liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τρέξε ένα 3dmark06 με default settings και πες μας αποτελέσματα. Αν είναι πάλι χαμηλά, μάλλον οφείλεται σε κακοπερασμένους drivers.
kokaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 καμια αλλη λυση περα απο 3d mark????δεν εχω την full εκδοση και δεν μπορω να κανω ρυθμισεις σε anti-aliasing vsync antisoroping filter..... ασε που θα το παω και σε εναν τεχνικο για να δω τι παιζεται με το συστημα γιατι δεν θα επρεπε να βγαζει τοσο χαμηλα score... θα του κανω ενα format και θα περασω καινουριους drivers...
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 καμια αλλη λυση περα απο 3d mark????δεν εχω την full εκδοση και δεν μπορω να κανω ρυθμισεις σε anti-aliasing vsync antisoroping filter.....ασε που θα το παω και σε εναν τεχνικο για να δω τι παιζεται με το συστημα γιατι δεν θα επρεπε να βγαζει τοσο χαμηλα score... θα του κανω ενα format και θα περασω καινουριους drivers... Την free version να δοκιμάσεις. Έβαλα bold στο προηγούμενο post για να δώσω έμφαση να το τρέξεις με default ρυθμίσεις ρε μαν ώστε να έχουμε αντικειμενικό αποτέλεσμα, κι εσύ ρωτάς πώς θα το σκαλίσεις?
Mourgolikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Αυτή είναι η πιο μεγάλη μλκ με τις κάρτες γραφικών αν δεν έχεις Quad Core Extreme των 900 ευρώ δεν γίνεται τίποτα... εγώ με 2 HD3870 | Q6600 βγάζω 11000 στο 3DMark 06|XP|Defaultκαι λένε το χαμηλότερο 13500 σε tests που είχα δεί.Ασε που σε μερικά παιχνίδια κολλάει και βγάζει 2fps ενώ σε όλα τα First Person Shooter βγάζει 60fps|maximum το χαμηλότερο εκτός απο το Crysis γύρω στα 25fps σε 1600x1200. Βασικά δεν χρείαζεσαι απαραίτητα πολλά cores (ακόμα), απλώς μια μεγάλη συχνότητα. Όπως είπε και ο ThReSh μπορείς με ένα οικονομικότερο μοντέλο να κάνεις ένα καλό overclock και να είσαι μια χαρά! Φυσικά δεν μιλάμε για τους προ Phenom2 της AMD Το ότι σε μερικά παιχνίδια σου κολλάει ίσως είναι λόγω του crossfire σου, καθώς πολλά games δεν κάνουν καλά scale σε δύο κάρτες. ***************** kokaa έβαλες το τελευταίο patch του farcry 2? Τα 1.01 και 1.02 διορθώνουν πολλά προβλήματα απόδοσης του παιχνιδιού. Αν έχεις το FC2 σπασμένο δοκίμασε και κανένα άλλο "fix". Τι service pack έχεις στα xp? Πάντως καλό θα ήταν να πας σε κάποια 64bit έκδοση, αφού θες και περισσότερη ram. Ανέβασε μας και ένα dxdiag σου. Στείλε και καμιά screenshot με τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Αν και πιστεύω πως είναι καλά σύμφωνα με το test εδώ, το σύστημα που έχουν όμως είναι πολύ ανώτερο από το δικό σου και φυσικά σε clean windows installation (έχουν όμως την gtx260 με τα 216shaders και overclocked). Κάνε ένα online scan για malware. Το avast σε μένα τουλάχιστον είχε παραβλέψει αρκετά "κακά στοιχεία". Τέλος άκου τον liopyr και τρέξε ένα 3dmark06 και αν θες δοκίμασε τους νέους drivers της nvidia winxp_181.20 στο τρέχον λειτουργικό σου.
kokaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει περιπτωση παιδια να ειναι κανενα hardware προβλημα????? οχι γιατι οταν παιζω παιχνιδια (οποιοδηποτε παιχνιδι) ακουγεται ενας παρα πολυ ψηλος ηχος ισα που ακουγεται......οταν παλι δεν κανω τπτ δεν ακουγεται καθολου....ακουγεται μονο το fan....θα τρεξω και το 3d mark να δω τι score θα βγαλει.......
Mourgolikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέτρα θερμοκρασίες και σε full load. Δες αν όλα είναι σωστά βαλμένα στην θέση τους.
gdp77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δώσε νούμερα στο 3dmark φίλε να δούμε αν είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο στο far cry 2... Αλλιώς δε γίνεται.... Κατέβασε και τρέξε 3d mark στα default.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Κάνε αυτό που σου είπε ο liopyr ρε παιδάκι μου,μη κάνεις τα πράγματα πιο δύσκολα.
kokaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 οκ το κατεβαζω το 3dmark και το τρεχω....ξαναλεω μηπως υπαρχει κανενα hardware προβλημα??? γιατι οταν τρεχω οποιοδηποτε παιχνιδι η καρτα γραφικων βγαζει εναν παρα πολυ ψηλο ηχο δλδ ισα που ακουγεται.....ακομα εχω το far cry 2 σπασμενη εκδοση αφου το εκλεψα απο ενα net... επισης εχω service pack 2....η gtx 260 βγαζει 55 με 60 fps στο far cry 2 με επεξεργαστη core 2 duo e8500.. μολις τωρα κανω ενα scan για ιους,trojan,worms κτλ. και ειναι μολις στο 33% και εχει βρει 57 αρχεια μολισμενα....θα ανεβασω και καποιες photos απο τις θερμοκρασιες ολου του υπολογιστη σε full load(επεξεργαστη,καρτας γραφικω κλπ.....) οπως και το score στο 3dmark
Mourgolikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 οκ το κατεβαζω το 3dmark και το τρεχω....ξαναλεω μηπως υπαρχει κανενα hardware προβλημα??? γιατι οταν τρεχω οποιοδηποτε παιχνιδι η καρτα γραφικων βγαζει εναν παρα πολυ ψηλο ηχο δλδ ισα που ακουγεται.....ακομα εχω το far cry 2 σπασμενη εκδοση αφου το εκλεψα απο ενα net... επισης εχω service pack 2....η gtx 260 βγαζει 55 με 60 fps στο far cry 2 με επεξεργαστη core 2 duo e8500.. μολις τωρα κανω ενα scan για ιους,trojan,worms κτλ. και ειναι μολις στο 33% και εχει βρει 57 αρχεια μολισμενα....θα ανεβασω και καποιες photos απο τις θερμοκρασιες ολου του υπολογιστη σε full load(επεξεργαστη,καρτας γραφικω κλπ.....) οπως και το score στο 3dmark Ο ψιλός ήχος ίσως είναι λόγω ανεμιστήρα (όταν ανεβαίνουν οι στροφές). Αφού το "πήρες" από net τότε το fc2 πέρα από την έλλειψη της registry του, θα έχει τις προηγούμενες ρυθμίσεις του και αμφιβάλλω αν έχει περασμένο κάποιο patch (1.01 ή 1.02). Αυτά τα 50-60 fps σε τι ανάλυση είναι; Με τι ρυθμίσεις; (bloom, hdr, aa, af κτλ) Σε ποιό λειτουργικό; Με τι ram; Και που είδες κάτι τέτοιο; Και πάλι για ποιά gtx260 μιλάμε;(192 ή 216 shaders; ) Σε τσόντες σέρφαρες; Περιμένουμε 3dmark και ss από full load (φόρτωσε το, μην του την χαρίζεις ). To hwmonitor είναι καλό για να δούμε θερμοκρασίες.
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ξαναπάλι. Κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει πρόβλημα στο hardware. Τρέξε ένα 3dmark μόλις κατέβει όπως είναι με τα default settings. Πες μας το αποτέλεσμα.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ο ψιλός ήχος είναι απ'τους πυκνωτές,μη τρομάζεις,και η 8800 μου το κάνει,δεν είναι πρόβλημα.
kokaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 οντως δεν υπαρχει registry....δεν εχω εγκαταστησει το patch 1.1 ουτε το 1.02.... αυτα τα 50-60 fps τα ειδα σε αναλυση 1280 χ 1024 με ολα τα φιλτρα ενεργοποιημενα ακομα με τι ρυθμίσεις bloom, hdr, aa, af σε windows xp 32bit και μιλαμε για την gtx 260(οχι την 216 cores) και το συστημα ηταν με 4 gigabyte ram..... σε λιγο ανεβαζω τις φωτογραφιες απο τους βαθμους κελσιου του επεξεργαστη,καρτας γραφικων κλπ.... οχι ακομα απο 3d mark γιατι ειναι 580mb και δεν το κατεβασα ακομα
kokaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εδω και οι photo παιδια σε λιγο θα αλλαχτει και το cooler του επεξεργαστη και θα αντικατασταθει με ενα της coolermaster απλη ψυκτρα αλλα γενικα καλη.... οι βαθμοι της πρωτης photo Ειναι σε idle.... οι βαθμοι των υπολοιπων photos ειναι σε full load.... το fan της καρτας γραφικων ειναι στο 66% ποιο κατω και τα settings που τρεχω το τεστ του far cry 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.