Προς το περιεχόμενο

d-link τι ειναι ?

chris2060

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello,

απο περιεργεια θελω να ρωτησω.

οταν λοιπον βαζω το wifi του λαπτοπ, βρισκει ενα d-link που ειναι unsecured και με αρκετα καλο σημα. τελικα με συνδεσε κανονικα.

τι ακριβως ειναι αυτο? ειναι του δημου? ιδιωτικο? ειναι παρανομο να συνδεεται κανεις σε αυτο? υπαρχει κινδυνος να συνδεομαι απο κει μην τυχον και μου υποκλεψουν προσωπικα δεδομενα?

δεν εχω προβλημα για Internet γιατι εχω δικη μου συνδεση , απλα θελω να ξερω τι ακριβως ειναι αυτο το d link.

Δημοσ.

οκ καταλαβα, δηλ τι ειναι ? καινουργια εταιρεια? γιατι τα υπολοιπα που εμφανιζει και ειναι secured ειναι πχ otenet, forthnet κλπ.

αυτο το d δεν το εχω ξανακουσει...

Δημοσ.

καθε ασυρματο ρουτερ που περνεις του δινεις και ενα ονομα.συνηθως απο default ειναι ανοιχτο το ασυρματο χωρις κωδικο και συνηθως εχει το ονομα του ρουτερ.πχ linksys,dlink.απλα ο γειτονας ισως να μην το εχει κλειδωσει επιτηδες ισως να μην ξερει οτι καν κλειδωνει.αμα συνδεθεις σε αυτο και εχεις κοινοχρηστους φακελους μετα ο αλλοςμπορει να τους δει και το αναποδο μια που θα εισαι μερος πλεον του δικτυου

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
geia ξερεις ποιο ει ειναι το εργοστασιακο κλειδι του dlink>>???

an λεςς username pass tote admin admin αν λες για ασυρματο τα 664 684 2640 δεν το εχουν καν κλειδωμενο

Δημοσ.

της forthnet ηταν οπως ερχοντουσαν απο το εργοστασιο.δηλαδη χωρις password και το 2640β και το 864 πως λεγοταν το ασημενιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...