Axelfc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με πληροφορίες του arstechnica.com σχετικά με το Windows 7 Upgrade Program η Microsoft φέρεται διατεθιμένη να δώσει στους χρήστες του λειτουργικού της συστήματος Windows Vista να αναβαθμιστούν δωρεάν στα καινούργια Windows 7. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το πρόγραμμα θα τεθεί σε εφαρμογή από 1 Ιουλίου 2009. Έτσι αν αγοράσετε κάποιο netbook, φορητό υπολογιστή ή σταθερό υπολογιστή με OEM εγκατάσταση των Windows Vista θα μπορέσετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε δωρεάν τα Windows 7 μόλις αυτά τεθούν στην κυκλοφορία. Βέβαια όπως και με τα προηγούμενα λειτουργικά της Microsoft υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί: Η γλώσσα της παλιάς έκδοσης πρέπει να είναι η ίδια με αυτή της καινούργιας. Δεν μπορείτε δηλαδή να αναβαθμίσετε από Αγγλικά Windows Vista σε Ελληνικά Windows 7. Θα μπορείτε να αναβαθμίσετε μόνο μεταξύ ομοίων εκδόσεων των 2 λειτουργικών. Δηλαδή Windows Vista Home Premium σε Windows 7 Home Premium, Windows Vista Business σε Windows 7 Professional και Windows Vista Ultimate σε Windows 7 Ultimate Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ίδια τη Microsoft και ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα, όπως η ημερομηνία για την έναρξη των Upgrades. Σίγουρα μια κίνηση αυτή θα τονώσει τη Microsoft καθώς έχει δεχθεί ιδιαίτερα κακές κριτικές για τα Vista. Site: arstechnica.com Πηγή: jooblers.gr Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2009 από Hal9000
SpyrosR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον έχουν καταλάβει κι οι ίδιοι ότι τα Win7 θα έπρεπε να είναι τα Vista... και γι αυτό τα αναβαθμίζουν δωρεάν. Δε βλέπω καμιά γενναιοδωρία, πιο πολύ εκπλήρωση χρέους. Μου πούλησες κάτι σπασμένο, τώρα μου δίνεις κάτι σωστό (ελπίζουμε) δωρεάν.
HellasVagabond Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δεν το βλεπω να γινεται για ολες τις εκδοσεις.....Ισως για τα Vista Ultimate αν λαβουμε υποψην την τιμη αλλα για ολα ? Χλωμο.
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εντάξει δεν νομίζω να αναμενόταν μια τέτοια μεταχείριση πάντως (εγώ πχ ήλπιζα πως θα μου δώσουν τσάμπα το PES2008 επειδή το 2007 ήταν μούφα αλλά μπα ). Επίσης αυτό συμβαίνει μόνο με τις προεγκατεστημένες εκδόσεις και όχι μ αυτούς που πήγαν και τ αγόρασαν σαν ξεχωριστό προϊόν. Πάντως όλα αυτά είναι ακόμα φήμες.
Wavemaster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον έχουν καταλάβει κι οι ίδιοι ότι τα Win7 θα έπρεπε να είναι τα Vista... και γι αυτό τα αναβαθμίζουν δωρεάν. Δε βλέπω καμιά γενναιοδωρία, πιο πολύ εκπλήρωση χρέους. Μου πούλησες κάτι σπασμένο, τώρα μου δίνεις κάτι σωστό (ελπίζουμε) δωρεάν. Μα ανάλογο πρόγραμμα ίσχυσε και λίγο πριν την κυκλοφορία των Vista,για όσους αγόρασαν υπολογιστές με προεγκατεστημένα xp,από 26 Οκτ. 2006 μέχρι 15 Μαρ.2007. Δεν το κάνουν λογω... τύψεων για τα Vista...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ίδια τη Microsoft και ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα, όπως η ημερομηνία για την έναρξη των Upgrades. Σίγουρα μια κίνηση αυτή θα τονώσει τη Microsoft καθώς έχει δεχθεί ιδιαίτερα κακές κριτικές για τα Vista. θα περιμένω πρώτα...
alchemist125 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά δεν έχει να κάνει με τύψεις! Είναι καθαρά business! Με τόσες φήμες που ακούγονται για την κυκλοφορία των windows 7 κάποιοι αποθαρρύνονται και θα περιμένουν να αγοράσουν pc μετά την κυκλοφορία τους. Ενώ μετά αυτήν την ημερομηνία όποιος πάρει θα ξέρει ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσει το καινούριο λογισμικό μόλις βγουν τα 7 έτσι οι πωλήσεις δεν θα πέσουν.
