greguar84 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα ήθελα να ακούσω τις ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ προτάσεις σας για headset που προορίζονται για χρήση σε msn και skype.Ψάχνω για κάτι αξιόπιστο που να αντέξει στη συχνή χρήση... Ευχαριστώ
HellasVagabond Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εχει η Microsoft ενα φτηνο νομιζω στα 15-20ευρω. Γενικα η MS η Logitech παρε.
greguar84 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εχει η Microsoft ενα φτηνο νομιζω στα 15-20ευρω. Γενικα η MS η Logitech παρε. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η τιμή όσο να κάνω την δουλειά μου.Δηλαδή μη δώσω 15 ευρώ και να βγει άχρηστο μετά από καν δύο μήνες...Έχεις εσύ δοκιμάσει κάποιο?
HellasVagabond Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εγω μονο 5.1 κυριως που ειναι ακριβα και δεν ειναι για τετοια χρηση.
sophitian Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δεν με ενδιαφέρει τόσο η τιμή όσο να κάνω την δουλειά μου.Δηλαδή μη δώσω 15 ευρώ και να βγει άχρηστο μετά από καν δύο μήνες...Έχεις εσύ δοκιμάσει κάποιο? Και κάποια TRUST Headset είναι καλά και αξιόπιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.