Προς το περιεχόμενο

Τι υπολογιστή προτείνετε;

ioanniskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, μετά από αρκετά χρόνια χρήση laptop θέλω να πάω σε πιο σταθερή λύση για θέματα επιδόσεων. Θέλω έναν καλό υπολογιστή με ιδιαίτερο βάρος στα γραφικά και στην ταχύτητα και όσο γίνεται να μην κολλάει εύκολα.

Ο λόγος είναι ο σχεδιασμός σε AutoCAD και 3dsMax και η δημιουργία βίντεο με το τελευταίο. Αυτό που θέλω κυρίως είναι να κάνει όσο πιο γρήγορα γίνεται render το video.

Θέλω να μου πείτε τι προτείνεται:

1. Σταθερό PC ή Mac(Mac Pro με χρήση Bootcamp μιας και τα ζητούμενα προγράμματα δεν βγαίνουν σε Mac-τι πλεονεκτήματα θα έχει ο Mac;)

2.Αν είναι PC...τι επεξεργαστή,μητρική,RAM, και γραφικά (επίσης κάπου διάβασα για χρήση δύο καρτών γραφικών. Τι ακριβώς παίζει και θα με εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο;

3.Οθόνη (θέλω μια μεγάλη για να σχεδιάζω με AutoCAD)

Υπ'όψιν ό,τι διαθέτω μέχρι €3000

Ευχαριστώ πολύ,

Γιάννης

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ να πω απλά ότι το να πάρεις Mac Pro για να του βάλεις Win είναι... λάθος. Άσε που τα Mac είναι γενικά πανάκριβα.

Με τα λεφτά που κάνει το Pro κάνεις θεριό PC... από την στιγμή που πρέπει να έχεις και win

Δημοσ.

πάντως, μην κάνεις την "χαζομάρα" να βάλεις για κάρτα γραφικών, μία από αυτές που στα παιχνίδια θεωρούνται πολύ καλές (πχ. GTX 280, 4870)!

Θα πρότεινα να διαλέξεις μία από εδώ ( http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/hc?siteID=123112&id=6711853&linkID=9240618 ) αφού το pc το θες για AutoCad!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...