gemis XTX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω tv lcd FHD εως 40 ίντσες βρήκα μια 37άρα LG το μοντέλο τις είναι 37LG5000 FULL HD τιμή 500 euro . ειναι λίγο φθηνή για τα χαρακτηριστικά της και είμαι λίγο επιφηλακτικός μήπως είναι προβληματικό το συγκεκριμένο μοντέλο.. γνορίζει κάποιος να με βοηθήσει; είναι η κατάλληλη περίοδος για αγορά tv; ή θα κάνω αγορά και μετά απο κανά μήνα δω την tv που πείρα 100euro κάτω...;
nikos_ele Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω tv lcd FHD εως 40 ίντσες βρήκα μια 37άρα LG το μοντέλο τις είναι 37LG5000 FULL HD τιμή 500 euro . ειναι λίγο φθηνή για τα χαρακτηριστικά της και είμαι λίγο επιφηλακτικός μήπως είναι προβληματικό το συγκεκριμένο μοντέλο.. γνορίζει κάποιος να με βοηθήσει; είναι η κατάλληλη περίοδος για αγορά tv; ή θα κάνω αγορά και μετά απο κανά μήνα δω την tv που πείρα 100euro κάτω...; ακριβως το ιδιο κολλημα φιλε...
leukonas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Απο οτι άκουσα η lg θα κάνει μείωση στις τιμές γιατί θα λανσάρει και την σειρά 8.Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά της 42lg7000 είπα να περιμένω λιγακι.Αν ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω ας μας πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.