nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 modem&router conn-x TW263R4-A0 BaudTec μου εδωσαν αυτο το μοντεμ απο τον οτε σαν δωρο αλλα εχει "κοληματα" όταν πευτει το ρευμα * για να ξανασταθεροποιησει το link χροιαζετε καμια 5-10 επανεκινησεις ξερεται τι άλλο μπορω να κανω χωρις να παρω καινουργιο συστημα windows σε μια φιλη μου που εχει vista ουτε με τις επανεκινησεις δεν ποιανει (της εδωσαν το ιδιο) * καποιες φορες δεν χροιαζεται να πεθει το ρευμα για να το πάθει)
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αμα δεν ειναι χαλια η γραμμη και για αυτο δεν πιανει γραμμη τοτε εκτος απο ενα firmware update δεν μπορεις να κανεις και τιποτε αλλο .αρκει να εχει γινει σωστα η εγκατασταση.δηλαδη φιλτρα σε καθε τηλεφωνο κτλ.αλλιως πας για κανα ρουτερ πιο σωστο απο αυτο.ειδικα η οτενετ ειχε και speedtouch που ειναι κορυφη
sculper Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 τα προβληματα λύνονται με firmware update! δες εδώ http://www.conn-x.gr/page_content.asp?id=6 συγκεκριμένα http://www.conn-x.gr/Wireless_Baudtec_STB_ready_for_WindowsXP_SP3.zip
nickarmy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 μου το ειχαν περασει μου φενεται άλλα δεν ξερω αν είναι ακομα ποιο καινουρια ενημερωση αυτή γιατι είχα το serice pack 3 και δεν άνεαβε το power =έλεος η γραμμη που δεν έχει προβλημα ποιανω γρηγορω ιντ και οι ποιο κατω μου όπως και τα φιλτρα είναι εντάξη -----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 10 : 50 : 38----- το speedtouch που ειδα τωρα για 5λ μο φενετε οτι δεν εχει wirelles όπως και τιμη πόσο κανει περιπου ?
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 το 585 εχει wireless.καπου 60 με 70 ευρω σε οτεshop η forthnet shop.καμια σχεση με baudtec οπως επισης ειναι τρελα ενα ethernet router να μην παιζει με service pack 3.απλα ελεος για τα baudtec.
nickarmy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ασε και ο τεχνικος επαθε μολις του το είπαμε (είχε ερθει γιατι δεν δουλευε και μας εστειλε στον οτε ) πάλυ καλα έκαναν δουλεια
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως ενα ethernet router δεν παιζει με spk3.που κολλαει.μου ειχαν πει τι προβλημα ακριβως εκανε αλλα δεν θυμαμε.αν δεν βαριεται κανεις να γραψει ας το γραψει τι ακριβως προβλημα κανει το spk3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.