conkrys Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Γνωρίζει κανένας μήπως υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να φέρνει κουτιά Lian Li εκτός από το Πλαίσιο? Γυρεύω ένα συγκεκριμένο μοντέλο PC-A77A Silver το οποίο βρίσκετε σε κατάσταση "αναμονής" εδώ και 3 μήνες στο Πλαίσιο. Κάποιος μου έχει πει για ένα μαγαζί στην Στουρνάρα που έφερνε αλλά δεν θυμάται τα στοιχεία του. Μήπως γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 http://www.skroutz.gr/c/28/pc_cases.html?keyphrase=Lian ότι βρήκα από skroutz... πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο στο Πλαίσιο και να ρωτήσεις για το κουτί συγκεκριμένα...αρκετές φορές έχουν προϊόντα σε καταστήματα αλλά στο site τα έχουν ως "Αναμένεται Σύντομα"
conkrys Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το Skroutz το έχω χρησιμοποιήσει επανειλημμένος και όπως βλέπεις για το συγκεκριμένο μοντέλο δείχνει ότι μόνο το πλαίσιο τα φέρνει. Όσον αφορά επικοινωνία με το μαγαζί. Τους έχω πάρει τηλέφωνο και τα κουτιά τα περιμένανε τον Οκτώβριο και δεν έχουν φτάσει ακόμα. Χτες που πήρα μου είπαν από τον επόμενο μήνα... γι' αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κανείς κανένα μαγαζάκι με Lian Li.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ούτε το HAC shop το έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.