Daemonos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Κάποια στιγμή ακούω ένα τραγούδι στο ράδιο το οποίο θέλω να το κατεβάσω... Κάνα καλό προγραμματάκι για αυτή τη δουλειά ξέρετε??? Για ελληνικά πάντα! 8) Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
nikolasnf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 δέν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα μόνο να το κάνεις ριπάρισμα με κάποιο μουσικό πρόγραμμα τήν ώρα που παίζει εσύ θα γράφεις
xouzel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν, οπως πιστευω, εννοεις ιντερνετικο σταθμο, το StationRipper ειναι σουπερ.
Daemonos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 βασικά έχω σκευτεί και την λύση του youtube σε mp3 αλλα η ποιότητα δέν είναι και τόσο καλή... οπότε ψαχνουμε για προγραμμα βελτίωσης ποιότητας mp3!?
flik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Με τίποτα δεν θα κάνεις βελτίωση ποιότητας ήχου απο youtube για να ακούγεται ικανοποιητικά καλά. Το πιο απλό είναι το ακούς, αν δεν γράφει τίτλο στο youtube ψάχνεις με βάση τους στίχους (3-4 λέξεις χρειάζονται) και μπαίνεις dc++ ή limewire ή οτι χρησιμοποιείς και το κατεβάζεις
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 κατέβασε το DVDvideosoft free studio παρεχει πολλά εργαλεια με σχεση το youtube τα κατεβαζει και τα μετατρεπει ταυτοχρονα σε βιντεο και mp3 και ότι άλλος θές
actorgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Audio Record Expert 2.0.2007.1006 Γραφει οτι ακους στο PC με οτι ποιοτητα θελεις.
flik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δεν θα το γράφει όμως σε καλύτερη ποιότητα απο ότι το ακούς, και συνήθως ο ήχος στα βίντεο κλιπς μόνο ποιοτικός δεν είναι. Εκεί είναι το πρόβλημα. Αν όμως δεν θέλεις καλύτερη ποιότητα απο αυτήν που ακούς στο youtube, τότε σαφώς πήγαινε σε προγράμματα ηχογράφησης όπως τα παραπάνω που πρότειναν τα παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.