mynam3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους/ες. Εχω εδω και ενα χρονο tellas, η εν λογω dsl εταιρεια εχει τα προβληματα, τουλαχιστον σε μενα. Συνεχεια disconnect, συγχρονιζει στα 3 αντι για τα 12 και και και..Απειρα τηλεφωνηματα τους εχω κανει, μεχρι και οτι το σπιτι εχει προβλημα ολοκληρο μου λεγανε και οχι αυτοι.Μεχρι που εκλεισα ενα χρονο πριν λιγες μερες και λεω να αποδεσμευτω εντελως.Τι να βαλω?Που να καταληξω?Θελω γραμμη πανω απο 8 mbps αλλα να τα πιανει στο περιπου ρε παιδια, οχι να πληρωνω 12 και να πιανω στην καλυτερη 3. Τι προτεινετε?Μενω δυτικα προαστεια αν σας λεει αυτο κατι, πιστευω καλυπτομαι απο τις περισσοτερες.
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω forthnet και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα...Πιάνω τη ταχύτητα που πρέπει... Το μόνο πρόβλημα που της βρίσκω είναι η εξυπηρέτηση πελατών,που άντε να τη χρειαστείς 1 άντε 2 φορές το χρόνο(εννοώ κάνουν ώρα να απαντήσουν) Κατά τα άλλα τέλεια
mynam3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ποσο θα παει το μηνα φιλε? Και εγω για forthnet με βλεπω απλα ειπα να παρω απο εσας τους...ειδικους μια 2η γνωμη. Οταν αλλαξω παροχο, θα μεινω χωρις τηλεφωνο για μεγαλο διαστημα η οχι?Γνωριζει κανεις τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση?
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Επειδή δεν έχω πακέτο double play,αλλά μόνο ίντερνετ...Δε ξέρω τι θα γίνει με το τηλέφωνο. Το δίμηνο που πληρώνω,αν θυμάμαι καλά είναι κάπου στα 50(δηλαδή κάπου στα 25 ευρά τον μήνα) *η ταχύτητα μου είναι 2 mbps...
Fronimitis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Και είσαι καλά με 2 mbs????Μήπως εννοείς ότι κατεβάζεις με 2 mbs????
mynam3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παμε παλι απο την αρχη : Ειμαι στα δυτικα προαστεια, εχω tellas zisto και δινω για απεριοριστα σταθερα / υπεραστικα ελλαδος / γερμανια ( τουλαχιστον αυτο το ξερω απο τη μανα μου, δεν θυμαμαι τι αλλο περιεχει το συμβολαιο για εξωτερικο ) και 12 mbps ( υποτιθεται, συγχρονιζει στα 3 συνεχεια και ποτε δεν με αφηνει πανω απο μια ωρα μεσα τωρα τελευταια ) 39.90 ευρω το μηνα με αποτελεσμα τωρα που τελειωσε ο χρονος, να αποφασισω να διακοψω. Το θεμα ειναι, που να παω? Με ενδιαφερει και για τηλεφωνια, η γραμμη να ειναι τουλαχιστον 8 mbps και να εχω αστικα υπεραστικα / γερμανια ( τουλαχιστον τη γερμανια, τα αλλα οχι τοσο ) δωρεαν . Να παω forthnet?Να παω hol?
notios7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 συμφωνα με αυτα που λες, εχει προβλημα η γραμμη σου φιλε.που σημαινει οπου και να πας θα εχεις τα ιδια προβληματα.αρα κανε αιτηση για καινουργια γραμμη και μετα κοβεις την τρελλας.
mynam3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 συμφωνα με αυτα που λες, εχει προβλημα η γραμμη σου φιλε.που σημαινει οπου και να πας θα εχεις τα ιδια προβληματα.αρα κανε αιτηση για καινουργια γραμμη και μετα κοβεις την τρελλας. Που το ξερω αυτο? Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.