Evangeli Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Έχω ήδη κατεβάσει και αποσυμπιέσει ένα παιχνίδι για το PS2. Στη συνέχεια τι πρέπει να κάνω πριν το κάψω για να παίζει?
epsilon753 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν έχεις τσιπάκι τίποτα, απλά το γράφεις κατευθείαν. Αν έχεις το Free MCBoot/ESR/Memor32 στην κάρτα μνήμης σου πρέπει πρώτα να πατσάρεις το αρχείο του παιχνιδιού με τον ESR Disc Patcher μια διαδικασία που κρατά 1 δευτερόλεπτο και μετά να γράψεις το παιχνίδι
Evangeli Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν έχεις τσιπάκι τίποτα, απλά το γράφεις κατευθείαν. Αν έχεις το Free MCBoot/ESR/Memor32 στην κάρτα μνήμης σου πρέπει πρώτα να πατσάρεις το αρχείο του παιχνιδιού με τον ESR Disc Patcher μια διαδικασία που κρατά 1 δευτερόλεπτο και μετά να γράψεις το παιχνίδι Μμμμ λογικά είναι τσιπαρισμένο. Το άλλο που λες δεν το καταλαβαίνω. Είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Δεν ξέρω αν βοηθάω με αυτό, αλλά τα παιχνίδια που έπαιζα μέχρι τώρα έχουν την δομή του δευτέρου επισυναπτόμενου αρχείου, ενώ αυτό που κατέβασα τώρα έχει τη δομή του πρώτου επισυναπτόμενου αρχείου.
darksoho33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 οταν το αποσυμπιεσες δεν ηταν iso? τωρα ετσι οπως τα βλεπω βρες το προγραμμα folder 2 iso και μετα το γραφεις με nero
Evangeli Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 οταν το αποσυμπιεσες δεν ηταν iso? τωρα ετσι οπως τα βλεπω βρες το προγραμμα folder 2 iso και μετα το γραφεις με nero Όχι δεν είναι ISO αλλά κατά την αποσυμπίεση προκύπτουν αυτά τα τέσσερα αρχεία όπως φαίνεται και την Εικόνα1. Το προγραμματάκι που μου προτείνεις είναι η λύση στο πρόβλημα μου?
bill Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 δες και αυτό. θα βοηθήσει αρκετά http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287745
katsikoula Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μμμμ λογικά είναι τσιπαρισμένο. Το άλλο που λες δεν το καταλαβαίνω. Είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Δεν ξέρω αν βοηθάω με αυτό, αλλά τα παιχνίδια που έπαιζα μέχρι τώρα έχουν την δομή του δευτέρου επισυναπτόμενου αρχείου, ενώ αυτό που κατέβασα τώρα έχει τη δομή του πρώτου επισυναπτόμενου αρχείου. θα πρεπει να χρησιμοποιησεις το προγραμμα hjsplit για να ενωσεις κ τα 5 κομμαρια (ή οσα ειναι) κ να βγει στο τελος ενα iso το οποιο θα το καψεις σε δισκακι κ θα ειναι μετα σαν την δευτερη εικονα
darksoho33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 ΤΑ αρχεια που υπαρχουν στην δευτερη φωτογραφια με το Folder 2 iso θα στο κανουν. δοκιμασμενο απο εμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.