Προς το περιεχόμενο

9108 + χάνεται η σύνδεση?

androu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ το ρούτερ (usr 9108) είναι κανονικά On line το βλέπω απο το web interface για κάποιο λόγο δεν βλέπει σύνδεση με ίντερνετ το pc. Ούτε το 1 ούτε και το φορητό (μέσω wireless)

πρέπει να κάνω επανεκκίνηση ή στο pc ή στο ρούτερ για να το δεί!

ping κάνει κανονικά όπως και μπαίνει στο web interface του.

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.

VPI / VCI: 8 / 35

Connection type: PPPoE

PPPoE service name:

Service name: pppoa_8_35_1

Service category: UBR

IP address: Automatically-assigned

Service state: Enabled

NAT: Enabled

Firewall: Enabled

IGMP multicast: Disabled

Quality of service: Disabled

αυτά βλέπω

Δημοσ.

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. ειναι βλαβη που βγαζει συχνα το usr. το εστειλα πισω στο πλαισιο και μου εδωσαν πιστωτικο αμεσως. σχεδον ολα το 9108 και κυριως τα isdn πανω στους 14μηνες βγαζουν τετοια βλαβη

Δημοσ.
ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. ειναι βλαβη που βγαζει συχνα το usr. το εστειλα πισω στο πλαισιο και μου εδωσαν πιστωτικο αμεσως. σχεδον ολα το 9108 και κυριως τα isdn πανω στους 14μηνες βγαζουν τετοια βλαβη

εγώ όμως το έχω 2.5 χρόνια ...:cry:

Δημοσ.

τελικα usr και καλο δνε γινετε.τα μισα δεν ξανασηκωνουν ppp τα αλλα μισα μπουκωνουν τωρα αυτο.δηλαδη το μονο καλο απο αυτο το ρουτερ ειναι οτι γινετε annex a και annex b απλα με μια αλλαγη firmware?τελικα μονο το 9112 επαιζε μια χαρα με σχεση τα υπολοιπα παντα γιατι να συγκριθει με speedtouch με τιποτα.απλα αυτο σηκωνε ppp αν επεφτε οσο θυμαμε.

Δημοσ.
VPI / VCI: 8 / 35

Connection type: PPPoE

PPPoE service name:

Service name: pppoa_8_35_1

Service category: UBR

IP address: Automatically-assigned

Service state: Enabled

NAT: Enabled

Firewall: Enabled

IGMP multicast: Disabled

Quality of service: Disabled

αυτά βλέπω

σωστα ειναι αυτα.απλα ελεγα μηπως ειχε επιλογη για nailded up connection η να κανει idle timeout.εκτος αν ειναισε αλλο μενου.αλλα αφου επαιζε τοσο καιρο ετσι χλωμο να αλλαξε κατι.δοκιμασε κανα reset default παλι και σεταρισμα ξανα.

Δημοσ.

τώρα έχω το 1.8beta το τελευταίο .

Ναι το είχα δοκιμάσει αλλά πήγαινε πολύ αργά το ίντερνετ όταν είχα ανοικτά torrents. και το έβγαλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...