Προς το περιεχόμενο

Η αντίσταση συνεχίζεται...

alfadis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ela re acrobat tora .. den eipa tpt gia ton hal9000 .. ti glipsimo les ?? eisai sovaros i oxi ?? koita ton eauto sou.. an prepei na mou kanei paratirisi o hal9000 tha mou tin kanei.. oute eisai esu tpt gia na mou tin kaneis o idios .. pote tha papseis na asxolise me tous allous?<BR>tasos> de nomizo to onoma tou topic alla oute kai to forum sto opoio einai topothetimeno na faneronei to thema pou diabazo ..

Δημοσ.

loipon Acrobat xekolla.. giati exeis mia tasi panta na dimiourgeis fasaries ?? auta blepoune oi guests kai den xanapatane edo.. tha stamatiseis epitelous ? esu dld pios eisai ? o guestodioktis tis insomnia ?? kai mpes kamia mera sto chat na sou po merika pragmata pou isws se voi8isoun......... wink.gif" border="0

Δημοσ.

ok paidia STOP - to oti eipe o anon na kanei move to thread , den nomizo oti einai glypsimo i kati tetio - alla einai kathra ypothesi toy anon kai toy hal kai pisteyo oti den tha prepei oi alloi na asxoloyntai me to ti kanei o kathenas <P>ayta <P>Filika <BR>Gary

Δημοσ.

alfadis sxetika me to atrho tou bbc, pali kala pou den fovountai tin mafia (berlouskoni) kai fovountai chechenous, arabes, ti allo tha akouso simeron.<P>o arabas ton bous tha skotosei? tha einai san na klebei apo ena mikro paidi to glyfijouri, afou einai ikanos o bous na paizei me to karabi kai na tous paei italia -> arabia , kai na nomizei oti paei america . toulaxiston o arabas xerei pion thelei na skotosei, o bous xerei pios thelei na ton skotosei? edo den eixere tous arxigous kraton.... allo kai o poutin, to idio komplexikos - reeee pou einai to giaponezaki pou tos petaxe kato kai den prolabe na ton apoteleiosei?<P>q: posoi einai oi arxigoi kraton, mazi me tous doryforous tous? prepei na einai gyro stous 200? :) axxx autoi oi italoi pronooun apo prin!<P>auto to bbc tha katalixi cnn....<P>sto telos tha tin pathoun monoi tous.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...