microbe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Θέλω ν' αγοράσω ένα πολυμηχάνημα (350-500 ευρώ)και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είμαι ανάμεσα σε canon pixma MX850 και σε HP L7780 ποια η δική σας άποψη και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.
danaos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγώ θα προτιμούσα το HP. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το HP C7280. Αυτό που προτείνεις είναι περισσότερο επαγγελματικό. Πολύ καλό...
isspro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 σβηστα, σβηστα ομως CANON PIXMA MP980 ----> €279 site κατασκευαστη παρουσιαση στο youtube η πιο χαμηλη τιμη αυτη τη στιγμη κατι αλλο, εψαχνα καιρο για πολυμηχανημα και σκεφτηκα κ εγω HP αλλα ρωτησα γνωστες [γνωστες ομως] και ειπαν οτι το μελανι δεν αξιοποιειται 100%. ενα 10-25% κατακαθεται στον πατο και και δε χρησιμοποιειται. επισης ο mp980 εκτυπωνει ασυρματα, σκαναρει σε μεγαλη αναλυση [4800χ9600], εκτυπωνει σε cd+dvd!!, "διαβαζει" τα κλασσικα φιλμ [εκεινα που καιγοντουσαν και εχανες ολες τις φωτογραφιες...] και πολλα αλλα οπως αφαιρεση κοκκινων ματιων, bluetooth [μπαμ μπαμ απο κινητο κ εκτυπωση], διπλης οψης εκτυπωση, card reader, οθονη 3,5 ιντσες [8.8cm], κοστος μελανιων 8.20 - 9.70€ [δεχεται 6 στο συνολο]. το μονο ελλατωμα που διαβασα σε ξενα φορουμ ηταν στην εγκατασταση περι μη γρηγορης [καμια φορα] αναγνωρισης απο το pc αλλα παντα βρισκοταν λυση ειτε online ειτε απο cd.. + δεν ειναι φαξ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.