Jim@kiS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Για σας παιδια εχω ενα eeepc1000 και 8ελω να του βαλω xp prof sp3 για να πηγαινει λιγο καλυτερα απο οτι το δεινει γνησιο...Το ερωτημα ειναι να βαλω τα κανονικα xp των 600mb η να φτιαχω εγω απο N-lite??Και τους drivers να βαλω αυτους που εχει το cd που δεινει η εταιρια?Η να βρω αλλους απο το net??Αν σας βρισκεται ling....
irahara Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έβαλα τα xp pro Eng SP2 και το μηχάνημα πάει σφαίρα. Το ξεκίνημα του είναι πολύ πιο γρήγορο από του toshiba της υπογραφής μου και τρέχουν τα ίδια προγράμματα. To sp3 τι παραπάνω έχει από το sp2?
Jim@kiS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Τα sp3 εχουν κυριως βελτιωσεις τιποτα το φοβερο αλλα ειναι καλο να το εχεις΄...Το 8εμα ειναι αλλο ομως τωρα.....
actorius Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Για το λειτουργικό δεν έχω σαφή απάντηση μάλλον... Εγώ ξήλωσα το ελληνικό XP Home και του έβαλα αγγλικό XP PRO SP3 (οχι Nlite) και το έχω dual boot με μια διανομή eeebuntu. Και τα δυο σφαίρα πάνε και δεν αντιμετώπισα κανένα κόλλημα με το full XP. Νομίζω Nlite θα έβαζες αν ήθελες απλά να παίξεις με την προσθαφαίρεση κλπ. Όσο για drivers, πας εδώ κάνεις αναζήτηση για eee pc 1000Η και βρισκεις ο,τι χρειάζεσαι.
ktsak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ...................... και το έχω dual boot με μια διανομή eeebuntu. Και τα δυο σφαίρα πάνε και δεν αντιμετώπισα κανένα κόλλημα με το full XP. Εβαλες eeeUbuntu ή Ubuntu-eee ? Αν εβαλες το πρωτο (eeeUbuntu) σου παιζει το Wifi ? Εγω δοκιμασα και δεν παιζει. Τελος, προς τον/τους Moderator/s μηπως θα πρεπει το thread να συγχωνευθει με αυτο ? Καλη Χρονια
Jim@kiS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδια εχω μπερδευτει...Πως μπορω να δω πιο eeepc1000 εχω εγω???εμενα εχει ετσι οπως το πηρα 2 partition των 80gb...Τι διαφορα εχει το eeepc1000 με το eeepc1000Η???
ktsak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδια εχω μπερδευτει...Πως μπορω να δω πιο eeepc1000 εχω εγω???εμενα εχει ετσι οπως το πηρα 2 partition των 80gb...Τι διαφορα εχει το eeepc1000 με το eeepc1000Η??? Αυτο εχεις και εσυ, το 1000Η
actorius Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εβαλες eeeUbuntu ή Ubuntu-eee ? Αν εβαλες το πρωτο (eeeUbuntu) σου παιζει το Wifi ? Εγω δοκιμασα και δεν παιζει. To eeeBuntu έβαλα (απο εδώ) και προς μεγάλη μου έκπληξη δούλεψαν όλα με την πρώτη. Drivers, wifi, Btooth κλπ. Αυτό που διάβασα κ στα fora του πάντως, είναι οτι για κάποιο λόγο η εγκατάσταση δουλεύει καλύτερα όταν επιλέξεις στο αρχικό μενού του live cd απευθείας install και οχι πρώτα να τρέξει το λειτουργικό και μέσα απο το desktop να επιλέξεις το εικονίδιο του install...
ktsak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 To eeeBuntu έβαλα (απο εδώ) και προς μεγάλη μου έκπληξη δούλεψαν όλα με την πρώτη. Drivers, wifi, Btooth κλπ. Αυτό που διάβασα κ στα fora του πάντως, είναι οτι για κάποιο λόγο η εγκατάσταση δουλεύει καλύτερα όταν επιλέξεις στο αρχικό μενού του live cd απευθείας install και οχι πρώτα να τρέξει το λειτουργικό και μέσα απο το desktop να επιλέξεις το εικονίδιο του install... OK, THNX, θα το δοκιμασω και θα σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.