xouzel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αγορασα ενα desktop για κατεβαστηρι, αλλα επειδη εχει τα χρονακια του θελει ενα φορματ. Λογω κυριως ασχετοσυνης, θελω ενα προγραμμα να παιρνει backup τους Drivers, ωστε μετα την εγκατασταση των windows να μην ψαχνομαι. Μου ειπαν για το DriverMagic και ρωτω : ειναι αξιοπιστα αυτου του ειδους τα προγραμματα; Πως δουλευουν και που αποθηκευουν το αρχειο με τους Drivers. Θα πρεπει να γραψω σε καποιο δισκακι αυτο το αρχειο και να το τρεξω μετα την εγκατασταση των windows; Για δωστε τα φωτα σας βρε παιδια.
dennisnv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Γιατί δεν πας από το site της μητρικής του να τα κατεβάσεις??Πιο εύκολο είναι...!!
parisb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αγορασα ενα desktop για κατεβαστηρι, αλλα επειδη εχει τα χρονακια του θελει ενα φορματ. Λογω κυριως ασχετοσυνης, θελω ενα προγραμμα να παιρνει backup τους Drivers, ωστε μετα την εγκατασταση των windows να μην ψαχνομαι. Μου ειπαν για το DriverMagic και ρωτω : ειναι αξιοπιστα αυτου του ειδους τα προγραμματα; Πως δουλευουν και που αποθηκευουν το αρχειο με τους Drivers. Θα πρεπει να γραψω σε καποιο δισκακι αυτο το αρχειο και να το τρεξω μετα την εγκατασταση των windows; Για δωστε τα φωτα σας βρε παιδια. Εγω θα σου προτεινα το DRIVER GENIOUS PRO. Θα το εγκαταστησεις, θα κατεβασεις ολους τους DRIVERS σου με το προγραμμα, θα φτιαξεις ενα εκτελεσιμο με αυτους, και οταν με το καλο βαλεις τα win θα το τρεξεις και θα εισαι μια χαρα. Ειναι πολυ αξιοπιστο, επειδη βλεπω οτι εισαι Χανια και ειμαι κι εγω αν θες βοηθεια ή Live επιδειξη ή οτιδηποτε πες μου. Εννοειται free ετσι.
xouzel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Γιατί δεν πας από το site της μητρικής του να τα κατεβάσεις??Πιο εύκολο είναι...!! Τι ακριβως εννοεις??????? Στο σαιτ της μητρικης θα βρω οδηγους για ολες τις συσκευες του πισι μου?? Θα μου στριψει. Ειμαι ασχετος αλλα αυτο παλι..... Προφανως κατι αλλο θα εννοεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.