Προς το περιεχόμενο

Πολυ Χαμηλα FPS!!!

kokaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σχετικά με τις μνήμες κάνε αυτό που σου λέει και ο pappous_soulis.Σε κόβουν και δε σου προσφέρουν τίποτα αυτά τα 1,5 gb.Άσε που είναι σε single channel.Αφού στο λέει και το cpuz.

Επίσης έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο παιχνίδι ή μετροπρόγραμμα;Γιατί θα μπορούσε κάλιστα για οποιοδήποτε λόγο να έχει παιχτεί μανούρα με το συγκεκριμένο παιχνίδι ή ακόμα και με τη συγκεκριμένη εγκατάστασή του.Βάλε και τρέξε κανένα άλλο παιχνίδι αν θες, κανένα 3dmark στην τελική ή κανένα super pi.Με ένα παιχνίδι τι εικόνα συστήματος να έχεις;

Δημοσ.

Αυτή είναι η πιο μεγάλη μλκ με τις κάρτες γραφικών αν δεν έχεις Quad Core Extreme των 900 ευρώ δεν γίνεται τίποτα... εγώ με 2 HD3870 | Q6600 βγάζω 11000 στο 3DMark 06|XP|Default

και λένε το χαμηλότερο 13500 σε tests που είχα δεί.Ασε που σε μερικά παιχνίδια κολλάει και βγάζει 2fps ενώ σε όλα τα First Person Shooter βγάζει 60fps|maximum το χαμηλότερο

εκτός απο το Crysis γύρω στα 25fps σε 1600x1200.

Δημοσ.

Ναι εχω συνδεσει τα επιπλεον καλωδια στην καρτα γραφικων

-----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 06 : 56 : 51-----

χρησιμοποιω τους drivers 180.48 απο το επισημο site της nvidia....

ακομα αμα παω στο φακελο C:\NVIDIA μου δειχνει ενα φακελο win2k που περιεχει τους drivers 175.19, 178.13, 178.24

και εναν φακελο winxp που περιεχει τους drivers 180.48

-----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 07 : 05 : 28-----

bigi δεν ειπα τπτ οτι εχω πιο ακριβο υπολογιστη και οτι ειμαι πιο μαγκας και χαριτωμενος και ψαγμενος..οκ???

απλως αναζητω και εγω μια λυση στο προβλημα μου

-----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 08 : 23 : 00-----

Παιδια εχω αντιγκαταστασει τους drivers της καρτας γραφικων και εβαλα τους 181.20 αλλα καμια διαφορα στα fps

αυριο θα βγαλω το 1.5 giga ram και θα αφησω τα 2 giga της corsair σε dual channel

αντε να δουμε τι θα γινει με την αφαιρεση του 1.5 giga

Δημοσ.

ακομα αμα παω στο φακελο C:\NVIDIA μου δειχνει ενα φακελο win2k που περιεχει τους drivers 175.19, 178.13, 178.24

και εναν φακελο winxp που περιεχει τους drivers 180.48

Όταν περνάς νέους drivers με ποια διαδικασία το κάνεις?

bigi δεν ειπα τπτ οτι εχω πιο ακριβο υπολογιστη και οτι ειμαι πιο μαγκας και χαριτωμενος και ψαγμενος..οκ???

απλως αναζητω και εγω μια λυση στο προβλημα μου

Δεν βλέπω να σου μίλησε προσβλητικά ο Bigi,για χαλάρωσε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτή είναι η πιο μεγάλη μλκ με τις κάρτες γραφικών αν δεν έχεις Quad Core Extreme των 900 ευρώ δεν γίνεται τίποτα...

αυτό δεν ισχύει...

με Dual Core 3ghz κάνεις μια χαρά την δουλειά σου, άσε που μπορείς κάλιστα να overclockάρεις τον Q6600 να τον πάς στα 3.4ghz πχ και να είσαι τέλεια...

Δημοσ.

Βρε αγόρι μου μη μπερδεύεις τα πράγματα.Κι εγώ να σε βοηθήσω προσπαθώ...

Αυτό που λέω είναι πως πρέπει να δούμε και αλλού τις επιδόσεις του συστήματός σου.Μην ψάχνουμε στη γη και το βρούμε στον ουρανό.Θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Έχει σημασία, δε νομίζεις;Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε.

pappou και τη νορμαλ διαδικασία να κάνει στο φάκελο αυτό νομίζω πως γίνονται extract τα αρχεία για την εγκατάσταση και δε σβήνονται στο τέλος από μόνα τους.Οπότε αφού δεν τα έχει σβήσει ο ίδιος υπάρχουν όλες αυτές οι εκδόσεις των οδηγών εκεί μέσα.

