Προς το περιεχόμενο

Ψώνια

fifnir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, στρέφομαι και πάλι σε εσάς για μερικές συμβουλές σχετικά με την αναβάθμιση του υπολογιστή μου, αυτή τη φορά θα είναι μάλλον ολόκληρο στήσιμο

Το ερχόμενο σάββατο θα φύγω σε ταξίδι για την Αμερική συνεπώς είναι μάλλον μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να "τσιμπήσω" τα πιό ακριβά από τα κομμάτια του Pc μιας και εκεί θα είναι αρκετά φτηνότερα ;) (btw αν ξέρει κανείς ποιοί ακριβώς είναι οι νόμοι σχετικά με εισαγωγή ηλεκτρονικών παρακαλώ ας τους μοιραστεί)

Στο ψητό λοιπόν, σκέφτομαι να αγοράσω επεξεργαστή, μητρική και κάρτα γραφικών.

Για τον επεξεργαστή έχω ψιλοκαταλήξει στον INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ γιατί μου φαίνεται πως είναι στην κατάλληλη ισσοροπία τιμής/ικανοτήτων για μένα και από μερικά reviews που βρήκα φαίνεται να είναι και αξιόπιστος.

Εκεί που πραγματικά χάνομαι είναι οι μητρικές και οι γραφικών γιατί πελαγώνω από τον αριθμό των πιθανοτήτων, θα ήθελα λοιπόν μερικές καθοδηγητικές συμβουλές.

Θέλω προιόντα που να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς όμως να είναι overpriced λόγω του ότι μόλις βγήκαν στην αγορά, ελπίζω να καταλάβετε τι εννοώ!!

B)

Δημοσ.

Να δύο πολύ καλά combo που αξίζει να ψάξεις, μιας και δεν έρχονται Ελλάδα...

DFI LANPARTY UT P45-T2RS

HIS H487QT1GP Radeon HD 4870 1GBΤο κόστος είναι γύρω στα 355euro, imo αξίζει το κάθε cent.

Να και μια εναλλακτική:

ASUS P5Q DELUXE & XONAR DX BUNDLE LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard - Retail

EVGA 896-P3-1257-AR

To κόστος εδώ ανεβαίνει στα 375euro, αλλά η καλή κάρτα ήχου μαζί με την 55nm 260 216 το δικαιολογούν απόλυτα imo...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Σκεφτόμουν πως τελικά μάλλον η διαφορά στις τιμές δεν αξίζει το άγχος της μεταφοράς και την έλλειψη εγγύησης... any thoughts on that?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...