Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με USB HYBRID TV TUNER της Toshiba

sacefe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα το USB HYBRID TV TUNER της Toshiba και μετά την εγκατάσταση , η οποία έγινε σωστά, έχω ήχο και καθόλου εικόνα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Δημοσ.
Αγόρασα πρόσφατα το USB HYBRID TV TUNER της Toshiba και μετά την εγκατάσταση , η οποία έγινε σωστά, έχω ήχο και καθόλου εικόνα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Το ίδιο Tuner πήρα και εγώ πρόσφατα, και είναι πολύ καλό και γρήγορο στο zapping.

Κάνε επανεγκατάσταση των drivers. Σε εμένα λειτούργησε.

Δημοσ.

Έκανα και δεν είδα φως. Ψάχνοντας στο internet είδα πως και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκαν λύση.

Δημοσ.

Το μάτιασα, τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα.

Εγκατέστησα το progdvb, το οποίο ναι μεν βλέπει την κάρτα, αλλά μου εμφανίζει ότι έχει πρόβλημα με το mpeg-2 muxer.

Παίζω με τα codecs κτλ, αλλά δεν βρήκα λύση.

Νομιζω ότι το πρόβλημα μου το δημιούργησε αφού εγκατέστησα το Powerdvd 8, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Το έχεις εγκαταστήσει και εσύ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οχι φίλε μου.Έχω όμως την εντύπωση οτι φταίει ο επεξεργαστής μου που δεν σηκώνει την κάρτα. Πάντως έσπασα το κεφάλι μου και λύση δεν βρήκα.

Δημοσ.

Έχω έναν Core2Duo Τ5500. Έπαιζε κανονικά μέχρι που κάτι εγκατέστησα.

Για να το διορθώσω εγκατέστησα το powerdvd, windvd, elecard codecs, κτλ. Τώρα παίζει με απαράδεκτη ποιότητα εικόνας.

Δημοσ.

Εγώ το αγόρασα γιατί είδα εκπληκτική ποιότητα εικόνας σε ένα φίλο. Πάντς λύση στο πρόβλημα μου δεν μπορώ να βρώ ακόμη.

Δημοσ.

Το έβαλα στο σταθερό PC και λειτουργεί.

Έφτιαξα ένα συνδυασμό φίλτρων με το graphedit, το έχω συννημένο σε αυτό το post στο zip.

Θα δοκιμάσω και στο laptop και ελπίζω να βρω άκρη. Στο Screenshot δεν φαίνεται η εικόνα που δείχνει το κανάλι επειδή είναι Overlay και δεν το πιάνει το print screen.

Το παράθυρο για συντονισμό καναλιών εμφανίζεται με δεξί κλικ στο analog tv tuner->properties

Το graphedit το βρίσκεις εύκολα, αλλά για να μην ψάχνεις μπορείς και από εδώ:

http://www.videohelp.com/tools/GraphEdit

graphedittoshibahybriduuw7.jpg

toshiba hybrid tv.zip

Δημοσ.

Λύθηκε το πρόβλημα!

Όταν πήγα να συνδυάσω τα φίλτρα στο laptop, είδα ότι μου είχε μόνο BDA drivers. Πήγα στο device manager, απεγκατέστησα τους drivers, και εγκατέστησα τους Drivers που είχε το savvytv (στον κατάλογο εγκατάστασης του savvy tv\Drivers).

Μετά έφτιαξα τα φίλτρα στο graphedit, και πάλι δεν λειτουργούσε, αλλά είδα ότι σε μερικά φίλα (με δεξί κλικ και filter properties) ήταν επιλεγμένο το NTSC ή το SECAM. Επέλεξα PAL B, και λειτούργησε κανονικά στο graphedit, και στην συνέχεια στο savvy tv.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βρήκα και έναν πιο απλό τρόπο.

Δοκίμασε το εξής:

1) Άνοιξε το media player classic (αν δεν το έχεις κατέβασέ το, δωρεάν είναι, http://sourceforge.net/projects/guliverkli/)

2) Πήγαινε File->Open Device

3) Video: Analog Capture ( ή δοκίμασε ότι επιλογή έχει)

Audio: <Video Capture Device>

Country: Επέλεξε κάποια που να έχει δίπλα PAL B ή PAL G

ΟΚ

4) Με δεξί κλικ ή από το μενού, πήγαινε Play->Fiters->Analog TV Tuner

5) Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επέλεξε:

Input: Antenna

Video Standards PAL B

Πάτα ΟΚ

6) Με control+page up και control+page down αλλάζεις κανάλια.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα windows 7 το βλέπουν κατευθείαν.

Με το media player classic με open->device βλέπω τα αναλογικά κανάλια.

Tο ProgDVB βλέπει το ψηφιακό tuner ως BDA Tuner, κάνει αναζήτηση κανονικά. Στην Πάτρα δεν έχουμε ακόμα ψηφιακή τηλεόραση οπότε δεν μπορώ να πω αν λειτουργεί σωστά ή όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...