kfyros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μόνο για όσους πάρουν μηχανάκια με svista (από stock εταιριών) αφού βγουν τα 7 θα ισχύει το upgrade. Πάντως από φίλο IT που έβαλε τη beta, μου είπε ότι είναι πιο ελαφριά και γρήγορα κι από τα XP. Και με νέο kernel . Τα vista στον κουβά των αχρήστων λοιπόν. Είδομεν. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2009 από dimitris2006
xolloth Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μπορει να ειναι και ραδιο-αρβυλα,ετσι για να γινεται ντορος. αβυσσος η ψυχη αυτων εκει στην MS.
Wavemaster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Απορία: να τα κατεβάσεις και να τα βάλεις... Δεν νομίζω ότι θα ισχύσει κάτι τέτοιο.Στην περίπτωση του προγράμματος "Εxpress Upgrade"για δωρεάν αναβάθμιση από xp σε vista,οι δικαιούχοι συμπλήρωναν μια φόρμα στο site του OEM κατασκευαστή με απαιτούμενο στοιχείο το product key και το COA (Certificate of Authenticity)που αναγράφονται στο sticker των αυθεντικών Windows.Επίσης έπρεπε να στείλουν με fax την απόδειξη του υπολογιστή στην οποία έπρεπε να φαίνεται ότι η αγορά έγινε κατά το διάστημα ισχύος του προγράμματος(26 Οκτ.2006-15 Μαρ.2007).Είχε και μια επιβάρυνση για ταχυδρομικά και έξοδα συσκευασίας(εγώ πλήρωσα κάπου 22 ευρώ πριν 2 χρόνια)με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή με τραπεζικό έμβασμα.Και μετά από 2-3 μήνες έφτανε το DVD με τα Vista ταχυδρομικώς (κανονικό dvd των Vista με όλες τις εκδόσεις,όχι recovery). Το ίδιο,πιστεύω, θα γίνει με την αναβάθμιση από Vista σε Seven για όσους αγοράσουν υπολογιστή με προεγκατεστημένα Vista μετά την 1η Ιουλίου. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2009 από Wavemaster
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αρχίδια... Πάντως από φίλο IT που έβαλε τη beta, μου είπε ότι είναι πιο ελαφριά και γρήγορα κι από τα XP. Και με νέο kernel . Τα vista στον κουβά των αχρήστων λοιπόν. Είδομεν. εμενα μου είπε άλλος βεβαια της microsoft λιγο ποιο ελαφρια απο τα vista όχι χπ τουλάχιστον η beta
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κρίνοντας απο εμένα (που για δικούς μου λόγους so plz μη με σοδομίσετε) που θέλω να αγοράσω τα Win αυθεντικά αλλά σκεφτόμουν άσε μωρέ βγαίνουν τα 7 σε λίγο νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πάντως από φίλο IT που έβαλε τη beta, μου είπε ότι είναι πιο ελαφριά και γρήγορα κι από τα XP. Είδομεν. Ισχυει.....!
keysmith Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 και έτσι με αυτην την προσφορά τα windows vista θα γίνουν όντως σVista..
michael92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αν προσέξατε το ισχύει από Ιούλιο σημαίνει αν τα αγοράσεις τα Vista από Ιούλιο και μετά έχεις δωρεάν upgrade Αυτό το κάνουν όλες οι εταιρίες για να αποφύγουν να μην πέσουν οι πωλήσεις -και συνεπώς και οι μετοχές τους- εκείνη την περίοδο..
call of duty2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το οτι τα 7 ειναι ελαφρυτερα κ γρυγοροτερα απο τα xp, ειναι αληθεια, επισης οτι αυτο το εκανε κ με τα xp προς vista κ λογο μεταφορικων εδινες γυρο στα 20 ευρω κ αυτο ειναι αληθεια! το οτι τα 7 θα βγουν τον ιουλιο ε αυτο ειναι μεγα ψεμα
ntg1980 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Και για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνονται οι Vista Users πως είτε πάρουμε την αναβάθμιση δωρεάν, είτε αγοράσουμε τα Windows 7, πως το νέο λειτουργικό θα είναι πανομοιότυπο με τα Vista, όχι με τα XP! Και για μία ακόμη φορά οι XP-Users θα βάλουν τα 7 σε αρχαία μηχανάκια και θα λένε "κολλάνε τα 7"!!!:lol: Σημασία έχει πως τα 7 (ευτυχώς) δεν θα θυμίζουνε την παλαιολιθική εικόνα των XP! Κοινώς, Goodbye XP, επιτέλους και οριστικά!!
Spyrot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 oπα παιδια δεν καταλαβα κατι. Εγω εχω εγκατεστημενα vista premium,κανονικοτατα αγορασμενα και προ-εγκατεστημενα απο το πλαισιο.δικαιουμε δωρεαν upgrade σε windows 7 ή οχι???
random Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ούφφφφ!!! πολύ το αναλύετε ρε παιδιά. Αφού το λέει ξεκάθαρα το άρθρο: ...η Microsoft φέρεται διατεθιμένη να δώσει στους χρήστες του λειτουργικού ....Vista να αναβαθμιστούν δωρεάν γράφει πουθενά για αγοραστές; Ολοι χρήστες είμαστε
Exoskeletor Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Public Beta is coming on friday: http://www.winsupersite.com/win7/win7_beta_available.asp
21century Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που είπε παραπάνω ο Σπύρος έχει απόλυτο δίκιο. Φυσκά αν συμβεί το σενάριο αυτό τότε αυτόματα θα αυξηθούν και οι πωλήσεις των Βίστα εφόσον προσφερθεί αναβάθμιση δωρεάν. Απο εκει και πέρα νομίζω ότι η κίνηση αν επιβεβαιωθεί θα τονώσει και την αγορά εν μέσω οικονομικής κρίσης...
kwstas_salonikios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως τα δοκίμασα σε virtual στην pre beta έκδοση που κυκλοφόρησε με dual 2.2 επεξεργαστή και καμμιά 600αριά mb ram του είχα δώσει και έπαιζε καταπληκτικά. Νομίζω θα είναι μια πραγματική αναβάθμιση από τα xp (γιατί τα vista τα ξεχνάμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα