androu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ενώ το ρούτερ (usr 9108) είναι κανονικά On line το βλέπω απο το web interface για κάποιο λόγο δεν βλέπει σύνδεση με ίντερνετ το pc. Ούτε το 1 ούτε και το φορητό (μέσω wireless) πρέπει να κάνω επανεκκίνηση ή στο pc ή στο ρούτερ για να το δεί! ping κάνει κανονικά όπως και μπαίνει στο web interface του. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 αλλο firmware στο ρουτερακι μηπως?καρφωτα Ip?
androu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 καρφωτά Ip έχω! το τελευταίο firmware έχω
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ειναι η συνδεση μεσα στο usr nailed up δηλαδη να μην κανει ποτε idle timeout?
androu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 VPI / VCI: 8 / 35 Connection type: PPPoE PPPoE service name: Service name: pppoa_8_35_1 Service category: UBR IP address: Automatically-assigned Service state: Enabled NAT: Enabled Firewall: Enabled IGMP multicast: Disabled Quality of service: Disabled αυτά βλέπω
zaqxsw Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. ειναι βλαβη που βγαζει συχνα το usr. το εστειλα πισω στο πλαισιο και μου εδωσαν πιστωτικο αμεσως. σχεδον ολα το 9108 και κυριως τα isdn πανω στους 14μηνες βγαζουν τετοια βλαβη
androu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. ειναι βλαβη που βγαζει συχνα το usr. το εστειλα πισω στο πλαισιο και μου εδωσαν πιστωτικο αμεσως. σχεδον ολα το 9108 και κυριως τα isdn πανω στους 14μηνες βγαζουν τετοια βλαβη εγώ όμως το έχω 2.5 χρόνια ...
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 τελικα usr και καλο δνε γινετε.τα μισα δεν ξανασηκωνουν ppp τα αλλα μισα μπουκωνουν τωρα αυτο.δηλαδη το μονο καλο απο αυτο το ρουτερ ειναι οτι γινετε annex a και annex b απλα με μια αλλαγη firmware?τελικα μονο το 9112 επαιζε μια χαρα με σχεση τα υπολοιπα παντα γιατι να συγκριθει με speedtouch με τιποτα.απλα αυτο σηκωνε ppp αν επεφτε οσο θυμαμε.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 VPI / VCI: 8 / 35Connection type: PPPoE PPPoE service name: Service name: pppoa_8_35_1 Service category: UBR IP address: Automatically-assigned Service state: Enabled NAT: Enabled Firewall: Enabled IGMP multicast: Disabled Quality of service: Disabled αυτά βλέπω σωστα ειναι αυτα.απλα ελεγα μηπως ειχε επιλογη για nailded up connection η να κανει idle timeout.εκτος αν ειναισε αλλο μενου.αλλα αφου επαιζε τοσο καιρο ετσι χλωμο να αλλαξε κατι.δοκιμασε κανα reset default παλι και σεταρισμα ξανα.
angelheart.gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασες αυτό το firmware ? http://rapidshare.com/files/103321972/AbyssosA_v1.00.bin
androu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 τώρα έχω το 1.8beta το τελευταίο . Ναι το είχα δοκιμάσει αλλά πήγαινε πολύ αργά το ίντερνετ όταν είχα ανοικτά torrents. και το έβγαλα!
androu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 το κακό είναι οτι δεν το κάνει πάντα ! και έτσι θα μου πούνε απλά οτι δουλεύει μια χαρά και πάρτο πίσω
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 τοτε τι να σου πω...μαζικο παραπονο στην usr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.