panagiotisT Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα και χρονια πολλα. Ο Αι Βασιλης μου εφερε ενα D Link G624T. Εχω ενα λαπτοπ με XP το οποιο εχω συνδεση με ethernet και ολα ειναι ενταξει, και ενα desktop το οποιο προσπαθω να συνδεσω ασυρματα. Το στικακι που ειχε μεσα η συσκευασια δεν ειχε προγραμμα για vista (ειναι το λειτουργικο του desktop). Ετσι αγορασα ενα στικακι sitecom 300N. Το προβλημα ειναι οτι η συνδεση ειναι περιορισμενη (τοπικη) και δεν εχω καταφερει να το διορθωσω. Παρακαλω οποιος βοηθηση να ειναι αναλυτικος γιατι δεν ειμαι expert - ειμαι αυτοδιδακτος. Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 καλως ηρθες.καταρχην αν ειναιvista μπορει να χριαστει restart.β.βεβεωσου οτι στο tcp ip της καρτας διτκυου δεν υπαρχουν λαθος ip η αν ειναι στο αυτοματο δωσε εσυ καρφωα.επισης μπορει για καποιο λογο να μην παιζει με το κλειδωμα που εβαλες οποτε δοκιμασε με αλλο.
panagiotisT Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Φιλε poulino κατ'αρχην ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση στο θεμα μου. 1) οταν λες restart εννοεις να κανω επανεκκινηση του υπολογιστη? γιατι εχω κανει απειρες φορες. 2) στο tcp της καρτας δικτυου ολα ειναι στο αυτοματο. αν πρεπει να τα εισαγω εγω σε παρακαλω γινε πιο συγκεκριμενος που γιατι υπαρχουν διαφορα πρωτοκολα (ipv 6 ipv 4) με διαφορα πραγματα να εισαγεις (ip, Mask, DNS κ.τ.λ) και ολα αυτα ειναι εις διπλουν δηλ. και για την τοπικη συνδεση και για το ασυρματο δικτυο. 3) οταν λες αλλαγη στο κλειδωμα εωωοεις στο ονομα δικτυου, password, τυπος προστασιας (αυτη την στιγμη εχω WEP) και καναλι εκπομπεις (εχω το 11 τωρα)? 4) αν υπηρχε προβλημα με τα ασυρματα τηλεφωνα που εχω στο σπιτι δεν θα λειτουργουσε οταν το συνδεα με ethernet ( το εχω κανει και δεν λειτουργει παρα μονο τοπικα )? Ευχαριστω για τον χρονο σου
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 1.ναι αυτο εννοοουσα. 2.στο v4.το δοκιμαζεις για αρχη με καλωδιο.αν το ρουτερ ειναι ip 192.168.1.1 tote βαζεις Ip 192.168.1.100 subnet 255.255.255.0 και gateway 192.168.1.1.dns θα βαλεις του provider σου. 3.δεν εχει νοημα να αλλαξεις κατι αφου δεν ποαιζεις και με καλωδιο.απλα αμα παιζεις με καλωδιο εκει απενεργοποιιησε την ασυρματη καρτα.
panagiotisT Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δοκιμασα οπως μου ειπες και τωρα βγαζει το διαμαντακι, ορισμενες φορες, στην συνδεση αλλα οταν ανοιγεις τον i.e. ψαχνει συνεχεια και γραφει κατω δεξια "εντοπισμος ρυθμισεων του διακομιστη μεσολαβησης". Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Μηπως το router μου δεν σηκωνει vista? Να βαλω XP? Το λεω αυτο γιατι οταν συνδεω στον φορητο την καρτα δικτυου, που εχει XP, συνδεετε αμεσως. Υπαρχει κανενας που να εχει το συγκεκριμενο router και να συνδεεται με vista? Help.
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 σηκωνει κανονικα και υπαρει και firmware update για αυτο DSL-G624T_V3.10B01T02.EU-A.20070924.zip 3.10 εκδοση.αλλιως δοκιμασε με αλλους drivers για το pc με vista.
panagiotisT Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 το router εχει πανω τον τελευταιο driver (3.10....) ενω για των καρτα δικτυου κατεβασα προ ημερων τον τελευταιο driver. Μπορει να ειναι προβλημα με ICS στα XP? δεν ξερω τι αλλο να πω!!!!
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 το ics που κολλαει?δινεις καπου με ics?β.μονο με το ασυρματο το κανει?με αλλο stickaki?
panagiotisT Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Με το στικακι της DLInk που ειχε μεσα η συσκευασια δεν δουλευε καθολου γιατι δεν υπηρχε driver για vista. Αυτο που εχω τωρα ειναι της Sitecom WL 182 και εχω κατεβασει τον τελευταιο driver για vista. Εχεις καμμια ιδεα γιατι οταν ανοιγω τον browser μου γραφει κατω αριστερα "εντοπισμος ριθμυσεων διακομιστη μεσολαβησης" ενω η συνδεση φαινετε κανονικη συνδεδεμενη με internet?
androu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 με firefox δοκίμασες? στον explorer τσέκαρε εργαλεία - > επιλογές ίντερνετ- >συνδέσεις ->lan settings να μην είναι τσεκαρισμένο τίποτα εκεί μέσα
panagiotisT Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Φιλε androu μου ελυσες το προβλημα. Ευχαριστω και τον poulino για την πολιτιμη βοηθεια που μου προσφερε ολες αυτες τις μερες.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Με το στικακι της DLInk που ειχε μεσα η συσκευασια δεν δουλευε καθολου γιατι δεν υπηρχε driver για vista. Αυτο που εχω τωρα ειναι της Sitecom WL 182 και εχω κατεβασει τον τελευταιο driver για vista. Εχεις καμμια ιδεα γιατι οταν ανοιγω τον browser μου γραφει κατω αριστερα "εντοπισμος ριθμυσεων διακομιστη μεσολαβησης" ενω η συνδεση φαινετε κανονικη συνδεδεμενη με internet? στον Internet explorer auto ειναι tools internet options connection meta lan settings και χετσεκαρε τα ολα.
goginos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παιδια, Έχω το ίδιο router. Αρχικά μου φάνηκε καλό, με τις αρκετές επιλόγες που έχει στο μενου του. Γρήγορα όμως ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να κανει port forwarding σε δεύτερη ip. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Για να το λύσω προσπαθησα να κατεβάσω κάποιο firmware. Ο FTP όμως της D Link είναι λίγο μπερδεμένος (και λειτουργεί ανάλογα με τα κέφια του) γιατί τα νεοτερα firmware βάση έκδοσης είναι σε παλιότερες ημερομηνίες ενώ καποίες παλιότερες εκδόσεις σε πρόσφατες ημερομηνίες. Ποια είναι η νεοτερη τελικώς έκδοση? Θα λύσει το προβλημα??
panagiotisT Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Το παρατηρησα και εγω. Παντως το δικο μου, προσφατα αγορασμενο, εχει το 3.10..... και πραγματικα σου λεω δεν το αλλαζω μετα απο τοσα που τραβηξα. Ασε που το ελληνικο site ειναι για κλαματα.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 3.10 ξερω και εγω αλλα δεν το εχω παρατηρησει για το port forward.αν ισχυει απλα ελεος.μετα κανα dmz μονο η port triggering αμα εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.