Προς το περιεχόμενο

Μετά το κατέβασμα και την αποσυμπίεση PS2 παιχνιδιού, τι?

Evangeli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Έχω ήδη κατεβάσει και αποσυμπιέσει ένα παιχνίδι για το PS2. Στη συνέχεια τι πρέπει να κάνω πριν το κάψω για να παίζει?

Δημοσ.

Αν έχεις τσιπάκι τίποτα, απλά το γράφεις κατευθείαν.

Αν έχεις το Free MCBoot/ESR/Memor32 στην κάρτα μνήμης σου πρέπει πρώτα να πατσάρεις το αρχείο του παιχνιδιού με τον ESR Disc Patcher μια διαδικασία που κρατά 1 δευτερόλεπτο και μετά να γράψεις το παιχνίδι

Δημοσ.
Αν έχεις τσιπάκι τίποτα, απλά το γράφεις κατευθείαν.

Αν έχεις το Free MCBoot/ESR/Memor32 στην κάρτα μνήμης σου πρέπει πρώτα να πατσάρεις το αρχείο του παιχνιδιού με τον ESR Disc Patcher μια διαδικασία που κρατά 1 δευτερόλεπτο και μετά να γράψεις το παιχνίδι

Μμμμ λογικά είναι τσιπαρισμένο. Το άλλο που λες δεν το καταλαβαίνω. Είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Δεν ξέρω αν βοηθάω με αυτό, αλλά τα παιχνίδια που έπαιζα μέχρι τώρα έχουν την δομή του δευτέρου επισυναπτόμενου αρχείου, ενώ αυτό που κατέβασα τώρα έχει τη δομή του πρώτου επισυναπτόμενου αρχείου.

post-118602-129062980399_thumb.jpg

post-118602-1290629804_thumb.jpg

Δημοσ.
οταν το αποσυμπιεσες δεν ηταν iso? τωρα ετσι οπως τα βλεπω βρες το προγραμμα folder 2 iso και μετα το γραφεις με nero

Όχι δεν είναι ISO αλλά κατά την αποσυμπίεση προκύπτουν αυτά τα τέσσερα αρχεία όπως φαίνεται και την Εικόνα1. Το προγραμματάκι που μου προτείνεις είναι η λύση στο πρόβλημα μου?

Δημοσ.
Μμμμ λογικά είναι τσιπαρισμένο. Το άλλο που λες δεν το καταλαβαίνω. Είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Δεν ξέρω αν βοηθάω με αυτό, αλλά τα παιχνίδια που έπαιζα μέχρι τώρα έχουν την δομή του δευτέρου επισυναπτόμενου αρχείου, ενώ αυτό που κατέβασα τώρα έχει τη δομή του πρώτου επισυναπτόμενου αρχείου.

θα πρεπει να χρησιμοποιησεις το προγραμμα hjsplit για να ενωσεις κ τα 5 κομμαρια (ή οσα ειναι) κ να βγει στο τελος ενα iso το οποιο θα το καψεις σε δισκακι κ θα ειναι μετα σαν την δευτερη εικονα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...