firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το flash του k800i μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φακός; ή είναι μόνο Xenon lamp για τις φωτογραφίες; Γενικά όσοι το έχετε είστε ικανοποιημένοι; Σε σύγκριση με το k770i;
mihalakis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φακός...για την εποχή του ήταν καλο κινητό...Αυτό που έχει ο αδερφός μου κράτησε παραπάνω από ένα Ν73 πόυ είχα εγώ. Απεδείχθη αρκετά αξιόπιστο και ποιοτικό, απαλλαγμένο από τα προβλήματα με το τζοηστικ που είχε το κ750.Η οθόνη του είναι πολύ ευκρινής, και για τα 3.2μπιξ του τραβάει ικανοποιητικές φωτογραφίες.Στο βίντεο δεν τα πάει καθόλου καλά...Η μπαταρία του είναι αρκετά δυνατή επίσης...
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το Κ800 έχει xenon flash, σαν αυτά των κανονικών μηχανών, ενώ το κ770 έχει 2πλο led flash το οποίο δεν δίνει τόσο καλό φως στο σκοτάδι και έιναι καλό για κοντινές λήψεις μόνο. Μειονέκτημα του xenon είναι οτι δεν παίζει σαν φακός, αλλά βγάζει πολύ καλύτερες φωτο στο σκοτάδι.
DioDouv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Όπως προειπωθει δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φακός, για το λόγο ότι είναι Xenon. Μπορείς όμως , με καλά αποτελέσματα, να χρησιμοποιήσεις το άλλο λαμπάκι που χρησιμεύει για την αποφυγή red eye, με το παρακατω προγραμμα http://rapidshare.com/files/180727046/Torch.jar .
firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά. Ανάμεσα στα δύο είμαι (k800, k770). Το k800 μου φαίνεται ποιο στιβαρό.
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μην το σκεφτεσαι καθολου. Το κ800 ειναι απειρως πιο καλο κινητο σε ολους τους τομεις. Εγω πηρα το c905 κ μπορω να πω πως το κ800 δεν θα το αποχωριστω συντομα!
firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Thanks. Μάλλον αυτό θα διαλέξω. Μου κακοφαίνεται που μετά από 5 σχεδόν χρόνια πρέπει να αφήσω το k700 (που πέρα από την μπαταρία του και μερικές εξωτερικές αλλοιώσεις είναι μια χαρά).
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Thanks. Μάλλον αυτό θα διαλέξω. Μου κακοφαίνεται που μετά από 5 σχεδόν χρόνια πρέπει να αφήσω το k700 (που πέρα από την μπαταρία του και μερικές εξωτερικές αλλοιώσεις είναι μια χαρά). Πιστεψε με σε 3λεπτα απ τη στιγμη π ανοιξεις τη συσκευασια θα καταλαβεις για ποιον λογο το κ800 παραμενει ενα κορυφαιο κινητο(κ φυσικα απειρως καλυτερο του κ770). Μην το σκεφτεσαι καθολου. Σε τι τιμη το βρισκεις?
firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Με επιδότηση. Γύρω στο 80 με 85 € μου βγαίνει αν θυμάμαι καλά.
SpyrosR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δώστα επιτόπου. Εγώ έσκασα 435 ευρώ γι αυτό το κινητό με το που βγήκε. Και δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό απ' αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.