tasos1964 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γεια χαρά σας Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, κατεβάζω ταινίες με rapidshare και αποθηκεύονται στο PC, συνήθως σε AVI. Όλα καλά ως εδώ. Απ την άλλη παίρνω μια original ταινία από video club και θέλω να την αντιγράψω. Αυτή είναι μορφής VOB? Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μπορώ να αντιγράφω και στις δυο περιπτώσεις (και με rapidshare και απ το video club) τις ταινίες σε δισκάκια? Πρέπει να τις μετατρέψω σε κάποιο άλλο αρχείο πρώτα? Έχω χάσει τον μπούσουλα με τα AVI τα VOB και τα convert Όπως καταλάβατε είμαι καινούριος στο χώρο Βασικά με ενδιαφέρει να γράφω τις ταινίες σε δισκάκια Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή αν ξέρει κάποιο site που να δίνει τέτοιες πληροφορίες (Υ.Γ. από το rapidshare όλες οι ταινίες που κατεβάζω έχουν ελληνικούς υπότιτλους ενσωματωμένους) Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ConvertXtoDVD ή WinAVI ή Avi2dvd για την πρώτη περίπτωση (avi) DVDFab για την 2η (vob)
tauritos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω ενα αρχειο .vob στον υπολογιστη μου.Πως αυτο θα το κανω .avi? Δοκιμασα τα DVDfab αλλα κανει δουλεια μονο απο αρχεια που ειναι απο dvd. Καμια ιδεα\βηθεια???
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω ενα αρχειο .vob στον υπολογιστη μου.Πως αυτο θα το κανω .avi?Δοκιμασα τα DVDfab αλλα κανει δουλεια μονο απο αρχεια που ειναι απο dvd. Καμια ιδεα\βηθεια??? Λάθος, αν πατήσεις στον φάκελο δεξιά από την επιλογή πηγής μπορείς να επιλέξεις τον κατάλογο video_ts που έχεις την ταινία στον δίσκο και να προχωρήσεις από εκεί στην μετατροπή. Προτείνω στις Ρυθμίσεις Μετατροπής->Μέθοδος Κωδικοποίησης να οριστεί Υψηλή ποιότητα (2 περάσματα), κάνει καλύτερη δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.