padelis71992 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδία πηρα ενα σκληρο δισκο sata σημερα το πρωι τον εβαλα στο pc (ρευμα και το κοκκινο καλωδιο sata) ανοιγω το pc μου βγαζει κατω δεξια κατι sata installed succesfully, ready to use κλπ. Λεω ωραια. Παω στο computer και βλεπω μονο τον ενα σκληρο. Το προηγουμενο μου. Τι να κανω για να φαινονται και οι 2? Μηπως καμια ρυθμιση μεσα απο το windows? η απο το bios? Ευχαριστω!!
spetsos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και από εμένα. Προσπάθησες να πας με δεξί click My Computer-->Manage-->Storage-->Disk Management (τα αντίστοιχα ελληνικά εννοούνται) Λογικά θα τον δεις από εκεί και κάνε του μία διαμόρφωση.
padelis71992 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μου βγαζει αυτο τι κανω...Ευχαριστω φιλε
spetsos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Συνεχίζεις με MRB. Για να δεις τι επιλογές προσφέρει το ένα και τι το άλλο, ρίξε μια ματιά εδώ: hχχp://www.microsoft.com/whdc/device/storage/GPT-on-x64.mspx
padelis71992 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Φιλε πατησα new simple volume με δεξι κλικ εκανα τις επιλογες μου εκει και εβαλα συστημα αρχειων NTFS και τωρα κανει formatiing αλλα οσο κανει formatting λεει πανω πανω συστημα αρχειων RAW τι ειναι παλι τουτο?
padelis71992 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω και παλι... Δηλαδη τωρα μολις τελειωσει θα φανει ο δισκος σωστα?
spetsos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Σωστά. Postαρε να μας πεις για επιβεβαίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.