logo15 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ψάχνω ύφασμα έντονο πρασινο και δεν βρισκω πουθενα... το θελω φτηνό γιατι χρειάζομαι αρκετό. Μου πρότειναν να μην αγοράσω υφασμα αλλα ηλιο(-κατι για τις ελιές). Βασικα ειχα σκοπο να αγορασω απο ικεα ενα που λεγετε ditte αλλα τελιωσε.:cry: Οποτε τώρα ειμε σε αναζητηση. Καμια ιδεα?
Lilith19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Για τι το χρειαζεσαι αν επιτρεπεται?Αυτο που λες για τις ελιες δεν ειναι ακριβως υφασμα,σαν πλαστικο ειναι..
logo15 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 μπα οχι. Κανω μια σειρα και το χρειάζομαι για Greenscreen(εφε κτλ) Αλλα μια ακομα απορια. Εχω εναν χώρο 120 μετρων. Εχω ενα μπλε υφασμα 100 μετρων. Σκεφτόμουν να βαψω τον πισω τοίχο και το ταβανι πρασινο και να βάλω κάτω δεξια και αριστερα το μπλε υφασμα. Θα βγει αυτο που θέλω να κάνω ή θα με δυσκολέψει περισσότερο? Ουσιαστικα θα πρεπει να κανω render τις δυο επιφάνειες ξεχωριστα ετσι? Οπότε εφ' όσων δεν δουλέψει αυτο τοτε μου μενει μονο η αγορα πρασινου υφασματος. Που μπορο να βρω? και ποσο μπορει να κανει? Ειχα βρει ενα στο IKEA (ditte λεγόταν) αλλα τελείωσε. Καμιά πρόταση 'η σκέψη για αυτο που παω να κανω?( με τα 2 χρώματα?) Ευχαριστω
p_under Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 να σου πω αληθεια δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με αυτο που ζητας αλλα αν πας καπου κ ζητησεις την ποσοτητα που θες θα σου κανει καλη τιμη αν του το πεις..καλη επιτυχια με την σειρα σου...
logo15 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 thanks friend Παιδια όποιος γνωριζει ας μου πει. Αλλιως πείτε μου κανενα site που να ασχολούνται με αυτα τα πραγματα. Ευχαριστω
SpectralQ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν, αν πας στην Αιόλου και στα γύρω στενά πάνω απ' την Αθηνάς θα βρείς. Υπάρχουν πολλά μαγαζάκια με τόπια ύφασματα, απ' τα φτηνιάρικα μέχρι και πιο καλά. Έχω δει απίστευτα πράγματα και φυσικά πολύ φτηνα.
elvisjedi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Για την χρηση που το θες την καλυτερη δουλεια θα την κανεις με φοδρα. εμεις που ειχαμε δοκιμασει ηταν πολυ καλα τα αποτελεσματα (ειχαμε παρει μια πολυ εντονα πρασινη η οποια δεν τσαλακωνοταν οταν την διπλωναμε και στοιχισε περιπου 3-4 ευρω το μετρο, με 6 μετρα ειμασταν υπερκαλυμενοι) φόδρα θα βρεις σε μαγαζια με υφασματα (δυστηχως ειμαι θεσ/νικη και δεν ξερω να σου πω που συγκεκριμενα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.