Δημοσ.
Αυτή είναι η πιο μεγάλη μλκ με τις κάρτες γραφικών αν δεν έχεις Quad Core Extreme των 900 ευρώ δεν γίνεται τίποτα... εγώ με 2 HD3870 | Q6600 βγάζω 11000 στο 3DMark 06|XP|Default

και λένε το χαμηλότερο 13500 σε tests που είχα δεί.Ασε που σε μερικά παιχνίδια κολλάει και βγάζει 2fps ενώ σε όλα τα First Person Shooter βγάζει 60fps|maximum το χαμηλότερο

εκτός απο το Crysis γύρω στα 25fps σε 1600x1200.

Δεν ισχυει αυτο που λες.Αν θες διαβασε εδω την αποδειξη http://www.thelab.gr/showthread.php?t=56680 .Παρ'οτι ειναι απο αλλο φορουμ,ειναι πολυ καλο review.....

Δημοσ.

Για κανε πως δοκιμαζεις την καρτα σε κανενα φιλαρακι σου για να δεις αν ειναι οκ η λειτουργεια της. Το θεματακι με τις μνημες σου επισης δεν με αρεσει.

Δημοσ.

ερωτηση=αφου μια low budget καρτα γραφικων οπως η 4850 βγαζει 60 fps + στο 90% των παιχνιδιων που υπαρχουν,ποιος ο λογος να παει να αγορασει καποιος ακριβοτερη καρτα για παραπανω fps που δεν νομιζω να υπαρχει ορατη διαφορα στο gameplay?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι low budget η 4850, mainstream είναι :P

για ποιο λόγο να αγοράσει ακριβότερη? γιατί μπορεί να θέλει να βάλει φίλτρα και να παίξει σε 1920χ1200

Δημοσ.

α) Γιατί θέλει και μπορεί ($$) :P

β) Γιατί σε κάποιους τίτλους μπορεί η 4850 να τα βρίσκει σκούρα σε υψηλές αναλύσεις με υψηλά settings στα γραφικά (+AA)

edit: Α ναι, κι αυτό που πε ο ThReSh στην πρώτη γραμμή. Μου χτύπησε "κάπως" που χαρακτηρίστηκε η 4850 "Low budget".

Δημοσ.

παιδια εχω βγαλει το 1.5 giga της παραπανησιας μνημης και αφησα τα 2 giga της corsair στα 800 mhz...στην αρχη ομως οταν οι μνημες ηταν στα slot 3 και 4 αργουσε να κανει boot και με το που εμπαινε στα xp εβγαζε μια μπλε οθονη για κλασματα του δευτερολεπτου και εκανε επανεκκινηση....υστερα οταν της μνημες τις εβαλα στα slot 1 και 3 δουλευε μια χαρα αλλα και παλι τα fps στο far cry 2 ηταν εξισου χαμηλα..

ακομα εκανα και ενα τεστ στο crysis και μου εβγαλε 23 fps με ολα στο high και τα φιλτρα ενεργοποιημενα και αναλυση 1280 χ 1024.....παιδια δεν ξερω τι να κανω και εχω αγανακτησει...

για μια στιγμη σκεφτηκα οτι τζαμπα τοσα λεφτα που εδωσα..

bigi sry για πριν αλλα ειδα αυτη την φραση γραμμενη κατω απο το μηνυμα σου και νομιζα οτι ηταν για εμενα...

• Super Moderators
Δημοσ.

απενεργοποίησε τα φίλτρα...

και τα 2 games είναι αρκετά βαριά για να τους βάζεις φίλτρα στο "τέρμα"...

btw βάλε και το τελευταίο DirectX Redis

Δημοσ.
απενεργοποίησε τα φίλτρα...

και τα 2 games είναι αρκετά βαριά για να τους βάζεις φίλτρα στο "τέρμα"...

btw βάλε και το τελευταίο DirectX Redis

Κατι αλλο πρεπει να ειναι. Το Far Cry 2 το επαιξα ανετα με 8800gt στα 1680χ1050.

Για καλο και για κακο, απενεργοποιησε τα και ξανατρεξ'τα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...