Προς το περιεχόμενο

Μια ερωτηση σχετικα με i7 core & ram

ntemhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση σχετικα με i7 cure k ram :

χριαζετε 3 μνημες για να δουλεψει ο επεξεργαστης?

η κ με μια μνημη ddr3 δουλευει?

Δημοσ.

Δε χρειάζονται 3 modules RAM, απλά επειδή υποστηρίζουν triple channel DDR3, βλέπεις πολλές τέτοιες συνθέσεις.

Φαντάζομαι εννοείς core κι όχι cure :)

Δημοσ.

συγνωμη φιλε μου εννοω core.στο πλαισιο μου είπαν οτι δεν ανοιγει το pc χωρις 3 ντιμακια. ποια καλα θα πηγαίνει με 3 x 1024 η με (1χ 2048 κ 1χ 1024)

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που υπάρχει το triple channel, θα πηγαίνει καλύτερα με 3x1GB. Δε γνωρίζω όμως πόσο αξιόλογη θα ναι οι διαφορά μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Σε dual channel η διαφορά ήταν συνήθως αμελητέα στην πράξη.

• Super Moderators
Δημοσ.

θα παίζει ασφαλώς αλλά ποιος θα βάλει μόνο 1gb ram σε σύστημα με Core i7? :o

παίρνεις Ferrari και βάζεις λάστιχα από ποδήλατο?!

Δημοσ.
Απ τη στιγμή που υπάρχει το triple channel, θα πηγαίνει καλύτερα με 3x1GB. Δε γνωρίζω όμως πόσο αξιόλογη θα ναι οι διαφορά μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Σε dual channel η διαφορά ήταν συνήθως αμελητέα στην πράξη.

και θα πρεπει να ειναι και 3 μνημες ιδιες μεταξυ τους (μοντελο εννοω) ?

• Super Moderators
Δημοσ.

το κάθε dimm πρέπει να έχει την ίδια ποσότητα ram, στην ίδια ταχύτητα, στα ίδια timings με τις ίδιες τάσεις...

Δημοσ.

Μιας και υπάρχει αυτό το post θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι, διάβασα ότι για σύστημα με core i7 τα ram πρέπει να λειτουργούν σε χαμιλές τάσεις, ισχύει;

• Super Moderators
Δημοσ.

τελικά όχι, αλλά έτσι και αλλιώς τα triple channel kits είναι πλέον με χαμηλές τάσεις...(1.65V)

• Super Moderators
Δημοσ.

είχε ειπωθεί από τους κατασκευαστές των μητρικών για μέχρι 1.65V νομίζω...

όλα τα tripple channel kits που βγαίνουν μέχρι τόσο είναι...

overclockers δίνουν παραπάνω χωρίς πρόβλημα από ότι έχω ακούσει

Δημοσ.

Αν και δεν είμαστε στο κεφάλαιο σχετικά με τις ram έχω ακόμη μια ερώτηση, στο δικό μου pc με core i7 έβαλα δύο Dual Channel, στο μέλλον θα μπορώ να πάρω άλλα τρία Triple Channel ή θα πρέπει να πάρω άλλα δύο Dual Channel;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...