opts Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εχει βρει κατα καιρούς διάφορα προγράμματα μετατροπής video (avi,divx,xvid,videocd) αλλά όλα είτε στην αρχή είτε τυχαία στην πορεία της χρήσης τους μου εμφανίζουν πρόβλημα συγχρονισμού ήχου και εικόνας (π.χ. ο ήχος είναι μερικά δευτερόλεπτα πιο γρήγορος ή πιο αργός απο την εικόνα) Εχετε υπόψη σας κάτι σχετικό ή κάποια σίγουρη λύση ?
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Πολύ γενική η ερώτηση σου. Πες τι μετατροπή θέλεις να κάνεις (avi->dvd, dvd->avi, avi->κινητό, avi->avi/mpg) και τι λειτουργικό έχεις.
opts Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Λειτουργικό XP Τα source format είναι FLV και AVI (xvid) και τα destination AVI (divx) και VCD Απλά θέλω να μετατρέπω κάποιες σειρές και ταινίες σε μορφή που μπορεί να δει και να παίξει το DVD. Τελευταία δοκίμασα το abest video converter spirit που έχει αρκετά format να διαλέξεις αλλά ενώ στην αρχή εικόνα και ήχος ήταν εντάξει προς το τέλος αποσυγχρονίστηκαν περίπου 1-2 δευτερόλεπτα. Παρατήρησα στην μετατροπή το συγκεκριμένο πρόγραμμα έφτιαξε 2 αρχεία ήχου και εικόνας και στο τέλος τα έσβησα και έφτιαξε το τελικό .mpg Οπως είπα και στο παρελθόν με διάφορα προγράμματα είχα το ίδιο πρόβλημα Υπάρχουν τόσοι πολλοί converters που δεν ξέρεις πια να διαλέξεις κάποιον που να δουλεύει σωστά
micos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εγώ τις μετατροπές σε DVD τις κάνω με το ConvertXtoDVD ή το DVDFlick (δωρεάν) και τα FLV τα μετατρέπω με τον μετατροπέα της Xilisoft Video Converter Unlimited
opts Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω το OJOsoft Total Video Converter Ενα download ipod .mp4 format σε divx avi ήταν ΟΚ Το μέγεθος ήταν μόνο 148MB Θα δοκιμάσω και κανα 700 και θα πω Thanks για τις προτάσεις
dazeman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Χρησιμοποιώ το VideoFab Converter. Εμπορικό μέν, κορυφαίο όμως πιστεύω ! Τέτοιο πρόβλημα που αναφέρεις δεν έχω παρατηρήσει ποτέ >http://www.dvdfab.com/video-fab-converter.htm
zina is here Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εγώ τις μετατροπές σε DVD τις κάνω με το ConvertXtoDVD ή το DVDFlick (δωρεάν) και τα FLV τα μετατρέπω με τον μετατροπέα της Xilisoft Video Converter Unlimited γεια!!! μπορεις να με βοηθησεις με το converter dvd?? απο που θα κατεβασω license key?? γιατι εχω το demo τωρα κ μου βγαζει στο παιξιμο της ταινιας ενα μηνυμα για να κατεβασω κλειδι.
zina is here Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εγώ τις μετατροπές σε DVD τις κάνω με το ConvertXtoDVD ή το DVDFlick (δωρεάν) και τα FLV τα μετατρέπω με τον μετατροπέα της Xilisoft Video Converter Unlimited γεια!!! μπορεις να με βοηθησεις με το converter dvd?? απο που θα κατεβασω license key?? γιατι εχω το demo τωρα κ μου βγαζει στο παιξιμο της ταινιας ενα μηνυμα για να κατεβασω κλειδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.