Προς το περιεχόμενο

Πολυ Χαμηλα FPS!!!

kokaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν βγάλε το Vsync.

Μετά βγάλε και το HDR (δεν αξίζει σε dx9 και γονατίζει την κάρτα)

Το aa καλό είναι να το έχεις 4x (αντί για 8x), καθώς οπτικά το 4x με το 8x δεν έχει καμιά διαφορά (τουλάχιστον κατά τα μάτια μου).

Οι θερμοκρασίες σου είναι καλές για 57% αν και καλύτερα να φτάσεις το σύστημα σου πάνω από 90% και να μας πεις.

Πάντως πρέπει να βάλεις τα patch στο FC2.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε ευχαριστω για αυτα που μου ειπες.....

περιμενω και αλλες παρατηρησεις και απο εσενα αλλα και απο αλλους...

για να βρω μια λυση στο προβλημα μου

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 09 : 28 : 12-----

μολις τελειωσε το download του 3dmark 06....

το κανω εγκατασταση και σε 1-2 ωριτσες που θα γυρισω απο εξω θα ανεβασω photos... απο τα score του συστηματος μου στο 3dmark...

ελπιζω να ειναι καλα...

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 09 : 45 : 18-----

Μολις εκανα ενα τεστ στο far cry 2 χωρις εγκατεστημενο το Patch 1.2 και ειδα μια μικρη επιδοση.....

εκανα το τεστ σε αναλυση 1280 χ 1024,anti-aliasing x4 χωρις VSync και HDR

και με ολα στο ultra high και εβγαλε 38.7 FPS και maximum FPS 55.7

Και παλι δεν ειναι φυσιολογικα τα FPS διοτι στο internet Εχω δει συστηματα με την gtx260 να βγαζουν 55-60 FPS με intel core 2 duo e8500 και ram 2gb στα 800 mhz

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 10 : 10 : 41-----

μολις τελειωσε το test στο 3d mark 06. δεν ξερω αμα τα score ειναι καλα διοτι ειναι το πρωτο μου benchmark test στο 3d mark 06....μακαρι δηλαδη να ειναι καλα

εδω το Link για να δειτε τα score

http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=B35D95E9BCE21AE3A0C1C2646DB2C826

ευχαριστω και παλι για ολα...

Δημοσ.

To score σου στο 3Dmark είναι καλό.

Άρα μάλλον το FC2 έχει το πρόβλημα.

Βάλτου τα patch και δοκίμασε πάλι.

Αν και τα 38.7 FPS και maximum FPS 55.7 θεωρούνται playable. Πιστεύω με νεότερους drivers από nvidia και το 1.02 patch θα πάρεις τουλάχιστον 5fps.

Δημοσ.

οκ ty...εχω αρκετους ιους στον υπολογιστη μου....σε περιπτωση που κανω format τον υπολογιστη μου και βαλω τους τελευταιους driverς και βαλω το patch στο far cry 2 θα δω ακομα περισσοτερα FPS???

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 10 : 47 : 45-----

Δεν λεω οτι τα FPS δεν ειναι playable αλλα θελω να εκμεταλευτω στο μεγιστο τον υπολογιστη μου.....και ετσι να δω περισσοτερα FPS

Δημοσ.

Εδω και καποιες photo απο τα score μου στο 3d mark 06...πειτε μου μονο αν ειναι καλα τα score μου...ακομα να πω οτι εχω παρα πολλους ιους στον υπολογιστη μου και λογικα θα μειωσαν την επιδοση στο 3d mark 06

post-112042-129062980796_thumb.jpg

post-112042-129062980798_thumb.jpg

Δημοσ.

παιδια στο cpu(core 2 duo e8500) εχω την ψυκτρα που την χρησιμοποιουσα πριν 1 χρονο στο προυγουμενο cpu μου....υπαρχει περιπτωση να παθει καμια ζημια το καινουριο μου cpu???(επειδη εχει ενα χρονο η ψυκτρα))

Δημοσ.
Εχεις συνδεσει την επιπλεον τροφοδοσια της καρτας?
Για πια επιπλέον τροφοδοσία μιλάς; (έχω την GTX280 και με έβαλες σε σκέψεις)
Δημοσ.
Για πια επιπλέον τροφοδοσία μιλάς; (έχω την GTX280 και με έβαλες σε σκέψεις)

Αν δεν την είχες συνδέσει θα τo είχες καταλάβει, believe me... :-)

Δημοσ.

Αυτη η θερμοαγωγιμη παστα ειναι απαραιτητη?Αλλαξα cpu και δεν εβαλα καθολου παστα αλλα κοιταξα και ενα λινκ στο youtube της intel με ενα βιντεο που δινει οδηγιες εγκαταστασης του cpu και δεν βαζουν παστα στο cpu.Μπορει να υπαρχει προβλημα αμα ζεσταθει πολυ ο cpu?

Δημοσ.
οκ ty...εχω αρκετους ιους στον υπολογιστη μου....σε περιπτωση που κανω format τον υπολογιστη μου και βαλω τους τελευταιους driverς και βαλω το patch στο far cry 2 θα δω ακομα περισσοτερα FPS???

......

Πιστεύω πως μια άνωδο 10-20% θα την έχεις. Αν θες να βγάλεις όλο το ζουμί της κάρτα σου τότε κάν'την overclock. Επίσης καλό είναι να πας από 64bit μεριά πλεόν, καθώς είναι λίγο ταχύτερα από τα κοινά 32άρια. Θα έλεγα Vista με το Sp1 και τα νεότερα hotfixes, αλλά θα σε κόβουν γύρω στα 10% fps στα 2gb ram.

Επίσης να ξέρεις πως τα reviews που βλέπεις είναι σε "γυμνά" windows (οχι av κτλ..). Άρα είσαι σε καλά πλαίσια.

Αυτη η θερμοαγωγιμη παστα ειναι απαραιτητη?Αλλαξα cpu και δεν εβαλα καθολου παστα αλλα κοιταξα και ενα λινκ στο youtube της intel με ενα βιντεο που δινει οδηγιες εγκαταστασης του cpu και δεν βαζουν παστα στο cpu.Μπορει να υπαρχει προβλημα αμα ζεσταθει πολυ ο cpu?

H πάστα αυτή βοηθάει στην καλύτερη μεταφορά της θερμότητας από την cpu σου στην ψύκτρα. Χωρίς αυτήν ναι μεν μπορεί να δουλέψει η cpu σου αλλά δεν θα γίνεται αποτελεσματικά η παραπάνω διαδικασία και φυσικά σε καμιά περίπτωση overclock.

Είναι αρκετά φθηνή οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει λόγος να μην την χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

Με αφορμή όλα αυτά και μια και σας βρήκα όλους μαζεμένους, για πείτε τι σημαίνει αυτό που έχω σε κόκκινο διότι δε το πολύ πιάνω..

post-99475-129062980806_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...