stathis334 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να αναφέρω περιστατικό σαφούς αισχροκέρδειας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ το οποίο θα αναφέρω και στο ΙΝΚΑ. Παρακαλώ τον υπέυθυνο του forum να ανεβάσει και στις ειδήσεις αν το κρίνει σωστό. Σήμερα η σύζυγός μου αγόρασε 4 επαναφορτζόμενες μπαταρίες Sanyo nimh 2700 mA και χρεωθηκαμε 25,80€. Μου φάνηκαν ακριβές και ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα ότι οι ίδιες μπαταρίες στο http://www.technixx.gr/detail.jsp?gruppe=947618, κανουν μόνο 14€, ενώ στο δήσιο μπαταρίες αντίστοιχες Duracel κάνουν 14,80€. Θεωρώ ότι η διαφορά είναι τεράστια και αποτελεί αισχροκέρδεια και όχι απλά διαφορετική πολιτική τιμολόγησης. Το αναφέρω για να ξέρουμε ποιοι μας κλέβουνε και ποιοι συμβάλλουν στην ακρίβεια...(ο Γερμανός είναι θυγατρική του ΟΤΕ)... Κύριοι στο υπουργείο Ανάπτυξης ακούτε??? Για να προλάβω κάποιους σας λέω ότι επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπαν ότι η τιμολόγηση γίνεται από τα κεντρικά , το οποίο επιβεβαίωσα μετά από επικοινωνία μου. οι εταιρειες κλεινουν διαφορετικες συμφωνιες με τους προμηθευτες...αλλα περα απο αυτο οι αγορες μεσω internet ειναι παντα πιο φθηνες...επειδη εργαζομαι σε γερμανο θα σου πω πως κανενα καταστημα δεν ειναι σε ολα φθηνο...σε ενα προιον ο γερμανος ειναι πιο ακριβος σε ενα αλλο to multirama σε ενα αλλο το πλαισιο η το fnac η τον κωτσοβολο ..λογω δουλειας βλεπω τον ανταγωνισμο και σου λεω πως δεν ειναι δυνατον να βρεις κατυαστημα που να ειναι σε ολα το πιο φθηνο...γι αυτο κανουμε ερευνα αγορας και μετα αγοραζουμε..ετσι προτιμωντας το πιο θφηνο αναγκαζουμε τις εταιρειες που πουλαν ακριβα να ριξουν τις τιμες..τωρα μιας που ανεφερς μπαταριες υπηρχε μια προσφρα που επερνες 4 μπαταριες eneloop μαζι με τον φορτιστη στα 12,5 αντο για 25 στον γερμανο...οποτε μη λεμε οτι να ναι...η ερευνα αγορας ειναι σημαντικη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:39 ---------- Καλά οι τύποι είναι επιστήμονες στην απάτη.Παράγγειλα ένα ανταλλακτκό το οποίο μου είπαν ότι έκανε 5€. Σε διάφορα e-shops το είχα δεί να έχει απο 2 έως 7 και λέω ok. Σήμερα το φέρνουν στον αδερφό μου που έστειλα να το πάρει του είπαν 15€ οτι κάνει. Το παίρνει, έρχεται σπίτι και κατόπιν παίρνω τηλ. το μαγαζί να ζητήσω εξηγήσεις για το πως πήρε 10 ευρώ απάνω σε μια εβδομάδα και στην επίσημη αντιπροσωπεία κάνει 5. Τα κατάφερα!!! Μου το άφησαν 10! Κάποιος σχολίασε οτι έπρεπε να τον λένε κινέζο. Εγώ τέτοια παζαρέματα ούτε στο Μοναστηράκι, ούτε σε γύφτο ούτε σε Αιγύπτιο τα έχω ξαναδεί... οι τιμες ειναι fix στον γερμανο δεν μπορει να σου χτυπεισει κωδικο με αλλη τιμη..αν σου το κανε αυτο το αναφερεις στην εταιρεια..τα καταστηματα γερμανος δεν ειναι ολα ιδιοκτητα υπαρχουν και franchise δεν γινοντε αυτα σε ιδιοκτητα αν σου το κανε franchise to αναφερεις στο 800-11-40000...μην λετε μεγαλα λογια για εντυπωσιασμο...το τι σου ετυχε απο μια συμπεριφορα(αν οντως ισχυει)δεν χαρακτηριζει μια μεγαλη εταιρεια...πιστεψε με...η εταιρεια γερμανος οπως πιστευω και ολες οι μεγαλες εταιρειες δεν θελουν δυσαρεστημενους πελατες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.