Προς το περιεχόμενο

Αγορά Πολυμηχανήματος

microbe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω ν' αγοράσω ένα πολυμηχάνημα (350-500 ευρώ)και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είμαι ανάμεσα σε canon pixma MX850 και σε HP L7780 ποια η δική σας άποψη και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σβηστα, σβηστα ομως CANON PIXMA MP980 ----> €279

jblh0d2mjz6lo2285atc.jpg

site κατασκευαστη

παρουσιαση στο youtube

η πιο χαμηλη τιμη αυτη τη στιγμη

κατι αλλο, εψαχνα καιρο για πολυμηχανημα και σκεφτηκα κ εγω HP αλλα ρωτησα γνωστες [γνωστες ομως] και ειπαν οτι το μελανι δεν αξιοποιειται 100%. ενα 10-25% κατακαθεται στον πατο και και δε χρησιμοποιειται.

επισης ο mp980 εκτυπωνει ασυρματα, σκαναρει σε μεγαλη αναλυση [4800χ9600], εκτυπωνει σε cd+dvd!!, "διαβαζει" τα κλασσικα φιλμ [εκεινα που καιγοντουσαν και εχανες ολες τις φωτογραφιες...] και πολλα αλλα οπως αφαιρεση κοκκινων ματιων, bluetooth [μπαμ μπαμ απο κινητο κ εκτυπωση], διπλης οψης εκτυπωση, card reader, οθονη 3,5 ιντσες [8.8cm], κοστος μελανιων 8.20 - 9.70€ [δεχεται 6 στο συνολο].

9y5ovxoh7o5dr7q1s60b.jpg

το μονο ελλατωμα που διαβασα σε ξενα φορουμ ηταν στην εγκατασταση περι μη γρηγορης [καμια φορα] αναγνωρισης απο το pc αλλα παντα βρισκοταν λυση ειτε online ειτε απο cd.. + δεν ειναι φαξ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...