Voodooman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ΚΑλησπέρα παιδιά, ψάχνω να βρω έναν τρόπο να ελέγχω το PC της δουλειάς από το σπίτι μου. Το PC της δουλειάς (windows 2000) έχει ήδη εγκατεστημένο το VNC real, οπότε καλό θα ήταν το ίδιο να εγκαταστήσω και στο σπίτι. Επειδή μέχρι τώρα δεν έχω βγάλει άκρη, ξέρει κανείς κανέναν καλό οδηγό στο νετ;
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 δεν ξερω αν σε βολευσει εγω κατι τετοια τα κανω με το teamvier είναι πολύ απλο πριν φειγεις θα εχεις αφεισει ανοιτκο το πσ και θα πατησεις στο προγραμμα θα σου βγάλει ενα id kai ενα pass θα τα αντιγραψεις (χωρις να κλησεις το προγραμμα ή τον υπ ) και θα τα βάλεις στον πσ σου (θα εχεις βαλει και σε αυτον αυτο το προγραμμα) και μπορεις αν τον χειριστης κανονικά και μετα τον κληνεις οι κοδικοι αλλαζουν καθε φορα που κληνει το προγραμμα εμενα με βολευει τωρα σε κατι ποιο επαγκελματικο δεν ξερω δοκιμασε το πρωτα αν θες με καποιον φίλο
opts Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Απο ότι βλέπω απο την σελίδα τους http://www.teamviewer.com/products/screenshots.aspx το teamviewer έχει και 24/7 access to unattended computers. Αυτό δίνει ένα ID όταν γίνεται installation σαν service Το έχει δοκιμάσει κανείς μ'αυτή τη μορφή ?
Voodooman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 δεν ξερω αν σε βολευσει εγω κατι τετοια τα κανω με το teamvier είναι πολύ απλο πριν φειγεις θα εχεις αφεισει ανοιτκο το πσ και θα πατησεις στο προγραμμα θα σου βγάλει ενα id kai ενα pass θα τα αντιγραψεις (χωρις να κλησεις το προγραμμα ή τον υπ ) και θα τα βάλεις στον πσ σου (θα εχεις βαλει και σε αυτον αυτο το προγραμμα) και μπορεις αν τον χειριστης κανονικά και μετα τον κληνεις οι κοδικοι αλλαζουν καθε φορα που κληνει το προγραμμα εμενα με βολευει τωρα σε κατι ποιο επαγκελματικο δεν ξερω δοκιμασε το πρωτα αν θες με καποιον φίλο Τελικά μωρέ λέω να ακολουθήσω την συμβουλή σου, ας εγκαταστήσω κάτι απλό και εύκολο. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.