mpbibh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα! θα ηθελα μια βοηθεια! φτιχνω μια σελιδα για μια εργασια που εχω και θελω να φτιξω μενου (αν το λεω σωστσ)! (με dreamweaver) δηλ. για παραδειγμα: στην σελιδα μου σε ενα table στην αρχη τησ σελιδα εχω : Αρχικη σελιδα επικοινωνια θελω λοιπον οταν παω το ποντικκι επανω στην επικοινωνια να μου εμφανιζει απο κατω μια λιστα με 2 - 3 πραγματα ¨φορμα επικοινωνιασ , τηλεφωνα και οταν θα το επιλεγω αυτο να με παει στην επιλογη που θελω. εχω ενα αρχειο με ενα παραδειγμα για το τι θελω. δειτε αυτο αν δε καταλαβατε τι εννοω. αν μπορειτε βοηθηστε με! ευχαριστωΚαλημερα! θα ηθελα μια βοηθεια! φτιχνω μια σελιδα για μια εργσια που εχω και θελω να φτιξω μενου (αν το λεω σωστσ)! δηλ. για παραδειγμα: στην σελιδα μου σε ενα table στην αρχη τησ σελιδα εχω : Αρχικη σελιδα επικοινωνια θελω λοιπον οταν παω το ποντικκι επανω στην επικοινωνια να μου εμφανιζει απο κατω μια λιστα με 2 - 3 πραγματα ¨φορμα επικοινωνιασ , τηλεφωνα και οταν θα το επιλεγω αυτο να με παει στην επιλογη που θελω. εχω ενα αρχειο .zip με ενα παραδειγμα για το τι θελω. δειτε αυτο αν δε καταλαβατε τι εννοω. αν μπορειτε βοηθηστε με! ευχαριστω χωρίς τίτλο.zip
HighT3ch Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έφτιαξα κάτι απλό και στο έστειλα με ΠΜ, ελπίζω να σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.