ntemhs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μια ερωτηση σχετικα με i7 cure k ram : χριαζετε 3 μνημες για να δουλεψει ο επεξεργαστης? η κ με μια μνημη ddr3 δουλευει?
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δε χρειάζονται 3 modules RAM, απλά επειδή υποστηρίζουν triple channel DDR3, βλέπεις πολλές τέτοιες συνθέσεις. Φαντάζομαι εννοείς core κι όχι cure
ntemhs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 συγνωμη φιλε μου εννοω core.στο πλαισιο μου είπαν οτι δεν ανοιγει το pc χωρις 3 ντιμακια. ποια καλα θα πηγαίνει με 3 x 1024 η με (1χ 2048 κ 1χ 1024)
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Απ τη στιγμή που υπάρχει το triple channel, θα πηγαίνει καλύτερα με 3x1GB. Δε γνωρίζω όμως πόσο αξιόλογη θα ναι οι διαφορά μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Σε dual channel η διαφορά ήταν συνήθως αμελητέα στην πράξη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 θα παίζει ασφαλώς αλλά ποιος θα βάλει μόνο 1gb ram σε σύστημα με Core i7? παίρνεις Ferrari και βάζεις λάστιχα από ποδήλατο?!
ntemhs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Απ τη στιγμή που υπάρχει το triple channel, θα πηγαίνει καλύτερα με 3x1GB. Δε γνωρίζω όμως πόσο αξιόλογη θα ναι οι διαφορά μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Σε dual channel η διαφορά ήταν συνήθως αμελητέα στην πράξη. και θα πρεπει να ειναι και 3 μνημες ιδιες μεταξυ τους (μοντελο εννοω) ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 το κάθε dimm πρέπει να έχει την ίδια ποσότητα ram, στην ίδια ταχύτητα, στα ίδια timings με τις ίδιες τάσεις...
fotis12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μιας και υπάρχει αυτό το post θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι, διάβασα ότι για σύστημα με core i7 τα ram πρέπει να λειτουργούν σε χαμιλές τάσεις, ισχύει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 τελικά όχι, αλλά έτσι και αλλιώς τα triple channel kits είναι πλέον με χαμηλές τάσεις...(1.65V)
p_under Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ειχε ειπωθει ομως κατι τετοιο thresh?γιατι νομιζω οτι κ εγω το ειχα ακουσει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 είχε ειπωθεί από τους κατασκευαστές των μητρικών για μέχρι 1.65V νομίζω... όλα τα tripple channel kits που βγαίνουν μέχρι τόσο είναι... overclockers δίνουν παραπάνω χωρίς πρόβλημα από ότι έχω ακούσει
fotis12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αν και δεν είμαστε στο κεφάλαιο σχετικά με τις ram έχω ακόμη μια ερώτηση, στο δικό μου pc με core i7 έβαλα δύο Dual Channel, στο μέλλον θα μπορώ να πάρω άλλα τρία Triple Channel ή θα πρέπει να πάρω άλλα δύο Dual Channel;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 για να έχεις triple channel πρέπει να έχεις είτε 3 είτε 6 dimms πάνω στο mobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.