Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλε ειλικρινα ειδες το βιντεακι;

Θεωρεις οτι μπορει ενας ανθρωπος που θελει να γραψει ενα κειμενο σε ενα αρχειο word οτι μπορει να δουλεψει με αυτο το μαραφετι;

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε φιλε ειλικρινα ειδες το βιντεακι;

Θεωρεις οτι μπορει ενας ανθρωπος που θελει να γραψει ενα κειμενο σε ενα αρχειο word οτι μπορει να δουλεψει με αυτο το μαραφετι;

dude, το video ήταν για "fake" προϊόν, για χαβαλέ το έβγαλαν...

δεν έχει φτιάξει κάτι τέτοιο η Apple...

seriously you fail :P

Δημοσ.
dude, το video ήταν για "fake" προϊόν, για χαβαλέ το έβγαλαν...

δεν έχει φτιάξει κάτι τέτοιο η Apple...

seriously you fail :P

Lol τη πατησα!:P

Ειπα και εγω ειναι δυνατον να φτιαξανε τετοια μαλακια;

Δημοσ.

Μου άρεσε ένα σχόλιο στην είδηση του engadget:

brandon @ Jan 5th 2009 11:16PM

Here's an idea for an input device:

A picture of Steve Jobs' balls that is like a touchpad you control with your tongue.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δημοσ.
Έτσι ισχυριζόμουν κι εγώ, να σου πω, μέχρι που "έπεσε" στα χέρια μου macbook με "μικρότερες" δυνατότητες από laptop ίδιας τιμής με windows.. τελικά δεν υπάρχει σύγκριση. Μετά από μήνες εντατικής χρήσης και "παραφόρτωσης" και των δυο, το laptop "αγκομαχούσε" ενώ το macbook "ανέπνεε" όπως τη πρώτη μέρα.

iMac ακόμα δεν έχω (ακόμα) για να συγκρίνω αλλά απ'ότι ακούω ισχύει το ίδιο.

Επειδή η γυναίκα μου έχει από τη δουλειά της 17ρι macbook μπορώ να σου πω πως η διαφορά τιμής δε δικαιολογεί αυτό που προσφέρει παραπάνω το mac. Ένας χρήστης που θέλει να κάνει παπάδες και να παίζει και κανένα game, δεδομένης και της διαφοράς τιμής, απλά ξεχνά τα mac. Όντας πρωτοπόρα, ωστόσο αποτελούν αυτό που πολλοί χρήστες ισχυρίζονται: "laptops των 2500 ευρώ για να προβάλεις photos!!".

Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν είναι να τα πουλάνε στη μισή τιμή, ώστε ο διστακτικός να ασχοληθεί να τα μάθει και αυτοί να χεστούνε στο τάληρο, αφού όλοι θα τρέξουν να τα πάρουν μόνο και μόνο για την αλλαγή και την άψογη οθόνη.

Αλλά στην apple είναι πιο λαλάκες από τη Microsoft. Τέτοιες βλακείες κάνανε και 30 χρόνια πριν και τον ήπιανε από την ibm , για ένα business plan που άρχισε να δουλεύει ΜΟΝΟ με την έλευση του iphone!!!!

Δημοσ.

Αλλά στην apple είναι πιο λαλάκες από τη Microsoft. Τέτοιες βλακείες κάνανε και 30 χρόνια πριν και τον ήπιανε από την ibm , για ένα business plan που άρχισε να δουλεύει ΜΟΝΟ με την έλευση του iphone!!!!

Καμιά επίθεση και καμιά φιλοξενία δεν θα χρειαστείς, αλλά αυτά που γράφεις (και σχολιάζω μόνο αυτό που έχω κάνει quote) είναι ανακρίβειες που βγάζεις από το κεφάλι σου, πιθανότατα λόγω κακής πληροφόρησης.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή θα δώσω 1051,96 ευρά για αυτό το πράγμα???

Έχεις δίκιο, αυτό στα δεξιά είναι σαφώς πιο κομψό και λειτουργικό...

imacvsdell_778.jpg

Δημοσ.
Έχεις δίκιο, αυτό στα δεξιά είναι σαφώς πιο κομψό και λειτουργικό...

imacvsdell_778.jpg

Τι σχέση έχει αν είναι κομψό με το ότι δεν αξίζει τα λεφτά του??

Και γιατί δεν έβαλες ολόκληρη τη φώτο???

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι σχέση έχει αν είναι κομψό με το ότι δεν αξίζει τα λεφτά του??

Το έχεις δοκιμάσει για να διαπιστώσεις αν αξίζει ή όχι τα λεφτά του; :-)

Αυτό το... πράγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...