anvc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια! Λοιπον, εχω συνδεση στο ιντερνετ με ασυρματο ρουτερ το οποιο το εχω σπιτι μου. Το προβλημα ειναι οτι, στον κατω οροφο που μενει η αδερφη μου, δε μπορει να πιασει σημα. Τι μπορω να κανω για να μπορει να πιασει; Εχω ακουσει οτι μπορω να βαλω μεγαλυτερη κεραια στο ρουτερ, αν οντως βγαινει η υπαρχουσα ή αλλιως να παρω μια κεραια δεκτης με usb ωστε να πιανει στον αλλο οροφο! Εσεις τι προτεινετε; Αν εχετε στο νου σας καποιο συγκεκριμενο προιον, ακομα καλυτερα... Ευχαριστω πολυ!
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 με μεγαλυτερη κερεα ισως να μην παιξει.υπαρχει και η λυση να βαλεις καποιο repeater ενδιαμεσα ωστε να πιανει το σημα και να το αναμεταδισει.px linksys expander οπως υπαρχει και της belkin και της level one.να ειναι repeater και οχι access point αμα θες να μπλεξεις με λιγοτερες ρυθμισεις.
anvc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω!! Μηπως εχεις καποιο να μου προτεινεις;
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μπορεις να δεις στα e shop ο ξαδελφος μου απο κει πειρε τρια (τρεις όροφοι) το μονο αρνητικο είναι οτι είναι ακριβουτσικα
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 linksys expander ειναι το ενα.eshop το ειχα παρει β.multirama ειχα παρει ενα level one Που επαιζε και σαν repeater αλλα δεν θυμαμε μοντελο και επισης απο multirama εχω παρει και ενα belkin που και αυτο επαιξε μια χαρα.το belkin ηταν το πιο φτηνο 40 ευρω περιπου και επαιζε μονο σαν repeater οποτε πιο ευκολο σε ρυθμισεις.
@topos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Aδερφια τα expander(αν μπορειτε δωστε λινκ) βρισκουν αυτοματα τα δικτυα και απλα οριζεις αυτο που θελεις να κανεις expand βαζοντας μονο mac adress? (Προσωπικα θελω να συνδεθω σε ελευθερο δικτυο wi-fi του δημου και εχω αποσυδεσεις με την ενσωματωμενη καρτα του λαπτοπ.) Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας... Eιχα ανοιξει αλλο θεμα απο διπλα αλλα...
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 το linksys το expander δεν ζηταει mac address.ψαχνεις στο εμφανιζει συνδεεσαι και οκ.το ιδιο και το belkin και το level one που ειχα δει.
anvc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Καλα ολα αυτα, αλλα ενα link απο αυτα που προτεινετε δεν εχει;;;; Με ενδιαφερει μια οικονομικη λυση, που κανει τη δουλεια που θελω! Ευχαριστω!!!
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 επισης αν παιζεις με ebay θα μπορουσες να παιρνες μια καρτα alfa Που ειναι 500mw οποτε να γλυτωσεις repeater expander και τετοια.θα πιανες αρκετα καλυτερο σημα αφου ηδη οπως λες πιανεις απλα εχεις αποσυνδεσεις.επισης με την ηδη υπαρχον καρτα που εχεις μια λυση για τις αποσυνδεσεις ειναι να βαλεις την καρτα να παιζει σε b mode αντι για g η να τις κατεβασεις το max rate απο 54 σε λιγοτερο.και b να βαλεις που παιζει στα 11 πιστευω θα παιξει σταθερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.