Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sorry αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες. Ήμουν PC user και ήθελα ένα laptop για να το πάρω μαζί μου στο εξωτερικό. Πήρα ένα MBP 15" 2,5 GHz, 8600M GT, 512 MB 250 GB σκληρό και 2 GB μνήμη που τα έκανα 4 με μόλις 47 ευρώ παραπάνω. Αρχικά ήθελα ένα DELL με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά. Αν αγόραζα το DELL από το site της DELL όπως το ήθελα (ήθελα 1440*900 οθόνη και ματ που δε θυμάμαι να υπήρχε αλλά τέλος πάντων, θα πλήρωνα πάνω από 1800 ευρώ. Το Macbook μου κόστιζε 2300 και κάτι, αλλά τελικά τα multirama μου έκαναν έκπτωση και το πήρα 2200. Στα multirama υπήρχε το αντίστοιχο DELL σε προσφορά με 1500 ευρώ και κάρτα 8600 GT 256 MB και με ίδιο επεξεργαστή. Αλλά η οθόνη ήταν 1200*800 που δεν το ήθελα και γυαλιστερή. Όταν έκανα τη σύγκριση της εικόνας του mbp με το dell ήταν η μέρα με τη νύχτα. Με βάση τα δεδομένα αυτά που παίζω καλύτερα τα games? Ρώτησα κιόλας στο multirama αν μου δίνουν DELL με οθόνη 1440*900 αλλά μου είπαν εμείς μόνο αυτά έχουμε και είναι ειδική προσφορά. Δηλαδή για να βάλω την οθόνη με τα 1440*900 και όχι LED και γυαλιστερή (μπλιαχ) έπρεπε να σκάσω πάνω από 300 ευρώ παραπάνω και να κάνω ειδική παραγγελία μόνο από DELL. Και μη νομίζετε ότι τότε που αγόρασα το δικό μου mbp δεν το είχα ψάξει και με άλλες εταιρείες. Με κάρτες 8600 όλα ήταν γύρω στα 1500 ευρώ και με χειρότερους επεξεργαστές. Αν πήγαινες σε τίποτα σοβαρό... π.χ. 8800... απλώς δεν υπήρχε στην Ελλάδα! Μόνο στο εξωτερικό και στα 2500. Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι άξιζε τα 400 παραπάνω που έδωσα σε σχέση με την προσφορά του DELL στις αρχές Ιουλίου του 2008 γιατί εκτός του ότι έχω Mac OS και τρέχω όλα τα λειτουργικά, παίζω και Fallout 3 με medium details στα 40 FPS με ανάλυση 1440*900 χωρίς oc χρησιμοποιώντας Vista Ultimate 64 bit! Καλά για κατασκευή, φορητότητα, ομορφιά, λειτουργικότητα και την καλύτερη anti-glare οθόνη που έχω δει σε laptop συν το mag safe που είναι απίστευτο feature να μη μιλήσω. Για αυτό μην βλέπω αστειάκια για super Mario και εξυπναδούλες γιατί είναι εκτός πραγματικότητας.

Βέβαια από τα καινούργια mbp περίμενα περισσότερα πράγματα. Επειδή τώρα στα 1500 ευρώ υπάρχουν πολύ καλά pc laptops με 8800 GT και γω μαζί σας. Απλώς τώρα μου φαίνεται πολύ φτωχός ένας υπολογιστής που δεν έχει την ευελιξία που έχει το mbp που έχω τώρα. Πάντως τώρα και γώ δεν θα αγόραζα το νέο mbp. Σε αυτό συμφωνώ με τον Alex. H 9600 δεν αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση για τα games τη στιγμή που στα pc εμφανίζονται όλο και περισσότερες 8800 σε πολύ δελεαστικές τιμές, ενώ στην πράξη η νέα glossy οθόνη δε δείχνει τόσο καλή και κατά τη γνώμη μου υστερεί αρκετά σε σχέση με τη δική μου!!!

Τελικό συμπέρασμα... δεν είναι καλό να είμαστε οπαδοί ούτε του ενός ούτε του άλλου... Απλώς πάρτε αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μακάρι η Apple να βγάλει σύντομα κάνα υπολογιστή με σοβαρή κάρτα γραφικών, όπως έκανε πριν από 1,5 χρόνια (καλά τότε τα macbook pro με την 8600 GT ήταν απλώς αχτύπητα).

Δημοσ.
Show me the money που έλεγε και ο Παπακαλιάτης στο Thundercats 3.

Alex σε τι σε απογοήτευσε;Είσαι gamer πχ ή κάτι άλλο;

Ρε το Χριστόφορο ατάκα που πέταξε :lol:

Gamer δεν με λες... άσε που για games έχω το 360. Για τα υπόλοιπα μια βόλτα από το mac vs pc τόπικ... εκεί γράφω τα παράπονα μου

Δημοσ.

Όντως πολλά τα λεφτά για ένα mac ότι και να κάνει.... Δε μπορεί με 1000 ευρώ να αγοράζω 17ρη "λαπιτοπ" με 2ghz core 2 duo, 3gb ram, 9600m gt 512, blue ray , hdmi out, χίλια μύδια ,που ακόμα και με σβήστα πετάει, και να θέλω 3000 ευρώ για να πάρω ένα mac, με το οποίο θα κάνω λιγότερα........

Άσε που όταν το money/value πάει στο θεό, κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ψώνιο. Και η apple εκεί ποντάρει ενώ με τόσο καλά προιόντα που έχει, θα μπορούσε να κάνει το mac παντοκρατορία ΑΝΕΤΑ. Τόσα πολλά λεφτά τους λείπουν?

Δε μάθανε με το iphone 2 που πούλησε σα τρελό??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...