Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη μου λέω...

epsilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσοι πρόλαβαν να δουν τα τελευταία post σε ένα topic που σβήστηκε πριν από λίγο στο μπλα-μπλα αλλά φαινόμενα σαν κι αυτό εμφανίζονται όλο και πιο συχνά. Κι εγώ δεν είμαι κανένας άγιος αλλά όχι κι έτσι.Από τεχνικά θέματα κατέχω τα απαραίτητα, τα περισσότερα στο ινσόμνια τα έμαθα αλλά ξέρω καλά τι σημαίνει<BR>να στήνεις μια δουλειά, τις υποχρεώσεις σου και τι πρέπει να περιμένεις από τον κόσμο.<BR>Ποιός ανέχεται να του φτήνουν το μαγαζί του;Ετσι όποιος βρήζει με τέτοιο τρόπο εδώ είναι σαν να φτήνει το φόρουμ. Το ότι ο Hall και τα άλλα παιδιά έχουν περάσει άπειρες ώρες για να γίνει αυτό το φόρουμ φαίνεται οτι για μερικούς είναι τελείως αδιάφορο. Επειδή όπως έχει αναφερθεί κι σε άλλα ποστ δεν είναι λύση να διαγράφεις χρήστες ή I.P ,βάλτε στο ινσόμνια μία συνδρομή!! Ποιό καλά 500 μέλη που έχουν κάτι να πουν παρά 2500 και να το σκέφτεσαι να μπεις στο φόρουμ. Και δεν μιλάω για ηλικίες. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο. Αν κάποιος μπορεί να γράφει και γράφει με τέροιο τρόπο, όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα ξεφύγει και πολύ απο αυτό το ύφος. Το φόρουμ να μπορεί να το επισκέπτεται ο καθένας (αυτή είναι άλλωστε η φιλοσιφία του δικτίου) αλλά να κάνει ποστ και να απαντά μόνο αυτός που ενδιαφέρεται πραγματικά. Παιδιά αυτή είναι η γνώμη μου, αν σκέπτομαι λάθος να μου το πείτε.

Δημοσ.

Dld eisai theleis i insomnia na ginei sindromitiko forum...ayto monos sou to skeftikes i to eides pouthena??Simfwnw mazio sou pws ginodai katakairous polla askopa kai anousia posts alla i sindromi pou kolaei?Apla prepei na skefteis kala prin kaneis kapoio post kai oxi na postareis gia tou psilou to pidima.Kai an krinw apo ayto edw to post sou esy grafeis oti sou erxete stin klava sou!! cool.gif" border="0

Δημοσ.

Ego pidtevo oti ne men 8a minoun 500 atoma isos ke ligotera ala 8a ine oli i kapitales ke i perisoteri asxeti sto forum opote afto 8a xasi to kiros tou ke to pragmatiko tou skopo.<BR>Opos ego etsi ke ali den 8a plironan xrimata gia na kanoun post!!

Δημοσ.

Αυτο μου θυμιζει κατι ηλιθια t.v.-καναλια,που μοστραρουν φορα-παρτιδα ενα 090****** και ολοι οι χαζοι παιρνουν εκει να πουν τη γνωμη τους...<P>Ας συνελθουμε λιγουλακι! mad.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...