gdp77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως για 64 ευρώ θα έπαιρνα ένα UPS για να προστατεύσω και τη δουλειά μου και τα αρχεία γενικότερα.
mpampis81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Χρειάζομαι κει εγώ κάτι για προστασία για το pc μου, κάτι τέτοιο δεν είναι καλό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802611 , δεν προστατεύει και από πτώση τάσης ?
varemarious Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως για 64 ευρώ θα έπαιρνα ένα UPS για να προστατεύσω και τη δουλειά μου και τα αρχεία γενικότερα. Χρειάζομαι κει εγώ κάτι για προστασία για το pc μου, κάτι τέτοιο δεν είναι καλό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802611 , δεν προστατεύει και από πτώση τάσης ? Απαπαπαπά Ούτε ψύλλο στον κόρφο μας. Μ Α Κ Ρ Ι Α απο Trust παιδιά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Να ρωτήσω κατι, αν ειναι αμερικάνικου τυπου πως θα το συνδέσω? νομίζω ότι έχει στη συσκευασία κάτι, αλλίως πρέπει να βάλεις adaptors ναι... Εγώ πάντως για 64 ευρώ θα έπαιρνα ένα UPS για να προστατεύσω και τη δουλειά μου και τα αρχεία γενικότερα. είσαι σοβαρός? Trust? Χρειάζομαι κει εγώ κάτι για προστασία για το pc μου, κάτι τέτοιο δεν είναι καλό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802611 , δεν προστατεύει και από πτώση τάσης ? μόνο για υπέρταση και αυτό...
gdp77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 είσαι σοβαρός? Trust? Σου είπε ο γείτονας ότι δε δουλεύουν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Σου είπε ο γείτονας ότι δε δουλεύουν; famous last words, είδα προκοπή και από τα φτηνιάρικα τροφοδοτικά...
gdp77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ζούμε σε ένα τέτοιο κόσμο που τα πάντα πλέον αξιολογούνται από την τιμή τους; Τόσο καλή προπαγάνδα πλέον από το marketing; Εκτός αν έχεις συγκεκριμένα, επαληθευμένα και επαναλήψιμα δεδομένα για τα ups της trust, τα οποία όμως δεν ανέφερες... Και εγώ με ένα "φτηνιάρικο" mustek είμαι, μόνο που επί δύο χρόνια, έχει σώσει τη δουλειά μου (και ενδεχομένως και το hardware μου) δεκάδες φορές...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 τι λε ρε gdp77 και εσύ απεδειξέ μου ότι δεν πρόκειται να τα ξεσκίσουν όλα, θα κάτσω να κάνω εγώ test με τα μηχανηματά μου επειδή μου το είπε κάποιος από ένα forum χωρίς να δώσει reviews κτλπ κτλπ ή χωρίς να το έχει τουλάχιστον ο ίδιος? ειδικά για τέτοιο προϊόν μη αξιόπιστα προϊόντα δεν επιτρέπονται... δεν είναι κάρτες γραφικών, ram, μητρικές, cpu αυτά τα πράγματα... πες ότι το παίρνει κάποιος και του καίει το pc στην άσχημη στιγμή, θα αναλάβεις εσύ ευθύνη?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Trust PSU => failed Trust wireless mouse => failed Trust mp3/4 player => never worked Trust 2.1 speakers => απο τη μεση της εντασης και μετα εσβηνε το λαμπακι λειτουργιας!! Μετα απο επεμβαση μου και αλλαγη του κεντρικου πυκνωτη με εναν 5πλασιο το προβλημα μειωθηκε... Συμπερασμα: Ποτε ξανα Trust. Αποψη μου? Σαφως. Και μετα καντε εσεις ο,τι μα ο,τι θελετε...
ODNA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Να ρωτήσω κατι, τελικά αγόρασα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701152 και ολα λειτουργουν μια χαρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω όμως κατι μιας και δεν ξέρω και πολυ απο αυτά. Όταν κλείνω τελείως τον υπολογιστή, πειράζει να αφήνω το εν λόγω αντικείμενο ανοιχτό ή πρέπει να το κλείνω γιατι θα ανεβάζει θερμοκρασίες? Συγκεκριμένα σήμερα το άφησα ανοιχτό απο τις 5 μέχρι τώρα που γύρισα σπίτι και ήταν απλά λίγο ζεστό. Λογικά θα πρέπει να το αφήνω ανοιχτό γιατι όπως και πριν που δεν το είχα το pc λάμβανε εστω και λίγο ρευμα απο μόνο του. Άμα ήταν απλά να το κλείνω και να το ανοίγω έτσι απλά καθε φορα πριν ανοίξω το pc όλα θα ήταν μια χαρά. Το θέμα ειναι όμως αν το κλείσω και το ανοίξω με τον διακόπτη, το pc παθαίνει μια αναλαμπή, ανοίγει για 2 δευτερόλεπτα και κλείνει. So? Ανοιχτό συνέχεια ναι ή ου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 όταν το κλείνεις κόβεται και η παροχή ρεύματος? αν ναι τότε κλείστο γιατί όχι...
ODNA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 όταν το κλείνεις κόβεται και η παροχή ρεύματος? αν ναι τότε κλείστο γιατί όχι... Ναι, οταν το κλείνω κόβεται η παροχή ρεύματος στο pc. Απλά με ανησυχεί αυτή η αναλαμπή του pc οταν ανοίγω το APC γιατι φοβάμαι μη γινει τίποτα ετσι που ανοιγοκλείνει, γιατι εχω π.χ εναν εξωτερικό σκληρό δισκο που θυμάμαι συγκεκριμένα οτι στις οδηγίες του ελεγε να μην κλείνει απότομα. Τι λες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 κλείνε τον δίσκο από το διακοπτάκι του πρώτα...
ODNA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 κλείνε τον δίσκο από το διακοπτάκι του πρώτα... Δεν εχει. Τεσπα θα βρω καποια λύση, θα βγαζω το usb του και θα το συνδέω αφου ανοίξει, το ίδιο είναι. Για τον εσωτερικό δισκο δεν παίζει prob? Ή γενικά για το pc αυτή η μικρή αναλαμπή?
louben Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 An μπορω και εγω να παραθεσω τη γνωμη μου.Mακρια απο φτηνιαρικα ups. Oταν εφτιαξα τον υπολογιστη μου ειπα και εγω να λαβω τα μετρα μου για την προστασια του.Ετσι αγορασα ενα ups της mustek,.Αποτελεσμα??Οριακα εκτος εγγυησης βραχυκυκλωσε το ups (??????) και οχι μονο καηκε το ιδιο αλλα μου εκαψε και το τροφοδοτικο.Αν δεν το ειχα δε θα ειχε καει τιποτα και κανενα προβλημα.Τα σχολια δικα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.