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μαλλον θελουν να πουλησουν σβηστα εγω δεν αγοραζω σβηστα που να μου δινει δωρο φεραρι
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 γιατί όπως έλεγε και η Έφη Θώδη... γιου'ρ τζαστ του γκουντ του μπι τρουυυυ
PCharon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 γιατί όπως έλεγε και η Έφη Θώδη... γιου'ρ τζαστ του γκουντ του μπι τρουυυυ Να 'σαι καλά για το γέλιο που προσφέρεις, χα! Απορία: να τα κατεβάσεις και να τα βάλεις... χμμμ... δηλαδή κάτι σαν service pack? Άραγε θα μπορούν να μπουν πάνω από πειρατικά Vista Ultimate? Χα! Anyway, νωρίς είναι ακόμα, απλά λέμε...
xolloth Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 αμα θελει να κανει δωρα,να τα κανει σωστα. τι παει να πει για οσους αγορασουν pc απο 1 ιουλιου,να ειναι δωρεαν για ολους οσους εχουν γνησια vista απο τοτε που βγηκαν. αμ πως!
kurkosdr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Επίσης αυτό συμβαίνει μόνο με τις προεγκατεστημένες εκδόσεις και όχι μ αυτούς που πήγαν και τ αγόρασαν σαν ξεχωριστό προϊόν.Οποτε εμεις που πηραμε την OEM/προεγκατεστημενη εκδοση (ασπρο χαρτινο κουτακι) απο το μαγαζι της γειτονιας μετραμε? Ξερετε, αυτη που δινεται μονο με καινουριο hardware (= ενα πακετο μπαταριες ή ενα usb flash). Δηλαδη ειναι σαν να λενε στους αλλους, "ειστε βλακες που πηγατε και δωσατε 340€ για το πρασινο γυαλιστερο κουτακι και δεν πηρατε δυο home premium των 117€ με αδεια OEM (που ειναι ουτως η αλλως φθηνοτερες)"... Ή μιλάμε για οσα προεγκατεστημενα vista που ΘΑ αγοραστουν μετα την 1η Ιουλιου 2009?? Οποτε εμεις που αγορασαμε ηδη δεν μετραμε... Και αμα 1η Ιουλιου δεν ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας των Seven, ποτε θα κυκλοφορησουν πια αυτα τα Seven?? Τον Δεκεμβριο? Πολυς χρονος βρε αδερφε. Αλλα απο την αλλη, ευκαιρια να "κατεβουμε" στα xp ξανα και να ξενιασουμε μια και καλη. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2009 από kurkosdr
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 εγω βλέπω και άλλο ένα προβλημα πιστεύετε πως θα έχουν βγει μεχρι τον ιλουλιο να vista ?? !!! χλωμο το βλέπω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 εγω βλέπω και άλλο ένα προβλημαπιστεύετε πως θα έχουν βγει μεχρι τον ιλουλιο να vista ?? !!! χλωμο το βλέπω τα windows 7 βγαίνουν τέλη 2009 αρχές 2010
Exoskeletor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Οποτε εμεις που πηραμε την OEM/προεγκατεστημενη εκδοση (ασπρο χαρτινο κουτακι) απο το μαγαζι της γειτονιας μετραμε? Ξερετε, αυτη που δινεται μονο με καινουριο hardware (= ενα πακετο μπαταριες ή ενα usb flash). Δηλαδη ειναι σαν να λενε στους αλλους, "ειστε βλακες που πηγατε και δωσατε 340€ για το πρασινο γυαλιστερο κουτακι και δεν πηρατε δυο home premium των 117€ με αδεια OEM (που ειναι ουτως η αλλως φθηνοτερες)"... Ή μιλάμε για οσα προεγκατεστημενα vista που ΘΑ αγοραστουν μετα την 1η Ιουλιου 2009?? Οποτε εμεις που αγορασαμε ηδη δεν μετραμε... Και αμα 1η Ιουλιου δεν ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας των Seven, ποτε θα κυκλοφορησουν πια αυτα τα Seven?? Τον Δεκεμβριο? Πολυς χρονος βρε αδερφε. Αλλα απο την αλλη, ευκαιρια να "κατεβουμε" στα xp ξανα και να ξενιασουμε μια και καλη. περιεργο μου φαινεται εσυ που εδωσες περισσοτερα να ειχε σε χειροτερη μοιρα.. καλυτερα να περιμενουμε να δουμε τι θα πει η mic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα