agouraki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τα windows 7 τα σπανε, τα εβαλα σημερα και ξέγραψα τα vista για πάντα! Σημαντικότερο οτι δεν χρειάστηκε ουτε ενα restart για drivers ουτε για το antivirus (το avg έβαλα) και τα windows updates απο παιχνιδια το WoW που δοκιμασα παίζει μια χαρα
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τα windows 7 τα σπανε, τα εβαλα σημερα και ξέγραψα τα vista για πάντα! Σημαντικότερο οτι δεν χρειάστηκε ουτε ενα restart για drivers ουτε για το antivirus (το avg έβαλα) και τα windows updates απο παιχνιδια το WoW που δοκιμασα παίζει μια χαρα Καλυτερα να περιμενεις μεχρι την RTM για καλο και για κακο.Στην RC μπορει να δουμε και ακομα καλυτερες επιδοσεις,κυριως σε παιχνιδια και στην αντιγραφη αρχειων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τα windows 7 τα σπανε, τα εβαλα σημερα και ξέγραψα τα vista για πάντα! Σημαντικότερο οτι δεν χρειάστηκε ουτε ενα restart για drivers ουτε για το antivirus (το avg έβαλα) και τα windows updates απο παιχνιδια το WoW που δοκιμασα παίζει μια χαρα δλδ το main OS σου είναι beta? nice... facepalm.jpg
michael92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ωραιος φιλε καλα εκανες και ενημερωσες τον κοσμο.και εγω που εχω βιστα ειμαι πολυ συσαρεστημενος και πικραμενος που τα εχω,και δεν βαζω 7 με τιποτα και τζαμπα να τα δινει.πρεπει να βαλουμε ολοι λινου .- Λίνου 4 ever ρε! Τι με λες τώραααααα
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τα windows 7 τα σπανε, τα εβαλα σημερα και ξέγραψα τα vista για πάντα! Σημαντικότερο οτι δεν χρειάστηκε ουτε ενα restart για drivers ουτε για το antivirus (το avg έβαλα) και τα windows updates απο παιχνιδια το WoW που δοκιμασα παίζει μια χαρα Δικιο εχει ο συμφορουμιτης ThReSh.Καλυτερα να περιμενεις να φτασει RTM. -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 04 : 41 : 52----- Λίνου 4 ever ρε! Τι με λες τώραααααα ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ!
evts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλύτερα πάντως να μη βάζεζτε τις beta για κανονική χρήση ,τουλάχιστον να είστε προετοιμασμένοι αν τυχόν υπάρχειαπώλεια δεδομένων, backups!
Bomber-21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Error The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα