21century Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αρχικά δεν βλέπω καμια μειωση τιμών ουσιαστική για τον μέσο χρήστη με κόστος που πλέον μπορεις να αγοράσεις ένα 4πυρηνο θηρίο με τα όλα του. Αν δεν πεσει κατω απο τα 1000 ευρώ δύσκολα με τέτοια κρίση θα δει άσπρη μέρα...
jimarass Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πρόσφατα πήρα ένα laptop hp και μπορώ να πω ότι πια δεν υπάρχει ανάγκη κάποιος να πάει σε mac. Θέλετε αντιγραφή, θέλετε vista, θέλετε εμπειρία από κατασκευαστές, τα πράγματα στα pc έχουν αλλάξει και 3000 δεν δίνω για mac για να έχω τις ίδιες δυνατότητες με ένα pc των 1000 ευρώ.....
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κώστα και Σκύλο έτσι για να σας διευκολύνω σημειώστε το Post 17. Σε περίπου 34 σελίδες απο τώρα θα χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό σπλιτ αρχίζοντας απο αυτό...
DonKont Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πρόσφατα πήρα ένα laptop hp και μπορώ να πω ότι πια δεν υπάρχει ανάγκη κάποιος να πάει σε mac. Θέλετε αντιγραφή, θέλετε vista, θέλετε εμπειρία από κατασκευαστές, τα πράγματα στα pc έχουν αλλάξει και 3000 δεν δίνω για mac για να έχω τις ίδιες δυνατότητες με ένα pc των 1000 ευρώ..... Έτσι ισχυριζόμουν κι εγώ, να σου πω, μέχρι που "έπεσε" στα χέρια μου macbook με "μικρότερες" δυνατότητες από laptop ίδιας τιμής με windows.. τελικά δεν υπάρχει σύγκριση. Μετά από μήνες εντατικής χρήσης και "παραφόρτωσης" και των δυο, το laptop "αγκομαχούσε" ενώ το macbook "ανέπνεε" όπως τη πρώτη μέρα. iMac ακόμα δεν έχω (ακόμα) για να συγκρίνω αλλά απ'ότι ακούω ισχύει το ίδιο.
mihranalthaqafi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αρχικά δεν βλέπω καμια μειωση τιμών ουσιαστική για τον μέσο χρήστη με κόστος που πλέον μπορεις να αγοράσεις ένα 4πυρηνο θηρίο με τα όλα του. Αν δεν πεσει κατω απο τα 1000 ευρώ δύσκολα με τέτοια κρίση θα δει άσπρη μέρα... LOL.. Η Apple ειναι απο τις ελαχιστες εταιριες στον κοσμο που ουτε καν εχει καταλαβει την οικονομικη κριση.. Σιγουρα οι πωλησεις δεν ειναι οσο θα ηταν χωρις την κριση, αλλα η επιδραση στην μετοχη της ηταν ελαχιστη, περσυ ειχαν την πιο παραγωγικη τους χρονια οσον αφορα τις πωλησεις ever και η εταιρια συνεχως αυξανεται και πλουτιζει.. Πραγματικο επιτευγμα.. Αυτα τα ρημαδια τα macbook και τα ipod ειναι που την κρατανε στην κορυφη. Στο εξωτερικο δεν υπαρχει φοιτητης η νοικοκυριο χωρις ipod -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 10 : 54 : 45----- Πρόσφατα πήρα ένα laptop hp και μπορώ να πω ότι πια δεν υπάρχει ανάγκη κάποιος να πάει σε mac. Θέλετε αντιγραφή, θέλετε vista, θέλετε εμπειρία από κατασκευαστές, τα πράγματα στα pc έχουν αλλάξει και 3000 δεν δίνω για mac για να έχω τις ίδιες δυνατότητες με ένα pc των 1000 ευρώ..... highlighted
Loser Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μη πιστεύετε ότι διαβάζετε στα διάφορα sites με φήμες για αυτό λέγονται φήμες δεν επαληθεύονται πάντα Μια χαρά ικανονποιημένος είμαι από το keynote, νέο ilife και iwork, περιμένω να τα δω στην πράξη
Nix_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το iLife '09 με το νεο iPhoto, εδωσε μια καλη αναβαθμιση. Ειδικα το "Faces" κατα τη γνωμη μου, ειναι ολα τα λεφτα. Ωραια προσθηκη, μπραβο τους. Δειτε τα videos για το νεο iLife απο τη σελιδα της apple και θα καταλαβετε...
Pantelis51 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Απογοήτευση! Περίμενα περισσότερα με πρώτο από όλα αλλαγές στα iMac όπως ένα blueray βρε αδερφέ! Το Macbook με τη τιμή που ανακοινώσανε δεν γίνεται να με ενδιαφέρει.
Vasilisxd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Με μιση καρδια σημερα πηρα τηλεφωνο στο Πλαισιο να παραγγειλω τον imac των 1050€ και μου ειπαν οτι θα ειναι παλι διαθεσημα στις 24 του μηνος !!!!! wtf............λες να ερθουν καινουργιες παραλαβες τοτε ??
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Χλωμό... και να ανακοινωθούν αργότερα θα έρθουν εδώ.
Ozone Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 αυτο δεν ειναι netbook? macbook wheel http://www.engadget.com/2009/01/05/macbook-wheel-revealed-by-the-onion-news-network/ τη νεο επιτευμα ειναι αυτο. ολο εκπληξεις εινι η apple.
markelos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 αυτο δεν ειναι netbook?macbook wheel http://www.engadget.com/2009/01/05/macbook-wheel-revealed-by-the-onion-news-network/ τη νεο επιτευμα ειναι αυτο. ολο εκπληξεις εινι η apple. :fear: Μπλιαχ...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 [newsimage][*]Νέο MacBook 17 ιντσών με 2.66 GHz Intel Core 2 Duo επεξεργαστή, 6 MB L2 cache, GeForce 9600M GT κάρτα γραφικών και υποστήριξη έως 8GB μνήμη. Η απλή έκδοση με 4GB μνήμη και 320gb σκληρό δίσκο στοιχίζει $2,799. H apple έκανε ειδική αναφορά στην ενσωματωμένη μπαταρία που βρίσκετα μέσα στο νέο MacBook η οποία ενώ δεν μπορεί να αφαιρεθεί, είναι 40% μεγαλύτερη από το προκάτοχο της και φτάνει τις 8 ώρες χρόνο αυτονομίας. Έχει 1000 κύκλους φόρτωσης ενώ η διάρκεια της φτάνει τα 5 χρόνια. Lol...πραγματικο κελεπουρι.
Αδμιν Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πραγματικα το μονο που αξιζε απο το MacWorld ηταν το macbook wheel. "Ζωγραφησαν" παλι οι τυπου του Onion.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα