alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Υπήρχαν σαφώς καλύτερες φωτό για να φέρεις το παράδειγμα σου
darklordvader77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Τι σχέση έχει αν είναι κομψό με το ότι δεν αξίζει τα λεφτά του?? Εκτος απο κομψό, ειπε πως ειναι ΚΑΙ πολυ λειτουργικο.. αρα οτι ειναι λειτουργικο, αξιζει κ τα λεφτα του δε νομιζεις? just try out that thing..
darklordvader77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 χαχα!! ρε ferongr, δε μιλαμε ως προς τη λειτουργικοτητα στα games... σε ΟΛΑ τα υπολοιπα λεμε! edit: απ τις εξωπραγματικες τιμες κ ολας που εβαλες, καταλαβαινω ποσα κολληματα εχεις..
BELL Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Βαλε κ το φπα.. Κατω απο 1000 ευρω υπαρχει το mac mini. σωστη παρατηρηση.......κ ημουν ετοιμος να το παραγγειλω
touloumelek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 κατεκρινα για πολυ καιρο τα mac μεχρι που δοκιμασα για πλακα και εδω και ενα χρονο εχω ξεχασει τα windows..τωρα το αν θελουμε παιχνιδια μπορουμε καλλιστα να παρουμε και ενα xbox που εινα και φθηνο..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Υπερβολες...με 1gb μνημη και radeon 2400xt παιζω το Super Mario χαλαρα σε αναλυση 1650χ1080!!! Υ.Γ Ωραια την εκοψες την εικονα paredwse...ευγε.
darklordvader77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδες τα χουμε ξαναπει κ εμεις οι ιδιοι οτι για hardcore παιχνιδια δεν ειναι.. για casual (κ δεν εννοω τον Mario ) μια χαρα ειναι! τωρα αμα δεν εχετε τπτ αλλο να παραθεσετε.. περα απ τα χιλιοειπωμενα κουλα που ακουμε σε ολα τα Mac vs. Pc.. αντε μπραβο!
djuan1988 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το έχεις δοκιμάσει για να διαπιστώσεις αν αξίζει ή όχι τα λεφτά του; Αυτό το... πράγμα. Ναι έχω δοκιμάσει όχι αυτό το... πράγμα ένα άλλο που του έμοιαζε και μπορώ να πω ότι δεν με έπεισε να δώσω αυτά τα παραπάνω λεφτά. Τι να κάνουμε πίστεψέ το ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δοκίμασαν και δεν τους έπεισε. Όχι γιατί δεν αξίζει αλλά γιατί έχει δείκτη value for money κάτω του μηδενός. Υ.Γ. Και δεν είμαι κομπλεξικός! Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιώ ubuntu 8.10 με compiz και έχω βάλει theme gtk macos like!
Ozone Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 εγω ο μονος λογος που εχω παραθυρα ειναι γιατι ειμαι τρελαμενος με το microsoft flight simulator. πως να το παιξω αλιως?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 [...]Τι να κάνουμε πίστεψέ το ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δοκίμασαν και δεν τους έπεισε. [...] Yπάρχουν κι οι εξαιρέσεις, όντως.
darklordvader77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Aφου δε σε επεισε, ποσο το πουλας?? Περα απ την πλακα, (εαν) Εισαι μια εξαιρεση που ομως που το αγορασε.. γιατι εχω γνωρισει κ μερικους με hackintοsh κ δεν πειστηκαν.. αυτο δε σημαινει τπτ. κ γω με αυτο ξεκινησα, κ δε περιμενα επιδοσεις-σταθεροτητα (τα τοτε ειχαν 60-65% συνολικη αποδοση) αλλα το εμαθα απο κοντα κ μου αρεσε,κ εκανα το switch. btw, αν ενδιαφερεσαι να το πουλησεις, εδω ειμαστε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα