ραμ της υπογραφης μου και επαιζα το Crysis Warhead μεχρι το επιπεδο mainstream σε 1680*1050 και χωρις ΑΑ. Αυτα σε λειτουργικο vista 32bit. Αναβαθμιζοντας σε 4 γιγα επαιζε ανετα στο gamer και καποια λιγα settings στο enthusiast. Σημαντικη διαφορα δηλαδη με 2 γιγα μνημη, ακριβως ιδια βεβαια. Την αλλη διαφορα την ιδα οταν αναβαθμισα σε vista 64bit. Απο τοτε παιζω το warhead στο enthusuast με 35-40 fps με 4χ ΑΑ. Αυτο δειχνει οτι η ραμ παιζει εξισου σημαντικο ρολο με την καρτα γραφικων, δηλαδη καποιος που στηνει ενα σηστημα δεν φτανει να παιρνει μια 260 η 280 και καθαρισε, καλυτερα να παρει μια φθηνοτερη καρτα και να σκασει λιγα λεφτα σε μητρικη και ραμ. Προτεινω 4 γιγα και 64μπιτα βιστα. Αξιζει.

Δημοσ.
Άρα τα fps που σου βγάζει είναι φυσιολογικά. Case closed.

@ 1000: η κάρτα σου δουλεύει στα 1275Mhz τις μνήμες της,άλλα έχει effective 2550Mhz. (1275 x 2 = 2550)

Sorry αλλά δε το κατάλαβα, το 2χ1275 κάτω από ποιες συνθήκες θα προκύψει;
Δημοσ.

Τα περισσότερα γίγα μνήμης βοηθάνε,όντως.

Άλλα εγώ σου μίλησα για τις συχνότητες DDR2/3,και πίστεψέ με δεν έχουν ορατή διαφορά.

Αν το εχεις δει στην πραξη δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω. Αλλα απάντησε μου το εξής. Γιατι σε διαφορα review λεγανε οτι για να τερματισεις το crysis σε αναλυσεις 22" και ανω θελεις sli, quad sli και πρασσινα αλογα ενω εγω ανετα το τερματιζω με μια απλη 9800. Αν δεν ειναι η ραμ η διαφορα τοτε τι είναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...