microbe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Θέλω ν' αγοράσω ένα πολυμηχάνημα (350-500 ευρώ)και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είμαι ανάμεσα σε canon pixma MX850 και σε HP L7780 ποια η δική σας άποψη και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγώ θα προτιμούσα το HP. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το HP C7280. Αυτό που προτείνεις είναι περισσότερο επαγγελματικό. Πολύ καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 σβηστα, σβηστα ομως CANON PIXMA MP980 ----> €279 site κατασκευαστη παρουσιαση στο youtube η πιο χαμηλη τιμη αυτη τη στιγμη κατι αλλο, εψαχνα καιρο για πολυμηχανημα και σκεφτηκα κ εγω HP αλλα ρωτησα γνωστες [γνωστες ομως] και ειπαν οτι το μελανι δεν αξιοποιειται 100%. ενα 10-25% κατακαθεται στον πατο και και δε χρησιμοποιειται. επισης ο mp980 εκτυπωνει ασυρματα, σκαναρει σε μεγαλη αναλυση [4800χ9600], εκτυπωνει σε cd+dvd!!, "διαβαζει" τα κλασσικα φιλμ [εκεινα που καιγοντουσαν και εχανες ολες τις φωτογραφιες...] και πολλα αλλα οπως αφαιρεση κοκκινων ματιων, bluetooth [μπαμ μπαμ απο κινητο κ εκτυπωση], διπλης οψης εκτυπωση, card reader, οθονη 3,5 ιντσες [8.8cm], κοστος μελανιων 8.20 - 9.70€ [δεχεται 6 στο συνολο]. το μονο ελλατωμα που διαβασα σε ξενα φορουμ ηταν στην εγκατασταση περι μη γρηγορης [καμια φορα] αναγνωρισης απο το pc αλλα παντα βρισκοταν λυση ειτε online ειτε απο cd.. + δεν ειναι φαξ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.